غذاهایی که در این مطلب قصد معرفی آنها را به شما داریم برخی از خطرناک ترین غذاهای دنیا هستند که از قضا لوکس هم محسوب میشوند و ممکن است در لیست هر ماجراجوی دوستدار غذایی قرار بگیرد. در عین حال بدست آوردن این غذاها بسیار خطرناک بوده و تاکنون جان صدها نفر را گرفته است. با سایت ایران ناز همراه باشید.
خرچنگ کینگ آلاسکایی Alaskan King Crab؛ آلاسکا
فصل صید خرچنگ کینگ که در آبهای آلاسکا یافت میشود، بسیار کوتاه است و گاهی تنها چند روز طول میکشد. در این زمان، ماهیگیران در آبهای منجمد کننده دریای برینگ میروند تا با استفاده از کوزههایی که در آب میاندازند این خرچنگها را شکار کنند که گاهی تا عمق ۱۸۰ متری فرو میروند.
زمانی که خرچنگها صید شدند، بسیار آسیبپذیر هستند و امکان یخ زدن و مرگ آنها در هوای سرد وجود دارد. ماهیت خطرناک این شغل بدین معناست که این ماهیگیران میتوانند در طول فصل صید، دهها هزار دلار درآمد داشته باشند.
مار دریایی؛ جنوب شرق آسیا و ژاپن
اگر تا به حال به جنوب شرق آسیا سفر کردهاید ممکن است با بطریهایی مواجه شده باشید که داخل مایعی عجیب، بدن یک مار را به نمایش میگذارند.
مارهای دریایی را برای مصرف غذایی و همچنین اهداف دارویی در خلیج تایلند صید شده و در سوپ یا به صورت سرخ شده سرو میکنند.
یکی دیگر از موارد استفاده مارهای دریایی برای مصارف دارویی در چین و ویتنام است. روش صید مارهای دریایی بدین شکل است که به هنگام صید هشت پا، توجه این مارها را با نور جلب میکنند؛ جالب است بدانید که هر ساله برای صید آنها حدود ۷۰۰ کشتی ماهیگیری مورد نیاز است.
زهر مار دریایی قوی و کشنده است و نکته جالب اینجاست که بسیاری از این ماهیگیران، دستهبندی مارها از نظر سایز را با دستان برهنه انجام میدهند و خطر گازهای خطرناک و کشنده را به جان میخرند.