۷ لانچر سبک با امکان اجرا روی هر گوشی اندرویدی

یکی از ویژگی‌های مهم اندروید که از همان ابتدا به نقطه‌ی قوت این سیستم عامل تبدیل شد، امکان شخصی‌سازی آن است. شما می‌توانید به‌راحتی و با استفاده از لانچر، تم، آیکن پک، ویجت و … ظاهر نرم افزار گوشی خود را تغییر دهید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، یکی از ویژگی‌های مهم اندروید که از همان ابتدا به نقطه‌ی قوت این سیستم عامل تبدیل شد، امکان شخصی‌سازی آن است. شما می‌توانید به‌راحتی و با استفاده از لانچر، تم، آیکن پک، ویجت و … ظاهر نرم افزار گوشی خود را تغییر دهید.

رابط کاربری گوشی که شامل صفحه‌ی هوم و کشوی اپ‌هاست، در واقع بخشی از لانچر است. لانچرهای پیش‌فرض گوشی‌های هوشمند اغلب امکان شخصی‌سازی محدودی را ارائه می‌کنند و بخش زیادی از منابع را به‌خود اختصاص می‌دهند. اما سیستم عامل موبایل گوگل این امکان را برای ما فراهم کرده است که از طریق فروشگاه‌های نرم افزاری مانند پلی استور، به لانچرهای متفرقه هم دسترسی داشته باشیم که برخی از آن‌ها نسبت به لانچرهای رسمی شرکت‌ها سبک‌تر هستند و امکانات بیشتری را ارائه می‌کنند که تجربه‌ی شخصی‌سازی بهتری را برای ما رقم خواهد زد.

در ادامه شما را بهترین گزینه‌ها از لانچرهای اندرویدی سبک آشنا خواهیم کرد که عملکرد و ظاهر گوشی شما را بهبود می‌بخشند:

۱. نوا لانچر

حجم: ۵.۴۷ مگابایت

نوا لانچر یکی از بهترین لانچرها در زمینه‌ی شخصی‌سازی است که ظاهر گوشی شما را به آخرین نسخه‌ی اندروید شبیه خواهد کرد. امکانات شخصی‌سازی این لانچر بسیار متنوع است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به پشتیبانی از آیکن تم‌ها، کنترل رنگ‌ها، نمایش اپ‌ها در حالت عمودی و افقی، افکت‌های جذاب، حالت شب (نایت مود)، تم تاریک و … اشاره کرد.

علاوه بر امکانات شخصی‌سازی یاد شده، نوا لانچر از نظر عملکرد هم بهینه است و به‌ آسانی روی بیشتر دستگاه‌های اندرویدی اجرا می‌شود. این لانچر با عملکرد بهینه‌ی خود، با استفاده از حداقل منابع دستگاه، تجربه‌ی کاربری بسیار خوبی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

نوا لانچر به‌صورت رایگان در دسترس است، اما اگر بخواهید به بعضی از امکانات مانند اضافه کردن ژست‌های حرکتی، پنهان کردن اپ‌ها و پوشه‌های اپ دراور دسترسی داشته باشید، می‌توانید از نسخه‌ی پولی با نام نوا لانچر پرایم استفاده کنید.

۲. اسمارت لانچر

حجم: ۱۲/۷۷ مگابایت

اسمارت لانچر با ویژگی‌های جذاب خود تجربه‌ی کاربری شما از گوشی هوشمندتان را تا حد زیادی تغییر خواهد داد. یکی از ویژگی‌های کاربردی این اپ، امکان دسته‌بندی خودکار اپلیکیشن‌های دستگاه است که دسترسی به آن‌ها را سریع‌تر و آسان‌تر خواهد کرد.

اسمارت لانچر ویژگی دیگری به‌نام تم‌های فراگیر را ارائه می‌کند که رنگ‌ها را بر اساس رنگ تصویر زمینه‌ی گوشی تغییر می‌دهد. سایر ویژگی‌های این لانچر شامل انتقال اپ‌های بیشتر استفاده شده به پایین صفحه برای دسترسی بهتر در هنگام کار با یک دست، شخصی‌سازی کامل در بخش رنگ‌ها و فونت، نوار جستجوی هوشمند و … هستند.

