اشتباهاتی که همه در پخت و خوردن سبزیجات انجام می دهند
در این مطلب اشتباهاتی را به شما گوشزد خواهیم کرد که تمام افراد در پخت و خوردن سبزیجات مرتکب می شوند و از این طریق موادمغذی آن ها را ازبین می برند.
بدن شما روزانه نیاز دارد تا انواع مواد مغذی و ویتامین ها را دریافت کند این اتفاق از طریق خوردن سبزیجات و میوه ها امکان پذیر است با این حال انجام برخی کارها در تهیه و پخت سبزیجات می تواند مواد مغذی آن را از بین ببرد.
1. سبزیجات را آب پز می کنید: با آب پز کردن، مقدار زیادی از مواد مغذی و ویتامین ها وارد آبی می شوند که شما آن را دور می ریزید. به جای آب پز کردن، سبزیجات را بخارپز کنید.
2. سبزیجات نشاسته ای بیش از حد می خورید: ذرت، نخودسبز، سیب زمینی و لبو سبزیجات مفیدی هستند اما فیبر کم و نشاسته زیادی دارند. بیشتر از سبزیجات غیر نشاسته ای مثل بروکلی، هویج، خیار، اسفناج و .. استفاده کنید.
3. فقط آب سبزیجات را می خورید: اگر شما هم از طرفداران آب هویج و آب کرفس هستید، باید بدانید که با آبگیری، فیبر سبزیجات بسیار کم و قند و ترکیبات مضری مثل اگزالات زیاد می شود. به جای آبگیری، اسموتی سبزیجات درست کنید.
4. سبزیجات را درست نمی شویید: روی سبزیجاتی مثل کرفس، اسفناج، کاهو، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مقدار زیادی سم و کود وجود دارد. شستن آن ها با آب کافی نیست! باید 10-15 دقیقه داخل آب بمانند و بعد آبکشی شوند.
5. سبزیجات را سرشار از کالری می کنید: بیشتر سبزیجات غیر نشاسته ای کم کالری هستند، اما اگر سالاد را با مایونز زیاد بخورید، سبزیجات را با روغن فراوان سرخ کنید یا روی آن پنیر پیتزا بریزید، پرکالری می شوند. سبزیجات را با آبلیمو و ادویه معطر خوشمزه کنید .