امروزه با کاهش فعالیت و تحرک افراد بهتر است یک بازنگری به روتین غذایی خود بیاندازیم و با اضافه کردن سبزیجات به آن، رژیم غذایی خود را سالمتر کنیم، اما از طرفی غذاهای منجمد که می توانند زندگی ما را بسیار آسان تر کنند، اکثر اوقات از مصرف آنها می پرهیزیم، مخصوصا در مورد سبزیجات این امر بیشتر است! اما آیا می دانستید با کبابی کردن سبزیجات منجمد، غذایی عالی، خوشمزه و مقرون به صرفه خواهیم داشت و مخصوصا زمانی که خسته هستیم و یا وقتی برای آشپزی نداریم بسیار به کارمان می آید؟
پس این روش سه مرحله ای آسان در این مقاله را امتحان کنید تا سبزیجات را به روتین غذایی خود تبدیل کنید.
نحوه تفت دادن سبزیجات منجمداین 3 قانون ساده را دنبال کنید و هر بار به نتایج عالی خواهید رسید.
سینی پخت خود را چرب کنیداولین ترفند برای داشتن سبزیجات کاملا ترد این است که ابتدا سینی را در فر با مقداری روغن گرم کنید و سپس سبزیجات یخ زده را روی سینی گرم شده بریزید، به این ترتیب غذا بلافاصله یخ زدایی می شود؛ بعد از آن می توانید سبزیجات را در فر قرار داده تا برشته شوند.
فر داغ ضروری است
حرارت زیاد به ازبین بردن هر گونه رطوبت اضافی در سبزیجات یخ زده کمک می کند، به این ترتیب کاراملیزه خوبی خواهید داشت.
روغن بریزید
مهم است که نه تنها سبزیجات را روی یک سینی پخت داغ با روغن قرار دهید، بلکه قبل از قراردادن سینی در فر، روی آنها را به طور مساوی روغن بریزید. از 1 یا 2 قاشق غذاخوری از هر روغن گیاهی استفاده کنید.
وقتی سبزیجات شما پخته شدند، فراموش نکنید که آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم بیشتری به آن اضافه شود.