رئیس جمهوری: فرآیندهای پیچیده اداری را باید تغییر داد

رئیس جمهوری گفت: امروزه باید جریان تحول خواهی در کشور راه بیفتد و بسیاری از فرآیندهای پیچیده و بروکراسی های اداری تغییر کند که مهمترین پیش نیاز آن در گام نخست تغییر در نگرش ها است.

خبر را برای من بخوان

آیت الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در نشست شورای اداری استان بوشهر در جریان ششمین سفر استانی دولت سیزدهم به استان بوشهر اظهار داشت: نظام اداری امروزه بیش از آنکه به حل کارها کمک کند به نوعی امورات مردم را پیچیده تر می کند.

وی تصریح کرد: ضرورت دارد که در بستر گام دوم انقلاب کاری متفاوت و تحولی را آغاز و باید از این وضعیت موجود با قدرت و با روحیه جهادی ، بسیجی و کار و تلاش بیشتر عبور کنیم.

رئیس جمهوری تحول در حوزه مدیریت، فرآیندها و تحول نهادی یا سازمانی را سه اصل مهم برای عبور از مشکلات و چالش هیا موجود بویزه در نظام اداری دانست و گفت: اینکه مدیری و یا مسئولی در یک نهادی بگوید که چندین پیرو و نامه و

مکاتبه انجام داده ام، برای حل مشکلات مردم و تسهیل در امور اجرایی کفایت نمی‌کند و البته این رویه حاکم به طور حتم باید تغییر کند.

رئیسی با ابراز نگرانی از وضع ناموزون و پیچیده نظام اداری و بروکراسی های طولانی و وقت گیر اظهارداشت: ما امروزه به شدت نیازمند مدیران تحول خواه و با نگرش "ما می توانیم" هستیم.

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: بسیاری از بزرگان و افراد نام آور و نامدار در عرصه و صحنه های گوناگون مردان تحول خواه بودند که رئیسعلی دلواری یکی برجستگان آنها بوده است.

بیشترین تحول و پیشرفت کشور در عرصه نظامی و دفاعی در دوران تحریم ها و تهدید ها انجام شده است

وی یاآور شد: با وجود اینکه بیشترین تهدیدها و تحریم ها در عرصه های نظامی و دفاعی علیه کشورمان در سال های متمادی صورت گرفته اما در عین حال بیشترین تحولات و پشیرفت های چشمگیر نیز در همین حوزه اتفاق افتاده است.

رئیس جمهوری گفت: امروز باید کاری کنیم دشمن بهت زده شود؛ زیرا آنها پیشرفت ملت ایران و اینکه جوانان و مردمان ما نسبت به آینده امیدوار شوند، نمی خواهند، آنها به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه هستند و باید با هوشیاری و نگاه‌های تحول آفرین و تغییر رویکردها و نگرش ها این وضعیت را سامان داد.

استاندار بوشهر کالاهای اموال تملیکی و ملوانی را سامان دهد

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی مشکلات موجود در حوزه اموال تملیکی در مبادی ورودی و خروجی کالا و مسائل مربوط به ملوانان و مرزنشینان اشاره کرد و گفت: استاندار بوشهر باید در اسرع وقت و با تشکیل کارگروه های ویژه نسبت به رفع این چالش ها اقدام های اساسی انجام دهد.

وی گفت: استاندار بوشهر در مدت سه ماه آینده با تشکیل کمیته ویژه وضعیت اموال و کالاهای تملیکی در منطقه ویژه اقتصدی بوشهر را تعیین تکلیف کند.

رئیس جمهوری همچنین موضوع ته لنجی و مشکلاتی که برای ملوانان و فعالان اقتصادی این حوزه ایجاد شده را یادآور شد و گفت: استاندار بوشهر باید در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف و ساماندهی این وضع تاسف بار و ناموزن پایان دهد.

وی یادآورشد: بودجه،برنامه ریزی ،نیروی انسانی کارآمد و مدیریت قوی و جهادی جزء الزامات تحول است.

رییس جمهوری خطاب به مسوولان استان بوشهر گفت: همه ما و شما واقف هستیم که وضعیت در استان بوشهر نسبت به امکانات و ظرفیت های آن متناسب با هم نیست.

رییسی یاداورشد: حتما باید رشد و توسعه استان بوشهر بیش از آنچه که هست وجود داشته باشد تا چهره این استان با فقر و محرومیت عجین نباشد.

وی گفت: حتما باید ظرفیت های استان بوشهر احیا شود تا این وضعیت موجب رنج مردم نباشد.

وی تاکید کرد: مردم استان بوشهر باید تفاوت نوع مدیریت را در امور زندگی خود احساس کنند.