این غذا ها را بخورید تا از آلزایمر دور بمانید

آلزایمر یکی از بیماری های زوال عقل است که عمدتا در سنین بالا مشاهده می شود. در کنار فعالیت های ذهنی مختلف، خوردن برخی از غذا ها می تواند به کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند.

خبر را برای من بخوان

بیش از شش میلیون نفر در ایالات متحده به بیماری آلزایمر مبتلا هستند، این بیماری یک شکل پیشرونده از زوال عقل می باشد که می تواند منجر به از دست دادن شدید حافظه و در بسیاری از موارد، ناتوانی در مراقبت از خود شود.

در حال حاضر هیچ درمان مشخصی برای این بیماری وجود ندارد اما تحقیقات نشان داده است که خوردن برخی از انواع غذا ها می تواند در پیشگیری از این بیماری نقش مؤثری داشته باشد.

محققان بر این باورند که عدم تعادل آنتی اکسیدانی در خون می تواند در ابتلا به این بیماری تاثیر داشته باشد. در واقع آنان طی تحقیقاتی دریافتند که نشانگرهای بیولوژیکی افزایش یافته استرس اکسیداتیو می تواند باعث ایجاد این بیماری شود.

تحقیقات نشان می دهد که محدود کردن قرار گرفتن در معرض آلاینده های محیطی و ورزش کافی هر دو در کاهش استرس اکسیداتیو موثر هستند، اما خوردن غذا های سرشار از آنتی اکسیدان نیز در این زمینه نقش گسترده ای دارند.

غذاهایی مانند تمشک سیاه، شاتوت، زغال اخته، انار، توت فرنگی، سیب، آلو، گیلاس، خرما، کنگر فرنگی، کلم قرمز و کلم بروکلی همگی سرشار از آنتی اکسیدان های سالم هستند که می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن شما کمک کند.

علاوه بر آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان داده است که اسید های چرب امگا 3 نیز می توانند تاثیر مشابهی بر روی بدن داشته باشند و آسیب های شناختی مربوط به مغز را کاهش دهند.

دانشمندان پیشنهاد می کنند که برای دور ماندن از بیماری آلزایمر یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها و همچنین اسید های چرب امگا 3 که در غذا هایی مانند گردو، ماهی های چرب مانند سالمون و دانه کتان وجود دارد؛ داشته باشید.