سینه مرغ یکی از سالم ترین پروتئین های بدون چربی است که می توانید بخورید. علاوه بر اینکه منبع عالی پروتئین است، منبع عالی ویتامین B، ویتامین D، کلسیم، آهن و روی نیز می باشد.
تقریبا تمامی افراد به این غذای خوشمزه علاقه دارند و آن را می خورند. در ادامه به شما اشتباهات رایج در پخت مرغ را خواهیم گفت که با برطرف کردن آنها می توانید غذایی سالم و خوشمزه داشته باشید.
1. سس مرغ را پس از پختن مرغ به آن اضافه نکنید. بسیاری از افراد ابتدا مرغ را جدا پخت کرده و سپس سس آن را اضافه می کنند. این کار باعث می شود تا ادویه ها و دیگر مواد موجود در سس به آن نفوذ نکنند و در نتیجه مرغ شما به خوشمزگی مرغی که سس را قبل از پخت و یا در هنگام پخت اضافه کرده باشید نمی شود.
2. مرغ را در قابلمه یا تابه کوچک نپزید. برای پخت مرغ از تابه های بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای پخت غذا وجود داشته باشد. به علاوه توجه داشته باشید که بهترین حالت در طبخ مرغ این است که آن را سریع بپزید در نتیجه تابه را پیش از اضافه کردن مرغ به شکل مؤثری گرم کنید.
3. در هنگام سرخ کردن مرغ را دائم جا به جا نکنید. هنگامی که مرغ را تفت می دهید اجازه دهید که یک طرف به طور کامل پخته شده و سپس آن را برگردانید. این کار باعث حفظ رطوبت مرغ می شود.
4. مرغ یخ زده یا سرد را سریعا به قابلمه اضافه نکنید. پختن مرغ بیش از حد سرد یا منجمد مساوی است با داشتن یک گوشت خشک و بدون آب که هیچ آشپزی از آن خوشش نمی آید. پیش از پختن اجازه دهید یخ گوشت شما به خوبی از بین برود.