سایت خبری طلا

طول عمر باتری پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو مشخص شد

منبع: دیجی مگ


گوگل به‌تازگی از گوشی‌های سری پیکسل ۶ رونمایی کرد و بالاخره توانستیم اطلاعات مربوط به این محصولات را رسما دریافت کنیم.


به گزارش موبوایران، گوگل به‌تازگی از گوشی‌های سری پیکسل ۶ رونمایی کرد و بالاخره توانستیم اطلاعات مربوط به این محصولات را رسما دریافت کنیم. اما در این رویداد مثل بسیاری از رویدادهای دیگر از شرکت‌های رقیب، نشنیدیم که طول عمر باتری پیکسل ۶ و برادر بزرگ‌ترش چقدر است اما خوشبختانه توانستیم از این بابت اطلاعات خوبی کسب کنیم.

گوشی‌های سری پیکسل ۶ را می‌توان واقعا یک پرچم‌دار حقیقی از سوی شرکتی دانست که هیچوقت برای رقابت با شرکت‌های قدرتمند رقیب، یک پرچم‌دار به معنای واقعی کلمه تولید نکرده بود. البته هنوز هم از لحاظ توان پردازشی یا گرافیکی این گوشی‌ها را نمی‌توان بهتر و یا تا حدودی هم سطح با بهترین‌های بازار دانست اما چون سازنده‌ی نرم‌افزار و سخت‌افزار خود گوگل است، می‌توان انتظار داشت بهینه‌سازی‌های زیادی صورت گرفته باشد و بنابراین هماهنگی بی‌نظیری را هم در این بین شاهد خواهیم بود که باعث می‌شود تجربه‌ی کار با آن بسیار لذت‌بخش‌تر باشد.

البته پیکسل‌ها چون نماینده‌ی اندروید هستند، طبیعی است که خالص‌ترین و بهترین تجربه را از کار با این سیستم‌عامل برایمان رقم بزنند و حالا هم که گوگل پرچم‌داران خود را به بهترین و جدیدترین قابلیت‌ها مجهز کرده است، انتظارات بسیار بیشتری از آن‌ها داریم که به نظر می‌رسد روی کاغذ بتوانیم ادعا کنیم به تمام انتظاراتمان پاسخ داده خواهد شد.

در رویداد رونمایی از این محصول اما به تمام اطلاعات خوبی که نیاز داشتیم دست پیدا کردیم اما همانطور که گفته شد، تمام این موارد روی کاغذ خوب هستند و از این بابت که آیا در عمل هم شاهد چنین عملکرد خوبی از سوی آن‌ها هستیم یا خیر هنوز مشخص نیست تا اینکه این گوشی‌ها رسما راهی بازار شوند و افراد متخصص به بررسی فنی دقیق آن‌ها بپردازند. با این حال با توجه به اعداد و ارقام روی کاغذ هم می‌توانیم حدس‌هایی در رابطه با کیفیت یا عملکرد یک گوشی داشته باشیم. البته اگر همه چیز در شرایط عادی قرار داشته باشد و پیکسل‌ها بعدا با یک مشکل فنی عجیب و غیر منتظره روبرو نشوند.

آنچه که در این مطلب قصد داریم به بررسی آن بپردازیم، طول عمر باتری پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو است. موردی که می‌تواند یکی از تأثیرگذارترین بخش‌ها قبل از خرید یک گوشی هوشمند باشد. چرا که این روزها کاربران بیشتر از هر زمان دیگری به گوشی‌های خود وابسته شده‌اند و به همین خاطر این محصولات باید از لحاظ باتری آنقدری قدرتمند باشند که کاربر مجبور نباشد در این دوران سخت و شلوغ، هر چند ساعت یک‌بار آن‌ها را شارژ کند.

طول عمر باتری پیکسل ۶

طبق ادعای گوگل، طول عمر باتری پیکسل ۶ بیشتر از یک روز است. در حال حاضر هیچ گوشی در این سطح را ندیدیم که در حالت عادی و انجام کارهای معمولی بتواند بیشتر از این میزان دوام داشته باشد. آیفون ۱۳ پرو مکس که از آن به عنوان یکی از بهترین گوشی‌ها از لحاظ طول عمر باتری یاد می‌شود، در حالت عادی می‌تواند یک روز و نیم کاربران را همراهی کند. البته اگر واقعا در حالت عادی با آن کار کنید. بنابراین یک روز یا اندکی بیشتر برای محصولی که نمایشگر ۶٫۴ اینچی با وضوح +FHD دارد خیلی هم ادعای عجیبی نیست و می‌توان انتظار داشت که به حقیقت بپیوندد.

