سایت خبری طلا

تازه بودن مواد غذایی را با این روش ها تشخیص دهید

منبع: brightside


هنگام خرید مواد غذایی تازه و سالم بودن آنها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چراکه مواد غذایی تازه مواد مفید بیشتری را درون خود جا داده اند و به طور کلی مفید تر هستند.


در بسیاری از اوقات تشخیص یک ماده غذایی تازه از روی ظاهر آن کار بسیار سختی است اما ترفند هایی وجود دارد که می توانید با آنها تازه بودنشان را تشخیص دهید.

1. تخم مرغ: وقتی تخم مرغ را می شکنید اگر زرده وسط سفیده تخم مرغ قرار بگیرد به این معنی است که تخم مرغی که خریداری کرده اید سالم و کاملا تازه است. اگر سفید و زرده هر دو پس از شکستن پخش شود به این معنا است که تخم مرغ شما کاملا کهنه است.

2. آووکادو: تشخیص آووکادو خوب بسیار راحت است. علاوه بر دقت به ظاهر میوه، توجه کنید که اگر دم آووکادو به راحتی از میوه جدا می شود کاملا تازه است اما اگر به سختی جدا می شود هنوز به طور کامل میوه نرسیده است.

3. کدوتنبل: بخش بیرونی کدوتنبل باید کاملا سفت و سالم باشد. علاوه بر این وقتی به کدو تنبل دست بزنید صدای آن باید به شکلی به نظر برسد که انگار تو خالی است.

4. ماست: احتمالا تا به حال با جمع شدن آب بر روی ماست مواجه شده اید. این اتفاق به معنای خراب شدن ماست نبوده و حتی در واقع این آب حاوب مواد مغذی نیز می باشد. بهتر است ماست را خوب هم بزنید تا قوام پیدا کرده و سپس آن را مصرف کنید.

5. ماهی: ماهی یکی از مواد غذایی است که به راحتی می تواند خراب شده باشد یا تازه نباشد. برای تشخیص ماهی تازه و سالم سه راه وجود دارد.

ابتدا دقت کنید که فلس های ماهی کاملا سفت باشد. اگر ماهی تازه را فشار دهید گوشت آن به حالت خود برگشته و فرماندگی رو آن باقی نمی ماند. در نهایت اینکه چشم های ماهی نباید فرورفتگی داشته باشد و یا لایه سفیدی روی آن تشکیل شده باشد.