مایکروسافت از پایان بهروزرسانی واندرایو در ویندوز ۷ و ۸ خبر داد
مایکروسافت با انتشار پستی اعلام کرد که کاربران واندرایو در ویندوز ۷، ۸ یا ۸.۱ از اول مارس ۲۰۲۲ نمیتوانند محتوای خود را با فضای ابری همگامسازی کنند.
به گزارش موبوایران، مایکروسافت با انتشار پستی اعلام کرد که کاربران واندرایو در ویندوز ۷، ۸ یا ۸.۱ از اول مارس ۲۰۲۲ نمیتوانند محتوای خود را با فضای ابری همگامسازی کنند. طبق گفتهی مایکروسافت، اگر واندرایو روی سیستمی به غیر از ویندوز ۱۰ یا ویندوز ۱۱ نصب شده باشد، دیگر بهروز رسانی دریافت نخواهد کرد.
فایلها بدون توجه به نسخهی ویندوزی که استفاده میکنید، همچنان از برنامهی واندرایو قابل دسترسی خواهند بود اما آنها دیگر بهطور خودکار در فضای ابری آپلود نمیشوند. برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی در استفاده از برنامهی واندرایو، مایکروسافت توصیه میکند تا قبل از مارس سال آینده ویندوز خود را به نسخههای جدیدتر ارتقاء دهید تا هم از قابلیتهای جدید آن استفاده کنید و هم بدون هیچ مشکلی از برنامهی واندرایو بهره ببرید. در مورد سیستمهایی که قادر به اجرای ویندوز ۱۰ یا ویندوز ۱۱ نیستند، مایکروسافت میگوید که کاربران همچنان میتوانند با آپلود فایلهای خود در نسخهی وب واندرایو از آنها فایل پشتیبان تهیه کنند.
علاوه بر توقف بهروزرسانیها و قابلیت همگامسازی، مایکروسافت پشتیبانی از واندرایو در ویندوز ۷، ۸ و ۸.۱ را از اول ژانویهی سال آینده قطع خواهد کرد. به گفتهی مایکروسافت، دلیل این تغییر «تمرکز منابع بر روی فناوریها و سیستمهای عامل جدید و ارائهی بهروزترین و ایمنترین تجربه به کاربران است».
چرخهی حیات ویندوز ۸ در سال ۲۰۱۶ به پایان رسید و مایکروسافت پشتیبانی از ویندوز ۸.۱ را در سال ۲۰۱۸ و ویندوز ۷ را در سال ۲۰۲۰ متوقف کرد. اکنون که مایکروسافت در حال برنامهریزی برای پایان دادن به پشتیبانی از ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۲۵ است، باید خود را برای ارتقاء سیستمعامل و نصب ویندوز ۱۱ آماده کنید. اگر مشخصات سختافزاری سیستم شما از ویندوز ۱۱ پشتیبانی میکند، پیشنهاد میکنیم که هر چه زودتر بهروزرسانی سیستم خود را انجام دهید تا از ویژگیهای جذاب آن بهرهمند شوید.
کاربران ویندوز ۱۱ میتوانند از نسخهی جدید مایکروسافت استور بهره میبرد که نسبت به نسخهی قبلی امکانات جذابتری ارائه میکند. علاوه بر امکانات مختلف، رابط کاربری آن هم بهتر شده است. مایکروسافت محدودیتهای مربوط به این محیط را تا حد زیادی کاهش داده و به همین خاطر به زودی میتوانید انواع و اقسام برنامههای رایج و پرطرفدار را از طریق همین اپ استور نصب کنید. بدون شک یکی از مهمترین بخشهای جدید ویندوز ۱۱ قسمت تنظیمات آن است که به لطف رابط کاربری جذاب و ساده، توجه زیادی را جلب میکند. همچنین در این قسمت نسبت به ویندوز ۱۰ شاهد گزینههای بیشتری هستیم و مایکروسافت میخواهد این محیط را به طور کامل جایگزین کنترل پنل کند. مثل همیشه با فشردن کلیدهای Windows+i میتوانید از بخش تنظیمات بهره ببرید.
در ویندوز ۱۱ با کلیک بر یکی از آیکونهای وایفای، اسپیکر یا باتری، منوی تنظیمات سریع (Quick Settings) نمایش داده میشود. در این بخش میتوانید چیزهایی مانند بلوتوث، وایفای و دیگر قابلیتهای اینچنینی را فعال و غیرفعال کنید. همچنین به اسلایدر مربوط به بلندی صدا و روشنی نمایشگر هم دسترسی دارید. در کل این محیط نسبت به اکشن سنتر طراحی سادهتر و بهتری دارد. در این ویندوز فرایند گروهبندی پنجرهها بسیار سادهتر و راحتتر شده و به آسانی میتوانید چینش پنجرههای مربوط به برنامههای مختلف در ۶ الگوی متفاوت قرار دهید. اگرچه ویندوز ۱۰ هم قابلیت مشابهی را ارائه میدهد، اما حالا با قرار دادن نشانهگر ماوس بر روی آیکون مربوط به بزرگ کردن پنجره، با ۶ گزینهی مربوط به این مشخصه روبرو میشوید.
ویندوز ۱۰ هم از دسکتاپهای مجازی یا طبق بیان مایکروسافت «دسکتاپها» پشتیبانی میکند اما در ویندوز ۱۱ استفاده از آنها راحتتر و در دسترستر شده است. بهطور پیشفرض پس از نصب سیستم عامل جدید، یک دکمه با دو مستطیل سیاه و سفید در نوار وظیفه یا تسکبار دیده خواهد شد. نشانگر را روی آن قرار دهید و روی New Desktop کلیک کنید تا فضای کاری بیشتری در اختیار داشته باشید. این ویژگی باعث میشود بهسرعت و بدون نیاز به نمایشگر فیزیکی اضافی به برنامههای بیشتری دسترسی داشته باشید. ویندوز ۱۱ با خود یک بازنگری گسترده در ظاهر نرمافزاری به همراه دارد. بنابراین همه چیز مدرنتر بهنظر میرسد و میتوان گفت که بهطور خاص برای دستگاههای امروزی طراحی شده است. بنابراین اگر سختافزار سیستم شما از ویندوز ۱۱ پشتیبانی میکند، در نصب آن لحظهای درنگ نکنید.