سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان کدامند؟ + تصاویر

سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان موضوع این مقاله است که قصد داریم به بررسی پرشتاب‌ترین شاسی بلند‌های جهان بپردازیم. اگر شما هم به خودرو‌های شاسی بلند علاقه دارید خواندن این مطلب را از دست ندهید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان موضوع این مقاله است که قصد داریم به بررسی پرشتاب‌ترین شاسی بلند‌های جهان بپردازیم. اگر شما هم به خودرو‌های شاسی بلند علاقه دارید خواندن این مطلب را از دست ندهید.

عباراتی همانند بزرگترین، قوی‌ترین و سریع‌ترین سر تیتر خبر‌های جذاب و پربازدید دنیای خودرو را تشکیل می‌دهند. خرید این خودرو‌های قوی و سریع به بودجه قابل توجهی نیاز دارد، اما این مساله مانع از علاقه وافر خودرو دوستان برای شناخت این اتومبیل‌های اسطوره‌ای نشده است. این مقاله نیز به یکی از ترین‌های صنعت خودرو می‌پردازد، یعنی سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان.

تردیدی نیست که شاسی‌بلند‌ها حقیقت این روز‌های صنعت خودرو جهان هستند. خودرو‌هایی که براساس ترکیب چند سگمنت خلق شده‌اند تا به طور همزمان اسپرت و چندمنظوره باشند، اما در بهترین حالت اکثر آن‌ها خودرو‌هایی کند هستند که برای خرید آن‌ها به بودجه بیشتری نسبت به نسخه‌های مشابه سدان یا هاچ‌بک نیاز خواهید داشت.

با وجود فرهنگ حاکم در زمینه تولید شاسی بلندها، کنجکاوی خودروسازان بزرگ منجر به خلق آثاری جاودان در این بخش شده است. شاسی‌بلند‌های فوق سریع و قدرتمند با برچسب قیمتی چند صد هزار دلاری، حاصل این کنجکاوی و ایده‌آل‌گرایی هستند که در این نوشتار به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

رتبه اول، لامبورگینی اوروس ۲۰۱۹، شتاب صفر تا صد ۲.۹۷ ثانیه

رتبه اول سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان به لامبورگینی تعلق دارد. لامبورگینی همواره سوپراسپرت‌های خشمگینی را روانه بازار کرده است. هنگامی که این شرکت تصمیم گرفت تا وارد بازار شاسی‌بلند‌ها شود، انتظار می‌رفت تا خودرویی عجیب و البته خشم‌ناک روانه بازار شود. انتظاری که به حقیقت پیوست و لامبورگینی اوروس به خوبی توانست این انتظار را پاسخ گوید.

موتور چهار لیتری V۸ توربو دوقلو این خودرو ۶۴۱ اسب‌بخار قدرت و ۸۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند، اعدادی اعجاب انگیز که لامبورگینی اوروس را با شتاب ۲.۹۷ ثانیه به پرشتاب‌ترین شاسی بلند تولید انبوه جهان تبدیل کرده‌اند.

رتبه دوم، بنتلی بنتایگا اسپید ۲۰۲۰، شتاب صفر تا صد ۳.۱۴ ثانیه

پسوند اسپید (به معنای سرعت) در نام بنتلی بنتایگا اسپید به خوبی نشان می‌دهد که با شاسی بلندی سریع مواجه هستیم. موتور ۱۲ سیلندر ۶۲۶ اسب بخاری وظیفه به حرکت در آوردن قصر لوکس و سنگین بنتلی را برعهده دارد که قادر است تا این شاسی بلند انگلیسی را در ۳.۱۴ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتربرساعت برساند. حداکثر سرعت این هیولای لوکس نیز ۳۰۵ کیلومتربرساعت است.

رتبه سوم، تسلا مدل ایکس P۹۰D مدل ۲۰۱۶، شتاب صفر تا صد ۳.۱۷ ثانیه

خودرو‌های سریع و قدرتمند تسلا نقش پررنگی در تغییر تفکر مشتریان نسبت به خودرو‌های الکتریکی ایفا کرده‌اند که بخشی از زحمت آن بر دوش تسلا مدل ایکس بوده است. این شاسی‌بلند برقی آمریکایی علاوه بر وزن زیاد و قیمت گزاف، شتاب اعجاب انگیزی نیز دارد که در نسخه P۹۰D به محدوده غیرقابل تصور می‌رسد.