پیکسل ۶ مانند مدل پرو نمایشگر ۱۲۰ هرتزی ندارد و رفرش‌ریت صفحه‌ی آن به ۹۰ هرتز محدود می‌شود. اما گوگل این نمایشگر را به فناوری رفرش‌ریت تطبیق‌پذیر مجهز کرد تا بدین ترتیب در مواقعی که کاربر نیازی به رفرش‌ریت بالا ندارد، گوشی به صورت خودکار آن را روی ۱۰ هرتز تنظیم کند. مثلا زمانی که در حال تماشای یک تصویر ثابت هستید، قرارگیری رفرش‌ریت روی ۹۰ هرتز اصلا منطقی نیست و نمایشگر پیکسل ۶ هم با دانستن این مورد، رفرش‌ریت را به حداقل می‌رساند تا یکی از اصلی‌ترین عوامل مصرف شارژ یعنی نمایشگر، به صورت بسیار بهینه از انرژی گوشی استفاده کند.

در حالی که ادعا می‌شود عملکرد پردازشی و گرافیکی پیکسل ۶ به نسبت نسل گذشته یعنی پیکسل ۵ که از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۶۵G به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد حدودا ۸۰ درصد بهتر است، گوگل یک قابلیت دیگر را هم به آن اضافه کرد تا کاربران بتوانند با خیال آسوده‌تری از این همه توان سخت‌افزاری بهره‌مند شوند. در پیکسل‌های جدید حالتی تحت عنوان باتری تطبیق‌پذیر یا همان Adaptive Battery در نظر گرفته شده است که اپلیکیشن‌های مورد علاقه و پراستفاده‌ی کاربر را در اولویت مصرف انرژی قرار می‌دهد تا اپلیکیشن‌های دیگر از دسترسی اضافی به انرژی منع شوند. از طرفی یک حالت Extreme Battery Saver هم در دسترس قرار دارد که در صورت فعال‌سازی می‌تواند پیکسل ۶ را به مدت دو روز روشن نگه‌دارد! این ادعایی است که گوگل مطرح کرد و باید دید آیا واقعا به حقیقت تبدیل می‌شود یا خیر.

ظرفیت باتری پیکسل ۶ طبق اطلاعات رسمی گوگل، ۴۶۱۴ میلی‌آمپر ساعت است که برای یک نمایشگر ۶٫۴ اینچی ۹۰ هرتزی با این همه گزینه‌های بهینه‌ساز مصرف انرژی کاملا مناسب ارزیابی می‌شود. برای مقایسه باید بدانید آیفون ۱۳ با نمایشگر ۶٫۱ اینچی از باتری ۳۲۲۷ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که بسیار کمتر است. علاوه بر این‌ها، کاربر می‌تواند با استفاده از شارژر بی‌سیم گوگل، پیکسل ۶ را ظرف مدت ۳۰ دقیقه تا ۵۰ درصد شارژ کند.

پیکسل ۶ پرو

اولین و بهترین گوشی پرچم‌دار گوگل، پیکسل ۶ پرو است که انتظار داریم در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ واقعا عملکردی در خور نام خود داشته باشد. اینطور که به نظر می‌رسد چنین عملکرد خوبی را در عمل هم از این محصول شاهد خواهیم بود اما یک سری موارد وجود دارد که باید به آن‌ها اشاره کنیم. اول اینکه این گوشی نمایشگری ۶٫۷ اینچی دارد و وضوح آن برخلاف مدل استاندارد، +QHD از نوع LTPO است. به این معنا که مصرف انرژی در آن بسیار بالاتر از مدل کوچک‌تر است.

البته گوگل با علم بر این موضوع، یک باتری ۵۰۰. میلی‌آمپر ساعتی را برای پرچم‌دار اصلی خود در نظر گرفت. باتری قدرتمندی که در گوشی‌هایی نظیر گلکسی S21 اولترا شاهد استفاده از آن هستیم. طبق ادعای گوگل، این باتری بزرگ‌ترین باتری است که تاکنون در یک گوشی پیکسل مورد استفاده قرار گرفته است و اعداد هم کاملا آنچه را که گوگل می‌گوید تایید می‌کنند.

پیکسل ۶ پرو از رفرش‌ریت تطبیق‌پذیر هم بهره می‌برد. دقیقا مشابه آنچه که در پیکسل ۶ شاهد بودیم. با این تفاوت که در این گوشی، رفرش‌ریت از ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز تغییر می‌کند. همین قابلیت است که در گلکسی S21 اولترا باعث شد این گوشی از لحاظ طول عمر باتری دوام بالایی داشته باشد.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی هم طبق ادعای شرکت آمریکایی قادر است بیش از یک روز آن را روشن نگه دارد. حال اینکه تا چه اندازه دقیقا این باتری می‌تواند گوشی به این بزرگی را روشن نگه دارد مشخص نیست و باید منتظر ماند و دید بررسی‌های دقیق چه نتیجه‌ای را رقم خواهند زد.

متاسفانه گوگل اطلاعات دقیقی در این رابطه که طول عمر باتری پیکسل ۶ و ۶ پرو دقیقا در چه زمینه‌ای بیش از یک روز است منتشر نکرد. مثلا نمی‌دانیم در صورت تماشای مداوم ویدیو یا گوشی دادن به فایل صوتی یا انجام بازی و وب‌گردی چه میزان از شارژ باتری در چه مدتی مصرف می‌شود. در نتیجه باید به بررسی‌هایی که قرار است به‌زودی پیرامون آن‌ها منتشر شود متوسل شویم و فعلا منتظر بمانیم.