هدف واقعی سامسونگ از حذف گلکسی نوت چه بود؟
تا به اینجای کار خبرها و شایعههای زیادی پیرامون حذف سری گلکسی نوت سامسونگ شنیدهایم؛ اما آیا واقعا این اتفاق افتاده یا سامسونگ هدف دیگری داشته است؟
به گزارش موبوایران، تا به اینجای کار خبرها و شایعههای زیادی پیرامون حذف سری گلکسی نوت سامسونگ شنیدهایم؛ اما آیا واقعا این اتفاق افتاده یا سامسونگ هدف دیگری داشته است؟
همانطور که به احتمال بسیار فراوان میدانید، سامسونگ دیگر قرار نیست از گوشیهای سری گلکسی نوت رونمایی کند. در واقع تولید این گوشیها برای همیشه متوقف شده و دیگر شاهد محصولی با این برند در بازار نخواهیم بود. تا به این لحظه هم شایعهها و خبرهای زیادی در رابطه با صحت این موضوع منتشر شده است که با بررسی همهی آنها به این نتیجه رسیدیم که سامسونگ واقعا دیگر نمیخواهد این گوشیها را تولید کند و تمرکز خود را روی گوشیهایی نظیر گلکسی S و گوشیهای تاشو منعطف خواهد کرد.
حال سؤالی که پیش میآید اینجاست که چرا حذف گوشیهای سری گلکسی نوت؟ اصلا هدف از حذف این سری چه بود و چرا سامسونگ گلکسی S را بهجای این سری فوقالعاده محبوب و پرکاربرد حذف نکرد؟ آیا هدف دیگری در سر شرکت کرهای بود و میخواست در واقع با این کار نظر همهی کاربران را به خود جلب کند؟ یا اینکه اصلا چنین ایدهای از همان اول هم اشتباه بود و سامسونگ نباید هیچ خانوادهای را از محصولات خود حذف میکرد؟
در حال حاضر این کار سامسونگ باعث شد به هر خبرگزاری که نگاه میکنیم در نهایت با این پرسشها مواجه شویم که آیا سری گلکسی نوت قرار است واقعا حذف شود؟ آیا عرضهی آن تأخیر خواهد خورد (با توجه به اینکه گفته شد عرضهی سری گلکسی نوت ۲۲ به سال ۲۰۲۲ موکول خواهد شد)؟ اینطور که به نظر میرسد، بالاخره توانستیم به پاسخ همهی این پرسشها دست پیدا کنیم. چرا که تمام شایعهها و خبرها به این نکته اشاره دارند که سری گلکسی نوت دیگر در کار نیست. اما حقیقت امر چیز دیگری را نشان میدهد؛ سری نوت بر میگردد!
طبق گفتههای جان پراسر، یکی از موثقترین و قابل اعتمادترین افشاگران حوزهی فناوری، رویداد آنپکد سامسونگ قرار است در تاریخ ۸ فوریهی ۲۰۲۲ (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) برگزار شود و طی آن هم طبیعتا میدانید که از گوشیهای سری گلکسی S22 رونمایی خواهد شد. سه پرچمدار شرکت کرهای طبق معمول شامل گلکسی S22، گلکسی S22 پلاس و گلکسی S22 اولترا میشوند که حدود ۱۰ روز بعد از رونمایی یعنی در تاریخ ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) رسما برای خرید در دسترس قرار میگیرند و پیشخرید آنها هم بلافاصله بعد از رونمایی امکانپذیر خواهد بود.
طبق اطلاعاتی که در اختیار داریم، گلکسی S22 و گلکسی S22 پلاس قرار است جز اندازه و چیزهایی نظیر ظرفیت باتری که در نتیجهی تغییر اندازه تغییر میکند، در تمامی جنبههای دیگر با یکدیگر برابر هستند و کوچکترین تفاوتی بین آنها مشاهده نمیشود. از جمله قابلیتهای ظاهری این دو گوشی هم میتوان به حاشیهی شبیه به گوشیهای آیفون و حتی بهتر از آنها، یعنی ضخامت کمتر اشاره کرد. از لحاظ تفاوت با نسل گذشته هم جز عریضتر شدن، هیچ تغییر دیگری را شاهد نیستیم. اما میپردازیم به این موضوع که چرا سامسونگ تصمیم گرفت «نام» سری گلکسی نوت را از محصولاتش حذف کند؟
گلکسی S22 اولترایی در کار نیست؛ به گلکسی نوت ۲۰ اولترا سلام کنید!
