اگر نان نمی خورید این خطر در انتظار شماست

نان یکی از پرطرفدار ترین مواد غذایی است که روزانه مصرف می شود. برخی از افراد برای دوری از چاقی و کاهش وزن خود از خوردن نان خودداری می کنند اما این کار چندان درستی نیست.

خبر را برای من بخوان

طی سال های اخیر توجه بسیاری از افراد به نان به عنوان یک ماده غذایی مطرح جلب شده است. نان حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات می باشد که می تواند باعث افزایش وزن شود و از این رو بسیاری از خوردن آن پرهیز می کنند.

با این حال تحقیقات جدید نشان می دهد که برخی از بزرگسالان در ایالات متحده به دلیل پرهیز از مصرف نان با 10 درصد کاهش سطح انرژی مواجه می شوند. به علاوه رژیم غذایی آنها فاقد مواد مغذی لازم مانند فیبر غذایی، منیزیم و آهن است.

سارا ویلیامز متخصص تغذیه می گوید: به طور کلی نان، غلات و کربوهیدرات ها در جامعه ما شهرت بدی پیدا کرده اند. با این حال کربوهیدرات ها بهترین منبع سوخت بدن شما و منبع انرژی مورد علاقه مغز هستند.

وی می گوید: در یک رژیم غذایی سالم و متعادل 40 تا 60 درصد کالری باید از کربوهیدرات ها تامین شود و این می تواند شامل نان و غلات باشد.

نان

از نظر این متخصص تغذیه کربوهیدرات در یک رژیم غذایی معتدل مفید هستند و بدن انسان به آنها نیاز دارد. به خصوص اگر در طول روز فعالیت بدنی دارید لازم است حتما مصرف میزان کافی از آنها را در نظر بگیرید.

در واقع در شرایطی که شما قصد دارید نان و غات را از رژیم غذایی خود حذف کنید لازم است حتما آن را با دیگر کربوهیدرات ها جایگزین کنید تا تعادل رژیم غذایی شما بهم نخورده و دچار مشکلات متعدد سلامتی نشوید.

بارنز پیشنهاد می کند که از نان گندم کامل و جوانه زده و همچنین برنج قهوه ای، جو، جو دوسر، چاودار و غلات سبوس دار استفاده کنید. او همچنین پیشنهاد می کند بیشتر ماکارونی گندم کامل و کینوا بخورید.

استفاده منظم از این غذاها در رژیم غذایی به شما کمک می کند تا فیبر، آهن، فولات و منیزیم کافی دریافت کنید و به شما احساس رضایت و انرژی می دهد. به یاد داشته باشید که غذاها خوب و بد نیستند و همه آنها را باید به شکل متعادل مصرف کرد.