هر کدام از محور‌های تسلا مدل ایکس P۹۰D یک موتور الکتریکی جداگانه دارند که این شاسی بلند را قادر ساخته است با وجود وزن سنگین ناشی از پکیج باتری‌ها، شتاب صفر تا صد ۳.۱۷ ثانیه‌ای داشته باشد. رقبای تسلا در طول چند سال گذشته در تلاش بوده‌اند تا یک شاسی‌بلند الکتریکی فوق‌سریع بسازند، اما این رکورد همچنان در دستان تسلا مدل ایکس باقی مانده است.

تبه چهارم، پورشه کاین توربو کوپه ۲۰۲۰، شتاب صفر تا صد ۳.۲۲ ثانیه

پورشه از گذشته‌های دور تا به امروز در زمینه تولید سوپراسپرت‌های مقرون‌به‌صرفه شهرت داشته است. پورشه کاین توربو کوپه نیز نسخه خاصی از پورشه کاین است که با کاهش اندک وزن و بهبود عملکرد، در لیست سریع‌ترین شاسی بلند‌های جهان قرار می‌گیرد. نسخه توربو کوپه از پورشه کاین نسبت به نمونه عادی ۴۱ کیلوگرم سبک‌تر است که موجب شده تا شتاب این خودرو نسبت به مدل استاندارد ۰.۰۳ ثانیه بهبود یابد و طرفداران سرعت را به خرید پورشه مدل ذکر شده ترغیب می‌کند. این خودرو با شتاب صفر تا صد ۳.۲۲ ثانیه، رتبه چهارم را در لیست سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان به خود اختصاص داده است.

رتبه پنجم، مرسدس AMG GLC۶۳ S کوپه ۲۰۱۸، شتاب صفر تا صد ۳.۲۴ ثانیه

پس از آن‌که زیرشاخه AMG مرسدس بنز نمونه بهبودیافته و اسپرت مرسدس S۶۵ را ارائه داد، تصمیم گرفت تا شاسی‌بلند فوق سریعی تولید کند و سایر خودرو‌های اسپرت بازار را به چالش بکشد. حاصل این تلاش مرسدس AMG GLC۶۳ S کوپه بود، خودرویی با شتاب صفر تا صد ۳.۲۴ ثانیه که قادر است بسیاری از خودرو‌های گران و مشهور را در پیست به دردسر بیندازد.

رتبه ششم، پورشه کاین توربو ۲۰۱۹، شتاب صفر تا صد ۳.۲۵ ثانیه

پورشه کاین خودرویی پول ساز و پرطرفدار است و به همین دلیل خودروساز آلمانی همواره در راستای بهبود آن گام برداشته است. نسل فعلی این خودرو این روز‌ها می‌تواند در ۳.۲۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتربرساعت برسد که سریع‌تر از پورشه ۹۱۱ توربو کد ۹۹۷ است. پورشه کاین به تحقق مفهوم شاسی بلند سریع کمک شایانی کرده است و همچنان در تلاش است تا این مفهوم را روز به روز گسترش دهد.

رتبه هفتم، بی ام و X۶ M کامپتیشن ۲۰۲۰، شتاب صفر تا صد ۳.۲۶ ثانیه

اگر فکر می‌کنید بی ام و X۵ M بیش از حد آرام و مطیع است، پس برای خرید بی ام و X۶ M اقدام کنید. اگر باز هم خرید این خودرو شما را راضی نمی‌کند، خودروساز باواریایی بی ام و X۶ M کامپتیشن را برای شما ارائه داده است که ۱۷ اسب‌بخار قدرت بیشتری نسبت به مدل استاندارد ارائه می‌دهد.

موتور ۴.۴ لیتری V۸ بی ام و اکنون قادر است تا شتاب اعجاب‌انگیز ۳.۲۶ ثانیه‌ای را برای شاسی‌بلند ۲۴۰۰ کیلوگرمی رقم بزند که حتی از سدان این برند یعنی بی ام و M۸ کامپتیشن نیز سریع‌تر است.