با وجود تمامی ویژگی‌هایی که برشمردیم، این لانچر همچنان عملکرد بسیار مناسبی دارد و با حجمی اندک در دسترس است. اگر دستگاه شما به اندروید ۵/۰ و بالاتر مجهز است، می‌توانید اسمارت لانچر را روی آن نصب کنید.

اسمارت لانچر نسخه‌ی پریمیوم هم دارد که ویژگی‌های بیشتری مانند شمارش‌گر اعلان‌های خوانده نشده، افکت‌های تیره و دسته‌بندی‌های قابل تغییر را ارائه می‌کند.

۳. هایپرین لانچر

حجم: ۳/۸۰ مگابایت

هایپرین لانچر با تم‌هایی با طراحی ظریف و دارک مود عمیق خود، حس‌و‌حال جدیدی به تجربه‌ی کاربری شما می‌بخشد. با استفاده از این لانچر، شما به امکانات شخصی‌سازی متفاوتی مانند شخصی‌سازی آیکن‌ها، تایپوگرافی، جدول‌بندی، ویجت‌ها و انیمیشن‌های متنوع دسترسی خواهید داشت. همچنین، رنگ‌های پس‌زمینه در اپ دراور، پوشه‌ها و ویجت جستجو هم قابل شخصی‌سازی هستند.

این لانچر سبک با سرویس‌های گوگل مانند Google Widgets و Google Feeds یکپارچگی مناسبی دارد. هایپرین ویژگی قفل اپ و دسکتاپ را هم ارائه می‌کند. عملکرد روان و استفاده‌ی بهینه از باتری از جمله ویژگی‌های دیگر این لانچر هستند. لانچر هایپرین برای همه‌ی مدل‌ها بهینه‌سازی شده که همین باعث می‌شود روی بیشتر دستگاه‌ها عملکردی مناسب داشته باشد. تنظیمات پیش‌فرض این لانچر بهینه شده است، اما شما همچنان می‌تواند بخش‌های بسیاری را به‌دلخواه خود تغییر دهید.

هایپرین لانچر علاوه بر نسخه‌ی رایگان، یک نسخه‌ی پریمیوم هم دارد که ویژگی‌های بیشتری مانند تغییر فونت و آیکن‌های تطبیق پذیر را در دسترس قرار می‌دهد.

۴. اکشن لانچر

حجم: ۱۲/۷۴ مگابایت

اکشن لانچر ویژگی‌هایی شبیه به پیکسل لانچر دارد. این رابط هم مانند سایر گزینه‌هایی که معرفی کردیم امکانات شخصی‌سازی بسیاری را در اختیار کاربر می‌گذارد. پس از نصب، شما با ظاهر اندروید خالص مواجه خواهید شد، اما می‌توانید المان‌های مختلف، از آیکن‌ها تا اندازه‌ی متن و … را به‌دلخواه تغییر دهید.

همچنین، یکپارچگی این لانچر با Google Discover به شما امکان می‌دهد صفحه‌ی هوم دستگاه‌ خود را به سایر لانچرها هم منتقل کنید تا جابجایی بین آن‌ها برای‌تان ساده‌تر باشد.

اکشن لانچر حجم کمی را اشغال می‌کند که همین عامل سبب می‌شود عملکردی بهینه داشته باشد و تجربه‌ی کاربری روانی را رقم بزند. بیشتر ویژگی‌های این لانچر به‌صورت رایگان در دسترس هستند، اما برای دسترسی به بعضی از آن‌ها به پرداخت درون برنامه‌ای نیاز است.

۵. نیاگارا لانچر

حجم: ۴/۳۵ مگابایت

لانچر نیاگارا برای تجربه‌ی کاربری مینیمال و ساده انتخابی مناسب است. ظاهر مینیمالیستی این لانچر یک هوم اسکرین ساده را ارائه می‌کند که چیدمان مناسبی دارد و سریع و بی‌نقص عمل می‌کند.

نیاگارا ظاهر سنتی صفحه‌ی هوم را تغییر می‌دهد. در این لانچر دسترسی به همه‌ چیز با یک دست ممکن است و نیازی نیست برای استفاده از گوشی از هر دو دست خود کمک بگیرید. یکی از ویژگی‌های کاربردی لانچر نیاگارا امکان خواندن و پاسخ‌دهی به اعلان‌ها در صفحه‌ی هوم است.

