چگونه و چرا قارچ را کامل بپزیم؟

نحوه پخت قارچ کامل به همراه چندین ایده و رسپی برای پخت آن:

خبر را برای من بخوان

قارچ

اخیراً ما به طعم قارچ در غذاها علاقه زیادی پیدا کرده ایم چراکه این محصول، طعم سایر مواد را به خود جذب کرده و امکان آزمایش با انواع ادویه ها و چاشنی ها را به خوبی فراهم می کند. اما چگونه می توان قارچ ها را کامل پخت تا از نظر بصری یک همراه غذای زیبا و جذاب شود؟

امروز، می خواهیم نکاتی را در مورد نحوه پخت قارچ کامل و همچنین ایده ها و ترکیبات غذایی منحصربفردی که با آن سازگاری دارد را با شما به اشتراک بگذاریم.

پخت قارچ کامل

برای تهیه این پیش غذای سریع و آسان ابتدا قارچ ها را روی ماهیتابه خشک ریخته و بدون اضافه کردن آب، روغن و نمک، سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. سپس روغن و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند. زمان پخت بستگی به اندازه قارچ دارد. چند دقیقه برای قارچ های کوچک کافی است، اما آنهایی که بزرگتر هستند ممکن است تا 5 دقیقه سرخ شوند.

قارچ سوخاری

برای شروع، ساقه های قارچ را جدا کنید. بعد، سس را درست کنید: روغن زیتون را با جوز هندی، سیر خرد شده، پاپریکا یا فلفل قرمز تند ترکیب کنید. (ادویه ها را به سلیقه انتخاب کنید.) کلاهک های قارچ را در مخلوط آماده شده آغشته کنید، آنها را روی سینی فر بچینید و در دمای 390 درجه فارنهایت حدود 15 دقیقه بپزید.

قارچ پرشده

شما همچنین می توانید قارچها را پرشده بپزید، ترکیب مواد تشکیل دهنده نامحدود است. پیشنهاد می‌کنیم ترکیب ساقه‌های قارچ ریز خرد شده را با سیر، جعفری و روغن زیتون یا با پنیر پارمزان رنده شده، پودر نان، پوست لیمو، کره، جعفری و ریحان امتحان کنید. حتی می توانید قارچ ها را با توپ های موزارلا آغشته به روغن زیتون، فلفل و آویشن پر کنید. دوستداران گوشت می توانند گوشت چرخ کرده را با پارمزان رنده شده و سبزیجات انتخاب کنند. در حالی که علاقه مندان به غذاهای دریایی از ترکیب میگو، زنجبیل، سس سویا و سیر استقبال می کنند.

از قارچ های بزرگ برای تهیه کاناپه با بیکن سرخ شده، پنیر و زیتون یا موزارلا، پیاز قرمز و فلفل دلمه ای استفاده کنید و یا می توانید میگو، کاهو و پنیر فتا را ترکیب کرده و اضافه کنید؛ بعلاوه می‌توانید کلاه‌های قارچ را با تخم‌مرغ، سیر، پنیر، سس مایونز و پاپریکا یا ماهی تن، پیازچه و مایونز پرکنید. این ترکیب ها یک پیش غذایی عالی برای مهمانی ها و تولدهای شما هستند.

قارچ با سیب زمینی در فر

سیب زمینی و قارچ یک ترکیب طعم کلاسیک و در عین حال عالی است. طبخ این غذای لذیذ و معطر زمان و تلاش زیادی نمی خواهد. سیب زمینی ها را به چهار قسمت تقسیم کنید، داخل ظرف پخت قرار داده و سپس روی آن روغن بریزید. و نمک و ادویه ها را هم اضاف کنید و به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. در همین حین قارچ ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید و پس از پاشیدن روغن، آن ها را هم به سیب زمینی ها اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید. قبل از سرو روی آنها سبزی بریزید.

چه کسی فکرش را می کرد که می توان این همه غذای مختلف را از قارچ معمولی درست کرد! مواد مورد علاقه خود را با هم ترکیب کرده و از امتحان کردن دست نکشید.