حتی دقیق ترین آشپزی ها نیز تضمین نمی کند که کربن در قابلمه ها و ماهی تابه ها جمع نشوند و با گذشت زمان متاسفانه عمیق تر و عمیق تر نیز می شوند تا هنگامی که پاک کننده های معمولی دیگر نمی توانند کار خود را انجام دهند و سپس دو گزینه برای ما بوجود می آید: ظروف مورد نظر را دور بیندازیم یا از یک ترفند غیر معمول استفاده کنیم.
وبلاگ نویس بریتانیایی Linsey Quinn روشی ساده برای تمیز کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها، در اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت. تعجب خواهید کرد، اما باید از چای کیسه ای معمولی بابت این کار تشکر کنید.
نحوه انجام:بهتر است از این روش تمیز کردن، بلافاصله پس از پخت استفاده کنید.
. بگذارید ماهیتابه کمی خنک شود، سپس آن را با آب داغ پر کنید ودرون آن یک چای کیسه ای را بیندازید.
. اجازه دهید 15 دقیقه خیس بخورد و سپس آب آن را تخلیه کرده و ظرف را زیر آب جاری بشویید. .تجمع کربن تقریباً به طور کاملی از بین می رود و لازم نیست آن را با مواد شیمیایی و اسفنج های ضخیم بسابید!
چطور کار می کندباورش سخت است که این ترفند کار می کند، اما این راهکار به خوبی جواب می دهد؛ چراکه تانن موجود در چای به از بین بردن کثیفی ها کمک می کند؛ در ضمن، مهم نیست که از چه نوع چای کیسه ای استفاده می کنید: نو یا استفاده شده.
می توانید بشقاب ها را نیز به همین ترتیب بشویید. به سادگی آنها را در یک سینک با آب و چند کیسه چای خیس کنید.
اگر هنوز شک دارید، وقت آن رسیده است که خودتان این روش را آزمایش کنید.