گلکسی نوت ۲۰ اولترا در کنار گلکسی S21 اولترا
میرسیم به یکی از قدرتمندترین پرچمدارهای سامسونگ یعنی گلکسی S22 اولترا. محصولی که شاید همه از آن بهعنوان یک پرچمدار از سری S یاد کنند اما حقیقت چیز دیگری است. اما چرا؟ چون گلکسی S22 اولترا اینبار بهعنوان محصولی با قابلیتهای گلکسی نوت شناخته میشود. حتی از لحاظ طراحی ظاهری هم شباهت بسیار زیادی بین این گوشی و طراحی گوشیهای سری نوت دیده میشود که از جمله میتوان به پشتیبانی از قلم S-Pen و محلی برای تعبیهی آن و همچنین طراحی زاویهدار اشاره کرد.
حال پرسش اینجاست که چه چیزی سری نوت را سری را در بازار بهعنوان سری نوت مطرح کرد؟ پشتیبانی از قلم و طراحی زاویهدار گوشی. دقیقا همین موضوع را در گلکسی S22 اولترا هم شاهد هستیم و فقط یک حرف نمیتواند ما را وادار کند فراموش کنیم که این در واقع همان گلکسی نوت حذف شده است که سامسونگ برای جهت یکپارچهسازی نام محصولاتش آن را با پسوند S خطاب میکند.
نابراین اگر از یک زاویهی دیگر به ماجرا نگاه کنید متوجه میشوید آنچه تولید، رونمایی و عرضهی آن کنسل شده است، گلکسی نوت نیست، بلکه گلکسی S22 اولترا است. اگرچه همزمان با گوشیهای سری S22 رونمایی میشود اما هیچ چیز نمیتواند باعث شود فکر نکنیم این همان گلکسی نوت ۲۱ اولترا است که قرار بود سال گذشته رونمایی شود. حتی اگر به طراحی دقت کنید میبینید که دو مدل استاندارد و پلاس به نسل گذشتهی خود شباهتهای زیادی دارند اما گلکسی S22 اولترا اصلا شباهتی با S21 اولترا ندارد و در عوض بسیار شبیه به سری نوت است.
گلکسی S22 اولترا همانطور که گفته شد، اوایل سال ۲۰۲۲ رونمایی میشود و همین موضوع باعث میشود پردازندهای که در آن بهعنوان قلب تپنده فعالیت میکند، اسنپدراگون ۸۹۸ یا اگزینوس ۲۲۰۰ باشد که البته بسته به نوع بازاری که این گوشی و دو مدل دیگر در آن عرضه میشوند، نوع این پردازنده هم متفاوت خواهد بود. در واقع باید اینطور به گلکسی S22 اولترا نگاه کرد؛ محصولی از سری نوت که در واقع باید آگوست سال ۲۰۲۱ با نسخهی اورکلاکشدهی اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس (از همه نظر) رونمایی میشد اما بنا به دلایلی این رونمایی تا فوریهی ۲۰۲۲ به تعویق افتاد.
اگر به سنسورهای دوربین بهکار رفته در گلکسی S22 اولترا هم توجه داشته باشید متوجه خواهید شد که اگر سامسونگ قرار بود از سری گلکسی نوت ۲۱ رونمایی کند، دقیقا همین سنسورها را برای مدل نوت ۲۱ اولترا در نظر میگرفت. طبق خبرها و شایعههای زیادی که به لطف خبرگزاریها و افشاگران مختلف در دسترس داریم، میدانیم گلکسی S22 اولترا قرار است اینبار از همان تعداد سنسور به نسبت نسل گذشته اما با کیفیت بهتر بهره ببرد. این سنسورها شامل ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳ برابری اپتیکال (سنسور جدید) و ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۱۰ برابری اپتیکال (سنسور جدید) میشوند. از لحاظ اندازهی سنسور هیچ تغییر خاصی را شاهد نیستیم اما به نظر میرسد از لحاظ عملکرد به لطف تقویت پردازندهی مرکزی و تنظیمات نرمافزاری متعدد، عملکرد نسبتا بهتری را به نسبت گذشته شاهد خواهیم بود.
حذف سری گلکسی نوت یا ادغام آن با سری گلکسی S؟
گلکسی نوت ۲۰ اولترا در کنار گلکسی S21 اولترا
تا اینجای کار به این نتیجه رسیدیم که گلکسی S22 اولترا در واقع همان گلکسی نوت ۲۱ اولترا با تراشهی اسنپدراگون ۸۹۸ است. اگرچه این نظر کاملا شخصی است اما اگر به جزئیات آن توجه کنیم متوجه میشویم که بیراه و غیرمنطقی هم نیست و میتواند واقعا همان چیزی باشد که سامسونگ در سر داشته است؛ یعنی ادغام سری گلکسی نوت و S. رویایی که بسیاری از کاربران آن را در سر داشتند اما برای فروش بیشتر، هیچوقت به حقیقت تبدیل نشد اما بالاخره با ورود سری گلکسی زد یعنی همان گوشیهای تاشو، چنین اتفاقی را شاهد بودیم.
