چند درصد از گوشیهای سال ۲۰۲۲ از اینترنت ۵G پشتیبانی خواهد کرد؟
چیزی به پایان سال ۲۰۲۱ نمانده و در این میان تحلیلگران مختلف در حال ارائهی پیشبینی برای وضعیت بازار موبایل در سال ۲۰۲۲ هستند.
به گزارش موبوایران، چیزی به پایان سال ۲۰۲۱ نمانده و در این میان تحلیلگران مختلف در حال ارائهی پیشبینی برای وضعیت بازار موبایل در سال ۲۰۲۲ هستند. بر اساس جدیدترین گزارش Trendforce، سال آینده با توجه به کنترل بحران کرونا شاهد بزرگتر شدن بازار جهانی موبایل خواهیم بود. به لطف تقاضای بالا در بازارهای نوظهور و همچنین تعویض گوشی از طرف کاربران مختلف، فروش گوشی در سال ۲۰۲۲ با افزایش ۳٫۸ درصدی به ۱.۳۹ میلیارد واحد خواهد رسید. در این میان، ۶۶۰ میلیون گوشی از اینترنت ۵G پشتیبانی میکنند که ۴۷٫۵ درصد از کل این بازار را تشکیل خواهند داد.
بر اساس پیشبینی این شرکت، سامسونگ در این سال میتواند ۲۷۶ میلیون گوشی راهی بازار کند که از رشد ۱٫۱ درصدی خبر میدهد. سامسونگ توسعه و تولید تعداد زیادی از گوشیهای میانرده و پایینردهی خود را به شرکتهای مختلفی واگذار کرده و به لطف همین رویکرد، هزینهی تولید آنها به طور قابل توجهی پایین آمده است. با این حال، با توجه به اینکه همین حالا هم سامسونگ سهم بازار قابل توجهی دارد، این افزایش فروش نسبت به سال ۲۰۲۱ چندان به چشم نمیآید.
شرکت TrendForce در پیشبینی خود در مورد اپل به احتمال عرضهی نسل جدید آیفون SE در اولین سهماههی سوم ۲۰۲۲ اشاره کرده که طبق گزارشها از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با نسل قبلی ندارد و همچنان از نمایشگر ۴٫۷ اینچی بهره میبرد. اما به لطف بهرهگیری از چیپست A15 میتواند مورد توجه کاربران زیادی قرار بگیرد. اپل با این کار توجه بخشی از کاربران طرفدار گوشیهای میانرده را جلب خواهد کرد. روی هم رفته در گزارش TrendForce آمده که اپل با افزایش ۵٫۴ درصدی میتواند حدود ۲۴۳ میلیون گوشی در سال ۲۰۲۲ به دست کاربران برساند.
یکی دیگر از فرضیات مطرح شده در این گزارش به عدم رشد قابل توجه بازار موبایل چین در سال ۲۰۲۲ برمیگردد و به همین خاطر شرکتهایی مانند شیائومی، اوپو و ویوو تلاش میکنند که با تمرکز بیشتر بر بازارهای جهانی، فروش گوشیهای خود را بیشتر کنند. پیشبینی میشود شیائومی با رشد ۱۵٫۸ درصدی در این سال موفق به فروش ۲۲۰ میلیون گوشی خواهد شد. در این سال اوپو و ویوو هم احتمالا در مقامهای بعدی قرار میگیرند.
اگر این پیشبینی به واقعیت تبدیل شود، ۵ شرکت بزرگ حدود ۸۰ درصد از این بازار را از آن خود خواهند کرد. این یعنی شرکتهایی مانند هواوی، آنر، موتورولا، ZTE، سونی و دیگر برندها باید بر سر ۲۰ درصد باقی مانده از این بازار با یکدیگر رقابت کنند. همچنین با توجه به افزایش شمار گوشیهای با قابلیت پشتیبانی از اینترنت ۵G باید ببینیم آیا در کشورهای مختلف سرعت ارائهی زیرساختهای مربوط به این فناوری افزایش پیدا میکند یا نه.