درد شدید، بدخلقی، پرخوری، بسیاری از افراد در دورهٔ عادتماهانه با عوارض و نشانههای ناخوشایندی سر میکنند. اگر شما هم چنین مشکلی دارید تغییر در رژیم غذایی میتواند مفید باشد.
رو هونتریس، کارشناس تغذیه میگوید:"توجه به نشانههای گرسنگی و اشتها و میل بدن به ما کمک میکند تا متناسب با فعالیتهای بدنی که داریم غذا بخوریم و بدانیم چه زمانی سیر هستیم"
پیش از عادت ماهانه استفاده از رژیم غذایی سالم مدیترانه ای دارای فیبر به همراه میوه و سبزیجات بدون نشاسته باعث کاهش شدت عوارض نشانگان پیش قاعدگی می شود.
نوشیدن آب و جلوگیری از کم آبی بدن باعث کاهش زمان خونریزی قاعدگی و عدم نیاز به مصرف مسکن ها و بهبود دردهای ناحیه لگن می شود .
زنان بین ۱۹ تا ۵۰ سال باید در رژیم غذایی خود آهن بیشتری نسبت به افراد گروه های دیگر دریافت کنند : روزانه به طور متوسط ۱۴/۸ میلی گرم .
اگر قصد بارداری دارید رژیم غذایی سرشار از غلات کامل، چربی های اشباع نشده، سبزیجات، میوه ها و ماهی بنا بر تحقیقات متعددی باعث افزایش میزان باروری می شود. اسیدفولیک باعث جلوگیری از ابتلای جنین به ناهنجاری های نقص لوله های عصبی مانند مهره شکاف یا اسپینا بیفیدا می شود.
با داشتن وزن مناسب و سالم چرخه های قاعدگی منظم تر و سالم تری خواهید داشت. کاهش و افزایش وزن بر چرخه قاعدگی اثر می گذارد.