کاغذ روغنی، کاغذ پوستی و فویل آلومینیومی همگی ابزارهای عالی برای بهبود آشپزی شما هستند؛ در واقع، خوب است که هر سه را در دسترس داشته باشید، زیرا هر کدام کاربردهای مختلفی برای پخت و پز و نگهداری غذاها دارند و برای یک کار خاص در آشپزی استفاده می شوند؛ پس انتخاب مناسب آنها می تواند به طور قابل توجهی بر کیفیت غذا تأثیر بگذارد؛ به همین خاطر امروز، موارد استفاده آنها را به تفکیک، با شما به اشتراک گذاشته ایم.
کاغذ پوستیاگر از پختن غذا لذت می برید اما از تمیز کردن تابه ها و قابلمه های کثیف متنفر هستید، کاغذ روغنی بهترین دوست شما خواهد بود. این کاغذ از آنجایی که در برابر روغن و رطوبت مقاوم است، برای استفاده در فر برای موارد زیر ایده آل می باشد:
پخت شیرینی
پختن ماهی
تفت دادن سبزیجات در دمای حداکثر 420 درجه فارنهایت (اگر چیزی را در دمای بالاتر از 420 درجه فارنهایت میپزید، بهتر است فویل آلومینیومی را انتخاب کنید.)
و نکته آخر از استفاده از کاغذ پوستی روی گریل خودداری کنید، زیرا آتش می گیرد.
کاغذ روغنیکاغذ روغنی در برابر رطوبت مقاوم است اما در برابر حرارت مقاوم نمی باشد. قبل از اینکه بخواهید خمیر را بغلتانید یا خمیر را تزئین کنید، کمکی عالی برای پوشاندن فضای کارتان است. همچنین می توانید از آن برای بسته بندی غذا نیز استفاده کنید. در اصل، کاغذ روغنی می تواند همه کارها را انجام دهد، جز اینکه در فر یا روی گریل قرار گیرد.
ورقه ی آلومینیومیفویل آلومینیومی می تواند دماهای بالا را تحمل کند و رسانای خوبی است که گرما را به طور یکنواخت پخش کند.
از آن می توانید برای برشته کردن در دمای بالاتر از 420 درجه فارنهایت یا در صورت لزوم برای پوشاندن گریل استفاده کنید. فویل آلومینیومی مناسب برای موارد زیر است:
پیچاندن مرغ هنگام تفت دادن
کباب کردن گوشت یا سبزیجات لطیف
پیچاندن سبزیجات سفت قبل از کباب کردن
هرگز هنگام پخت غذاهایی که باید شکل خود را حفظ کنند، مانند کیک از فویل آلومینیومی استفاده نکنید، زیرا باعث می شود غذا به طور یکنواخت پخته نشود.
امیدواریم این مقاله همه چیز را برای شما روشن کرده باشد و اکنون به دانش جامعی در مورد نحوه استفاده صحیح از این سه کاغذ رسیده باشید.