رتبه هشتم، جیپ گرندچروکی ترک‌هاوک ۲۰۱۸، شتاب صفر تا صد ۳.۳۱ ثانیه

موتور V۸ هلکت آن‌قدر جذاب است که فیات کرایسلر تصمیم گرفت تا شاسی بلندی را با استفاده از این موتور به تولید برساند. جیپ گرندچروکی ترک‌هاوک حاصل نصب موتور هلکت ۷۰۷ اسب‌بخاری زیر کاپوت این شاسی‌بلند آمریکایی است که این جیپ را قادر به ثبت رکورد صفر تا صد ۳.۳۱ ثانیه کرده است.

رتبه نهم، آلفارومئو استلویو کوادریفولیو ۲۰۱۸، شتاب صفر تا صد ۳.۳۴ ثانیه

سبکی، سرعت و احساسات سه ویژگی شناخته شده خودرو‌های ایتالیایی است که هر سه مشخصه را می‌توان در استلویو کوادریفولیو یافت و می‌توان به کسانی که عاشق سرعت هستند خرید آلفارومئو را پیشنهاد داد. پیشرانه ۲.۹ لیتری V۶ توربو دوقلو این خودرو قدرتی برابر با ۵۰۵ اسب‌بخار تولید می‌کند و آلفارومئو استلویو کوادریفولیو ۲۰۱۸ را قادر می‌سازد تا در ۳.۳۴ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتربرساعت دست یابد.

رتبه دهم، دوج دورانگو SRT Hellcat مدل ۲۰۲۱، شتاب صفر تا صد ۳.۳۶ ثانیه

شرکت آمریکایی دوج پس از عرضه خودرو‌های اعجاب‌انگیزی همچون دوج چلنجر هلکت و دوج چارجر هلکت، تصمیم گرفت تا موتور ۶.۲ لیتری V-۸ سوپرشارژر HEMI را زیر کاپوت دوج دورانگو قرار دهد. این پیشرانه در دوج دورانگو SRT Hellcat قدرتی برابر با ۷۱۰ اسب‌بخار و گشتاوری برابر با ۸۷۴ نیوتن‌متر تولید می‌کند و شاسی‌بلند ۲.۵ تنی آمریکایی را در ۳.۳۶ ثانیه به سرعت صد کیلومتربرساعت می‌رساند. این شتاب برای خودرویی با این وزن اعجاب انگیز قلمداد می‌شود، چرا که دوج دورانگو SRT Hellcat حتی از چارجر SRT Hellcat نیز سریع‌تر است.

جمع‌بندی، خودرو‌هایی متفاوت از سایرین!

همان‌طور که در ابتدای مقاله ” سریع‌ترین خودرو‌های شاسی بلند جهان ” اشاره شد، شاسی‌بلند‌ها معمولا خودرو‌هایی اقتصادی هستند که نسبت به نسخه‌های مشابه سدان یا هاچ‌بک گران‌تر قیمت‌گذاری شده‌اند. برای مثال می‌توان به شاسی‌بلند پرفروش هیوندای یعنی توسان اشاره کرد که در هر نسل کوچکتر و ضعیف‌تر شده‌اند و نسبت به نسخه مشابه سدان یعنی هیوندای الانترا با قیمت بیشتری مبادله می‌شود. به همین دلیل خودروسازان بزرگ می‌دانند که برای تولید شاسی‌بلند‌های جالب توجه، بایستی رویکردی متفاوت از سایرین در پیش بگیرند.

ده خودرویی که در این لیست به آن‌ها اشاره کردیم، شاسی‌بلند‌هایی متفاوت هستند که نظیر آن‌ها را در سبد محصولات هیچ خودروساز دیگری نخواهید دید. فلسفه و هدف ساخت چنین خودرو‌هایی از پیش مشخص است، آن‌ها تویوتا لندکروزر یا نیسان پاترول نیستند بلکه شاسی‌بلند‌هایی هستند که سوپراسپرت‌های مشهور و گران‌قیمت را در پیست به چالش می‌کشند.