بادام زمینی محبوب ترین آجیل در سراسر جهان است که می توان آن را همراه با بسیاری از غذا ها و یا حتی به عنوان یک میان وعده سریع و سالم در هر شرایطی مصرف کرد.
اما آیا بادام زمینی مانند دیگر آجیل ها فوق العاده برای سلامتی مفید هستند؟ ما برخی تحقیقات را انجام دادیم و چند عارضه جانبی احتمالی پیدا کردیم که اگر عاشق بادام زمینی هستید باید مراقب آنها باشید.
1. بادام زمینی ممکن است برای روی سلامت کبد تاثیر منفی بگذارد. بادام زمینی به دلیل رشد در آب و هوای گم و مرطوب ممکن است حاوی نوعی قارچ سمی به نام آفلاتوکسین باشد که در اب و هوای گرمسیری یافت می شود.
آفلاتوکسین می تواند برای سلامتی انسان بسیار مضر باشد و حتی می تواند منجر به برخی مسائل درازمدت مانند سرکوب سیستم ایمنی بدن، بیماری کلیوی و سرطان کبد شود.
2. بادام زمینی باعث کاهش جذب مواد مغذی می شود. بادام زمینی حاوی یک ماده گیاهی طبیعی به نام فیتیک اسید است که در سایر حبوبات، آجیل، دانه ها و انواع روغن ها نیز یافت می شود.
متأسفانه اسید فیتیک به عنوان یک ضد ماده مغذی در بدن شما عمل می کند؛ به این معنی که می تواند جذب مواد مغذی مانند آهن، روی، کلسیم، منگنز و منیزیم را در بدن شما مهار کند.
3. بادام زمینی می تواند باعث افزایش مصرف سدیم شما شود. بادام زمینی به خودی خود حاوی مقادیر زیادی سدیم نیست اما انواع موجود آن در بازار عموما بو داده شده و سرشار از میزان بسیاری نمک است که مضرات بسیار زیادی برای بدن دارد.