به گزارش موبوایران، سامسونگ میخواهد در سال ۲۰۲۲، یعنی در سالی که سری گلکسی S22 راهی بازار میشوند، تولید گوشیهای تاشوی خود را به دو برابر میزانی که اکنون شاهد هستیم برساند.
سامسونگ در سال ۲۰۱۹ رسما وارد بازار گوشیهای تاشو شد اما این ورود خیلی هم خوشایند نبود. اولین تجربهی شرکت و در کنار آن اولین تجربهی کاربران از گوشی هوشمند با نمایشگر تاشونده باعث شد به صورت کلی آنچه که سامسونگ گلکسی فولد نامید، اصلا محصول خوب و باکیفیتی از آب در نیاید. سامسونگ اما در ادامه این وضعیت را بهبود بخشید و با تولید و عرضهی گوشیهایی نظیر گلکسی زد فولد ۲، گلکسی زد فلیپ، زد فلیپ ۵G و گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳، محبوبیت بیشتری در بازار پیدا کرد.
اینطور که به نظر میرسد، کاربران هم به گوشیهای تاشو علاقه نشان دادهاند چرا که با بیشتر شدن تامینکنندگان قطعات مورد نیاز برای تولید چنین گوشیهایی، طبیعی هم بود که قیمت آنها کاهش پیدا کند و در نتیجهی این اتفاق، قدرت خرید کاربران هم بیشتر شد. سامسونگ هم اگرچه همچنان گوشیهایی با طراحی معمولی تولید میکند اما نشان داده که خیلی در رابطه با گوشیهای تاشو جدی است و برای آیندهی آنها برنامه دارد.
در حال حاضر همه چیز به آرام شو جدی است و برای آیندهی آنها برنامه دارد.
در حال حاضر همه چیز به آرامی پیش میرود اما به گزارش یکی از تحلیلگران موسسهی تحقیقاتی UBI Research، ظاهرا سامسونگ درخواست داده تا تولید پنلهای OLED تاشونده برای سال بعد دوبرابر شود. سامسونگ در سال ۲۰۲۱ حدودا ۸٫۱ میلیون پنل OLED تاشونده تولید کرد که این یعنی ۸ میلیون گوشی هوشمند تاشو. البته در خط تولید همهی این ۸ میلیون قرار نیست به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار بگیرند اما به طور کلی ۸۰ الی ۹۰ درصد این پنلها در گوشیهایی که اکنون در بازار هستند مورد استفاده قرار گرفتهاند.
اما دو برابر کردن تعداد پنلها به چیزی حدود ۱۶ میلیون یعنی سامسونگ قصد دارد تعداد گوشیهای تاشوی تولیدی خود را به چیزی حدود ۱۴ میلیون برساند. یکی از زیرمجموعههای سامسونگ دیسپلی که تحت عنوان Dowoo Insys شناخته میشود فعلا مسئول تولید شیشههای پوششی فوق باریک یا همان UTG (مخفف عبارت Ultra Thin Glass) برای گوشیهای گلکسی زد فولد و زد فلیپ است. اما اینطور که به نظر میرسد شرکت کرهای میخواهد در ادامه خطوط مونتاژ خود را افزایش بدهد تا بتواند به ظرفیت تولیدی دو برابر برسد. طبق پیشبینیهای موسسهی UBI Research، سامسونگ شاید بتواند تا سال ۲۰۲۵، میزان تولید گوشیهای تاشوی خود را به ۴۹ میلیون برساند.
اگر سامسونگ دیسپل ی پیش میرود اما به گزارش یکی از تحلیلگران موسسهی تحقیقاتی UBI Research، ظاهرا سامسونگ درخواست داده تا تولید پنلهای OLED تاشونده برای سال بعد دوبرابر شود. سامسونگ در سال ۲۰۲۱ حدودا ۸٫۱ میلیون پنل OLED تاشونده تولید کرد که این یعنی ۸ میلیون گوشی هوشمند تاشو. البته در خط تولید همهی این ۸ میلیون قرار نیست به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار بگیرند اما به طور کلی ۸۰ الی ۹۰ درصد این پنلها در گوشیهایی که اکنون در بازار هستند مورد استفاده قرار گرفتهاند.
اما دو برابر کردن تعداد پنلها به چیزی حدود ۱۶ میلیون یعنی سامسونگ قصد دارد تعداد گوشیهای تاشوی تولیدی خود را به چیزی حدود ۱۴ میلیون برساند. یکی از زیرمجموعههای سامسونگ دیسپلی که تحت عنوان Dowoo Insys شناخته میشود فعلا مسئول تولید شیشههای پوششی فوق باریک یا همان UTG (مخفف عبارت Ultra Thin Glass) برای گوشیهای گلکسی زد فولد و زد فلیپ است. اما اینطور که به نظر میرسد شرکت کرهای میخواهد در ادامه خطوط مونتاژ خود را افزایش بدهد تا بتواند به ظرفیت تولیدی دو برابر برسد. طبق پیشبینیهای موسسهی UBI Research، سامسونگ شاید بتواند تا سال ۲۰۲۵، میزان تولید گوشیهای تاشوی خود را به ۴۹ میلیون برساند.
