ادعای معاون ترامپ: احیای برجام، ایران را جسورتر میکند
معاون رئیسجمهور سابق آمریکا با ادعای افزایش تهدیدهای ایران برای منطقه در پی احیای احتمالی توافق هستهای، مدعی شد سیاست دولت کنونی واشنگتن در برابر تهران، ضعف آن را نشان میدهد.
به گزارش سایت طلا ، علیرغم اذعان قریب به اتفاق سران کشورهای مختلف مبنی بر شکست خوردن سیاست موسوم به «فشار حداکثری» در دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» اما ادعاهای مقامات سابق آن دولت همچنان ادامه دارد.
«مایک پنس» معاون ترامپ در زمان حضورش در کاخ سفید، روز پنجشنبه ادعا کرد تلاشهای «جو بایدن» رئیسجمهور کنونی آمریکا برای احیای توافق هستهای ایران، خطر افزایش ستیزهجوییهای منطقهای بیشتر از سوی تهران را به دنبال دارد.
به نوشته وبگاه «نیوز ویک» پنس که در مراسم گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن شرکت کرده بود، گفت حمایت بایدن از توافق هستهای ایران، برای آمریکا خطرناک است.
این وبگاه حضور پنس در این همایش را «تکرار مواضع جنگطلبانه او در قبال ایران» توصیف کرده و به نقل از وی نوشت: «صلح در ادامه قدرت میآید. با استقبال دولت کنونی ما از برجام، تردید آنها در محکوم کردن شلیک موشک به متحد عزیزمان اسرائیل و عقبنشینی فاجعه بار از افغانستان، دشمنان ما ممکن است ضعف دولت فعلی آمریکا را احساس کنند».
معاون دولت سابق آمریکا با تکرار ادعاهای نخنما شده علیه ایران، اظهار داشت: «آنها ممکن است جسارت پیدا کنند تا عزم و جدیت ما را آزمایش کنند. ضعف، شرارت را برمیانگیزد».
در حالی که جهانیان بارها شاهد جنایات دولت آمریکا در حق مردم خود و سرکوب وحشیانه تظاهراتها و اعتراضات به تبعیض، نژادپرستی و ضعف کاخ سفید بودند؛ اما این پنس است که دولت ایران را «ظالم» خطاب کرده و ادعاهای بیاساسی را علیه سران تهران مطرح کرد.
وی در ادامه اظهارات بیشرمانه خود، گروهک تروریستی منافقین را - که بیش از ۱۷ هزار ایرانی را قربانی عملیاتهای تروریستی خود کردهاند - به عنوان «یک جایگزین سازمان یافته، کاملا آماده، واجد شرایط و مورد حمایت مردمی» برای دولت فعلی ایران توصیف کرد و «مریم رجوی» سرکرده تروریست این گروهک جنایتکار را «الهام بخش جهان» خواند.
این سیاستمدار آمریکایی در پایان یاوهگوییهای خود افزود: «با قاطعیت به شما میگویم که مردم آمریکا از هدف شما برای ایجاد یک جمهوری دموکراتیک، سکولار و غیرهستهای ایرانی حمایت میکنند».
پنس پیش از این نیز با ادعای منزوی کردن ایران بیش از هر زمان دیگری در دولت خود، مدعی شد که دولت کنونی واشنگتن در حال به عقب رفتن در این مسیر و بازگشت به سیاستهای ناکارآمد است.