سایت خبری طلا

تخم مرغ را اشتباه نپزید!

منبع: TIPS AND TRICKS


نکاتی که هنگام تماس و پخت تخم مرغ باید به آنها توجه کنید!


تخم مرغ

هرازگاهی در مورد شیوع سالمونلا و فراخوانی درباره آن مثل "مراقب تخم‌مرغ‌هایی که می‌خرید و نحوه پخت آن‌ باشید"می شنوید. اما در واقع، خطر آلوده شدن به سالمونلا هر زمان ممکن است اتفاق بیوفتد، نه فقط در زمان شیوع! سالمونلا یک عفونت باکتریایی است که بیشتر روده های شما را تحت تاثیر قرار می دهد، اما حتی می تواند وارد جریان خون شما نیز شود. اگر چیزی حاوی باکتری خورده‌اید، شش تا ۷۲ ساعت طول می‌کشد تا علائم را نشان دهید، و این بیماری بین ۴ تا ۷ روز طول می‌کشد. علائم چیست؟ اسهال، درد در شکم و تب. بنابراین، همیشه هنگام پخت تخم مرغ باید به چه نکاتی توجه کنید؟

چه باید کرد؟

 چه کاری می توان انجام داد تا مطمئن شد، با خوردن تخم مرغ به باکتری آلوده نمی شوید؟ 

ابتدا مطمئن شوید که تخم مرغ خام یا نیم پز نمی خورید، همچنین مراقب پوسته تخم مرغ باشید و دست های خود را پس از دست زدن به آنها بشویید. در اینجا چند توصیه دیگر توسط CDC آمریکا (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها)ارائه شده است:

_تخم مرغ پاستوریزه بخرید

_تخم‌مرغ‌هایی را که شکسته شده اند را دور بریزید.

_تخم مرغ را با زرده نپخته نخورید؛  سفیده و زرده هر دو باید سفت شوند.

_تخم مرغ ها را در یخچال نگهداری کنید

_همیشه دست های خود را بعد از دست زدن به تخم مرغ خام بشویید. کارد و چنگال هم همینطور

_هرگز تخم مرغ یا غذای حاوی آن را که بیش از 2 ساعت در دمای اتاق بوده است را نخورید.