اگر سامسونگ دیسپلی که به عنوان تامینکنندهی نمایشگر بسیاری از شرکتهای سازندهی گوشی هوشمند مشغول به فعالیت است، میزان تولید نمایشگرهای خود را افزایش دهد، این امکان را خواهد داشت که نمایشگرهای تاشوی خود را به سایر شرکتهای فعال در این زمینه نظیر شیائومی، ویوو و شرکتهایی نظیر این بفروشد چرا که آنها نیز فعالیت خود را در زمینهی تولید گوشیهای تاشو آغاز کردهاند و می خواهند از نمایشگرهای ساخت سامسونگ در گوشی خود استفاده کنند. علاوه بر این دو شرکت، شرکتهایی نظیر گوگل و اپل هم ظاهرا قصد دارند از نمایشگرهای تاشوی ساخت سامسونگ برای گوشیهای آیندهی خود استفاده کنند و حتی اگر شرکت دیگری هم این وظیفه را بر عهده بگیرد، سامسونگ هم قطعا در کنار آن، تامینکنندهی اصلی این نمایشگرها خواهد بود چرا که هم تجربهی کافی در این زمینه دارد و هم کیفیت پنلهای تولید شده توسط این شرکت فوقالعاده بالاست.
سامسونگ امسال یعنی در سال ۲۰۲۱ سیاست عجیبی را در پیش گرفت. به جای اینکه جانشینی برای سری گلکسی نوت ۲۰ رونمایی شود، پروژهی ساخت این گوشیها به طور کلی کنسل شد و در ماه آگوست، شاهد رونمایی از گوشیهای تاشو بودیم. البته سامسونگ قبل از این اتفاق پشتیبانی از قلم را به پرچمداران سری گلکسی S اضافه کرد اما اسلاتی برای قرارگیری قلم درون این گوشیها وجود نداشت و به همین خاطر کاربر مجبور بود بعد از خرید گوشی، هزینهی اضافی برای خرید قلم پرداخت کند. در نتیجهی این اتفاق سری گلکسی S21 خیلی مورد استقبال کاربران قرار نگرفت تا عرضهی یک گوشی از سری نوت بیش از پیش احساس شود.
سامسونگ که حساسیت کاربران را نسبت به این موضوع متوجه شد، تصمیم گرفت گلکسی S22 اولترا را با پشتیبانی از قلم و همچنین اسلاتی برای قرارگیری قلم راهی بازار کند. البته به نظر میرسد فقط همین مدل از چنین قابلیتی بهره میبرد. بدین ترتیب شرکت کرهای میتواند با خیال راحت سری نوت را از خطوط تولید خود حذف و سری گوشیهای تاشو را جایگزین آنها کند. آن دسته از کاربرانی هم که به گوشیهای سری گلکسی نوت علاقهمند بودند میتوانند گلکسی S22 اولترا را به عنوان پرچمداری نسبتا گرانقیمت خریداری کنند.
البته پشتیبانی از قلم به گوشی تاشوی جدید یعنی گلکسی زد فولد ۳ نیز اضافه شد تا بسیاری از کاربران به این موضوع فکر کنند که احتمالا در آینده این گوشیها با پشتیبانی از قلم راهی بازار میشوند و رسما جانشین سری نوت خواهند شد. البته درون این گوشی هم اسلاتی مخصوص نگهداری قلم دیده نمیشود چرا که در این صورت قطر گوشی افزایش پیدا میکرد. اما به نظر میرسد در آینده و با پیشرفت هرچه بیشتر فناوری، سامسونگ اسلات یادشده را برای این گوشی در نظر بگیرد. گلکسی زد فلیپ ۳ اما از قلم پشتیبانی نمیکند چرا که نکتهی جذاب در رابطه با این گوشی، اندازهی بسیار کوچک آن حین تا شدن و همچنین قیمت مناسبش است.
هنوز مشخص نیست آیا سامسونگ در سال ۲۰۲۲، خط تولید گوشیهای تاشوی خود را افزایش میدهد یا خیر. نمیدانیم در سال ۲۰۲۲ باید شاهد گوشیهای تاشوی میانرده هم باشیم یا اینکه این گوشیها مانند سری نوت و S فقط در قامت پرچمدار راهی بازار میشوند. البته با در نظر گرفتن تصمیماتی که سایر شرکتها در این زمینه گرفتهاند، به نظر میرسد گوشیهای تاشو آیندهی صنعت گوشی هوشمند را رقم خواهند زد. این یعنی باید منتظر باشیم تا در آیندهی نزدیک، گوشیهای میانرده با این قابلیت در دسترس قرار بگیرند.
در حال حاضر سامسونگ به عنوان برترین شرکت فعال در زمینهی تولید گوشیهای تاشو مشغول به فعالیت است و اگر بتواند گوشیهای میانرده با قیمت مناسب و قابلیت تاشوندگی راهی بازار کند، قطعا میتواند با فاصلهی بیشتری به نسبت سایر رقبا در صدر جدول قرار بگیرد. سامسونگ حتی در تولید نمایشگر گوشیهای تاشو هم با داشتن ۹۱ درصد سهم در صدر قرار دارد و باید دید در سالهای آینده تا چه اندازه میتواند این برتری را حفظ کند یا حتی گسترش دهد.