این لانچر فهرستی تطبیق‌پذیر برای تغییر چینش آیکن‌ها در صفحه‌ی هوم را ارائه می‌کند که بر اساس اولویت‌های استفاده‌ی شما از اپ‌ها تغییر خواهد کرد. همچنین، اعلان‌های تطبیق‌پذیر هم ویژگی دیگری است که به شما اجازه می‌دهد در صفحه‌ی قفل به اعلان‌ ها دسترسی داشته باشید و به آن‌ها پاسخ دهید.

لانچر نیاگارا تمامی اپلیکیشن‌هایی را که به‌صورت پیش‌‌فرض روی گوشی نصب شده‌اند سروسامان می‌دهد که این ویژگی در نهایت باعث افزایش سرعت و بهینه‌سازی بیشتر خواهد شد.

۶. ap15 لانچر

حجم: ۳۱۴ کیلوبایت

a15 لانچر تمرکز اصلی خود را روی مینیمالیسم و عملکرد بهینه معطوف کرده است و به‌صورت خودکار و با توجه به شیوه‌ی استفاده‌ی شما، اپ‌ها را در معرض دید قرار می‌دهد. شما می‌توانید به‌سادگی رنگ‌ها، اندازه و پس‌زمینه‌ی هر اپ را شخصی‌سازی کنید.

ap15 لانچر سبک‌ترین لانچر در این فهرست است که عملکرد بسیار خوبی را ارائه می‌کند. شما می‌توانید برای دسترسی به محیط تمام صفحه، نوارهای بالا و پایین را پنهان کنید. همچنین، امکان پنهان کردن اپ‌های که هرگز استفاده نمی‌کنید یا اپ‌های از پیش‌ نصب شده هم وجود دارد.

این لانچر نسخه‌ی پریمیوم هم دارد که دست شما را برای شخصی‌سازی‌های بیشتر مانند الگوی اجرای پس‌زمینه و امکان جستجوی اپ‌ها (حتی اپ‌های پنهان شده) کاملا باز می‌گذارد.

۷. مایکروسافت لانچر

حجم: ۱۵/۹۴ مگابایت

مایکروسافت لانچر با انبوهی از ویژگی‌ها و یکپارچگی عالی با سرویس‌های مایکروسافت، یکی از گزینه‌های مناسب برای کاربرانی است که از سیستم عامل ویندوز و سرویس‌های آفیس استفاده می‌کنند. این لانچر نسبتا سبک، عملکردی مناسب و بهینه دارد که حتی روی گوشی‌های قدیمی‌تر هم تجربه‌ی سریع و روانی را ارائه می‌کند.

لانچر مایکروسافت برای ارتقا تجربه‌ی کاربری شما، با کورتانا و گوگل اسیستنت یکپارچگی مناسبی دارد. شما می‌توانید با ورود به حساب شخصی و کاری مایکروسافت خود، پلتفرم‌های مختلف موبایل و رایانه‌ی خود را یکپارچه‌سازی کنید.

امکان یادآوری رویدادها و وظایف ثبت شده در to-do list که با حساب مایکروسافت هم‌گام شده است هم یکی از ویژگی‌های دیگر این لانچر است. همچنین، شما می‌توانید از امکاناتی مانند فید شخصی، سنجش زمان و … بهره‌مند شوید.

اما مهم‌ترین تفاوت مایکروسافت لانچر با سایر گزینه‌های موجود این است که به‌صورت کاملا رایگان در دسترس است و هیچ تبلیغاتی ندارد.

لانچرهای سبک برای همه‌ی گوشی‌های اندرویدی

استفاده از لانچرهای سبک بهترین گزینه برای کاربرانی است که تمایل دارند با کاهش مصرف حافظه و سایر منابع سخت افزاری گوشی، عملکرد دستگاه خود را بهبود ببخشند. این لانچرها در کنار کاهش مصرف منابع، امکانات شخصی‌سازی بسیاری را هم ارائه می‌کنند که تجربه‌ای شبیه به آخرین‌ نسخه‌های اندروید را شبیه‌سازی می‌کنند و کاربری شما را ارتقا می‌دهند.

به‌دلیل بهینه بودن این لانچرها و اشغال حافظه‌ی کمتر، استفاده‌ی آن‌ها از منابعی مانند پردازنده و باتری هم کاهش می‌یابد و در نتیجه، عملکرد گوشی سریع‌تر می‌شود.