انار سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین سی و فیبر است که برای بدن شما فواید بسیاری دارد. همچنین انار طعم خارق العاده ای داشته و می توان آن را به اشکال مختلف مصرف کرد.
احتمالا برای شما نیز این اتفاق پیش آمده است که خواستید یک انار را بریده و آن را بخورید اما در نهایت نیمی از دانه های انار را کف خانه خود پیدا کرده اید. اگر این دلیل باعث شده است دیگر به سراغ خرید انار نروید باید بدانید که تنها نیستید ولی برای این موضوع راه حل مناسبی وجود دارد.
برای برش دادن مناسب یک انار ابتدا لازم است سر یا همان تاج انار را برش بزنید. سپس پوسته سفید رنگ را به آرامی کنار بزنید تا دانه های انار کاملا مشخص شوند.
سپس پوست انار را دقیقا در جا هایی که دانه ها از یکدیگر جدا شده اند برش بزنید و آن را به آرامی در یک کاسه آب سرد از یک دیگر جدا کرده و درون آن قرار بدهید.
دست خودتان را به زیر آب ببرید و به آرامی شروع کنید تا دانه های انار را از پوسته جدا کنید. خواهید دید که دانه ها به خوبی از پوسته شان جدا می شوند و در نهایت می توانید آنها را صاف کنید.
در نهایت دقت داشته باشید که آبی که انار ها را درون آن قرار داده اید بر روی فرش، لباس و یا دیگر فضا های آشپزخانه نریزد چراکه لکه به وجود آمده حاصل از انار به راحتی از بین نمی رود.