چرا سامسونگ این کار را انجام میدهد؟ چرا سامسونگ تصمیم گرفت نامی که حذف میشود، یکی از محبوبترین، بهترین و تأثیرگذارترین نامی باشد که در تاریخ گوشیهای هوشمند وجود داشته و انقلابی را در زمینهی طراحی این گجتها به وجود آورده است؟ مگر غیر از این بود که صنعت گوشیهای هوشمند طراحی کاربردی امروزی خود را مدیون نوآوریهای سری گلکسی نوت است؟ پس چرا سامسونگ تصمیم گرفت سری S باقی بماند و سری نوت حذف شود؟ برای این موضوع سه دلیل وجود دارد که در ادامه به بررسی تک تک آنها خواهیم پرداخت.
سری گلکسی نوت برای افراد خاصی طراحی شده بود اما فروش خوبی نداشت
میزان فروش! این میتواند یکی از نکاتی باشد که باعث شد سامسونگ تولید این سری را متوقف کند. تقریبا همهی ما میدانیم که گوشیهای اندرویدی اصلا طی ۵ سال اخیر فروش خوبی نداشتند و همیشه اپل بوده که از لحاظ فروش پرچمدار در صدر قرار داشته است. اصلا در رابطه با عملکرد کلی خود گوشیها صحبت نمیکنیم. بلکه منظورمان میزان رغبت کاربران به خرید این گوشیها بود که اصلا رضایتبخش نبوده است.
فروش کم پرچمداران اندرویدی طی چند سال اخیر در حالی اتفاق افتاده که شرکتهایی نظیر هواوی، شیائومی و سامسونگ فناوریهای بسیار پیشرفتهای را به این صنعت معرفی کردند و بسیاری از آنها را در گوشیهای اپل هم شاهد هستیم. البته برداشتن شارژر و هدفون از جعبه و حذف جک ۳٫۵ میلیمتری از گوشیها هم جزء ویژگیهایی بود که از پرچمدارهای اپل به نمایندههای اندرویدی رسید. با این حال همیشه گوشیهای اندرویدی در مدل پرو و اولترا سر و صدای زیادی به پا میکنند اما در عین حال، گوشیهای میانرده و اقتصادی از دنیای اندرویدی بیشتر توجه کاربران را جلی میکند.
شرایط سامسونگ بهعنوان بزرگترین شرکت تولیدکنندهی گوشی اندرویدی و به صورت کلی بزرگترین شرکت تولیدکنندهی گوشی در جهان اصلا سوا از این شرکتها نیست. این شرکت هم وضعیت خیلی خوبی در بخش پرچمدار ندارد و آخرین باری که یک پرچمدار از سامسونگ توانست در جمع ۱۰ گوشی برتر از لحاظ فروش قرار بگیرد گلکسی S9 از سال ۲۰۱۸ بود. این در حالی است که محصولاتی نظیر گلکسی نوت ۲۰ اولترا، سری گلکسی S21 و حتی S20 هم عملکرد خوبی داشتند اما حتی نزدیک به میزان فروش ۱۰ گوشی برتر نبودند. البته این موضوع شامل سری گلکسی S و سایر گوشیهای پرچمدار اندرویدی هم میشود اما به نظر میرسد وضعیت سری نوت خیلی خوب نبود و شاید سامسونگ هم به همین خاطر تصمیم گرفت آنها را از سبد محصولاتش حذف کند تا بتواند بهتر در رابطه با آنها تصمیمگیری کند.
گلکسی زد فولد، آیندهی گوشیهای سری نوت است
دلیل دوم، گوشیهای تاشو هستند. محصولاتی که سامسونگ آنها را دقیقا در همان ماهی که غالبا از گوشیهای سری گلکسی نوت رونمایی میکرد، رونمایی و راهی بازار میکند. از طرفی گلکسی زد فولد ۳ اکنون از قلم S-Pen هم پشتیبانی میکند و اگرچه محفظهای برای قرارگیری قلم درون گوشی وجود ندارد اما باز هم به نظر میرسد این گوشیها آیندهی سری گلکسی نوت را تشکیل میدهند چرا که عدم قرارگیری محفظهای برای قرارگیری قلم در آن میتواند در آیندهای نزدیک تغییر کند و بهتر شود.
