طرز تهیه نوتلا با روشی بسیار آسان در منزل

نوتلا ازجمله صبحانه‌های بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست و به خصوص در میان کودکان طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب با آموزش نوتلای سالم خانگی با روشی بسیار آسان همراه ما باشید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا ، نوتلا یکی از پر طرفدارترین و محبوب‌ترین خوراکی‌ها در تمام دنیاست که در کمپانی فررو ایتالیا تولید می‌شود. تاریخچه تولید این محصول به جنگ جهانی دوم باز می‌گردد. زمانی که به دلیل جنگ شکلات نایاب و بسیار گران شده بود، پیترو فررو، مبدع نوتلا برای عرضه بیشتر شکلات به آن فندق اضافه کرد و در نتیجه شکلات صبحانه فندقی برای اولین بار متولد شد و امروز در بیش از ۷۵ کشور دنیا ازجمله ایران توزیع می‌شود. می‌توان گفت کودکان از طرفداران اصلی نوتلا به شمار می‌آیند، به همین دلیل در این مطلب آموزش نوتلای خانگی با روشی بسیار آسان در منزل و مواد خوراکی سالم و بدون افزودنی‌ها و مواد نگه دارنده تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه نوتلا

مغز فندق خام: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند: نصف پیمانه
اسانس وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به اسانس وانیل
اسانس وانیل یکی از طعم دهنده‌های معطر و خوشبوست که از عصاره شکوفه‌های نوعی ارکیده تهیه می‌شود. اسانس وانیل برای تهیه انواع شیرینی، کیک و دسر استفاده می‌شود و عطر و طعم ویژه آن در مقایسه با پودر وانیل بیش‌تر است.

نکات مربوط به پودر قند



پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند پودر شده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که توی کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و الک کنید.

طرز تهیه نوتلای خانگی

به گزارش فرارو، ابتدا مغز فندق‌ها را توی یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذراید و حدود سه دقیقه تفت بدهید تا داغ شود. سپس فندق‌ها را توی یک شیشه بریزید و درب آن را ببندید و شیشه را محکم تکان بدهید تا پوست فندق‌ها جدا شود. همچینین می‌توانید برای جدا شدن پوست فندق آن‌ها را لای یک پارچه بریزید و با دست ماساژ بدهید. فندق‌های پوست گرفته را با دستگاه آسیاب کنید تا جایی که فندق‌ها کاملا له شوند و روغن پس بدهند؛ سپس روغن مایع را به فندق اضافه کنید و دوباره چند دقیقه دیگر آسیاب کنید.

در این مرحله دستگاه را خاموش کنید و با قاشق دیواره‌های دستگاه را تمیز کنید. حالا اسانس وانیل، نمک، پودر قند و پودر کاکائو را توی پارچ آسیاب یا دستگاه میکسر بریزید و دوباره همه مواد را چند دقیقه میکس کنید تا یک مایه غلیظ و روان به دست بیاید. به همین راحتی نوتلای خانگی شما آماده است. در صورتی که نوتلا پس از چند روز سفت شد، می‌توانید کمی خامه به آن اضافه کنید.