در حال حاضر گوشیهای تاشو به خاطر طراحی خاصی که دارند از محفظهای برای بهرهمندی از قلم بهره نمیبرند اما گلکسی زد فولد ۴ شاید این رویه را تغییر دهد. اگر این اتفاق رخ ندهد، گلکسی زد فولد ۵ قطعا چنین چیزی را عملی خواهد کرد. این میتواند در سالهای پیش رو این اجازه را به سامسونگ بدهد که قلم S-Pen را از گوشیهای گلکسی S23 و گلکسی S24 حذف کند و به شرایط کنونی برگردد. در واقع منظور این است که تا آن سالها سامسونگ میتواند میزان علاقهی کاربران را در نظر بگیرد و ببیند آیا آنها به قلم S-Pen در گوشیهای خود نیاز دارند یا خیر. سپس متناسب با نیاز و علاقهی آنها تصمیم بگیرد. بنابراین فعلا به نظر میرسد وجود گوشیهای تاشو یکی از بزرگترین دلایلی باشد که به خاطر آن سری گلکسی نوت از خط تولید شرکت کرهای خارج شدهاند.
اپل و باز هم اپل
سومین و آخرین دلیلی که باعث شده سامسونگ روی نام گلکسی نوت خط بکشد و آن را حذف کند، آیفونهای اپل هستند. اما شاید از خود بپرسید اپل و آیفونهایش چه ارتباطی با سامسونگ و گوشیهای سری گلکسی نوت دارند؟ گوشیهای اپل در ماه سپتامبر راهی بازار میشوند و سری گلکسی نوت هم غالبا در ماه آگوست، یعنی چند ماه قبل، بنابراین همین موضوع شاید هراسی به دل سامسونگ انداخته باشد.
اگر سامسونگ به خاطر ترس از گوشیهای آیفون، رونمایی از سری گلکسی نوت را به ماه فوریه موکول میکرد، حرکت هوشمندانهای به حساب میآمد. همانطور که میدانید، همیشه گوشیهای اپل از لحاظ قدرت و سرعت پردازشی از گوشیهایی که سامسونگ اوایل همان سال رونمایی میکرد قدرتمندتر و بهتر بودند و طرفداران شرکت کرهای باید منتظر سال جدید میشدند تا رقیبی قدر برای آیفونها رونمایی شود. از آنجایی که سامسونگ هر سال از دو نسل پرچمدار رونمایی میکرد اما در هر کدام از یک نوع پردازنده یا در نهایت از مدل پلاس آن پردازنده استفاده میکرد، اختلاف عملکرد آنها با اپل بسیار زیاد میشد و کاربران با دیدن مشخصات و امتیازات روی کاغذ، رغبتی به خرید نمایندههای سامسونگ نشان نمیدادند. در نتیجه سامسونگ باید فکری به حال این موضوع میکرد.
اینکه شرکت تصمیم گرفت بین رونمایی از گوشیهای پرچمدار خود و اپل فاصله بیندازد حرکت هوشمندانهای است بهخصوص که سامسونگ چند ماه بعد از اپل از کهکشانیهای خود رونمایی میکند. بدین ترتیب دیگر ترس تعقیب توسط آیفونها را با خود نخواهد داشت. البته فقط اپل نیست که سامسونگ باید از آن هراس داشته باشد. شرکتهایی نظیر شیائومی و وانپلاس هم طی چند سال اخیر پیشرفت چشمگیری داشتهاند و این روزها با نمایندگان خود توانستند حسابی نظر مثبت کاربران را جلب کنند. سامسونگ باید حتما مراقب این شرکتها هم باشد چرا که آنها هم پرچمداران خود را در نیمسال نخست هر سال رونمایی و راهی بازار میکند. البته امسال خبری از وانپلاس T نخواهد بود ولی شاید شرکت چینی بخواهد یک سری محصولات دیگر را بهجای آن رونمایی کند.
در نهایت حذف سری گلکسی نوت منطقی بود؟
گلکسی نوت ۲۰ اولترا در کنار گلکسی S21 اولترا
در نهایت اما فکر میکنیم این گلکسی S22 اولترا است ک طرفداران و علاقهمندان به گوشیهای سامسونگ هیچگاه شاهد رونمایی از آن نخواهند بود و نه گلکسی نوت ۲۲ اولترا چرا که فقط نامگذاری یک گوشی باعث نمیشود اصل و نسب آن را فراموش کنیم. نام تغییر میکند اما کالبد چیزی جز ثبات را نشان نمیدهد و ما را به یاد محصولی جز نوت نمیاندازد.
اگر به خاطر داشته باشید در ابتدای این مطلب پرسیدیم که آیا این حرکت از سوی سامسونگ که سری گلکسی نوت و S را با یکدیگر ادغام کند درست بود یا خیر؟ به نظر میرسد این حرکت سامسونگ درست و هوشمندانه بوده باشد. بدین ترتیب هم کاربران خاصی که به دنبال گوشیهای خاص هستند میتوانند سری گلکسی S22 را خریداری کنند هم کاربرانی با نیاز متوسط. اکنون تمرکز کاربران حرفهای فقط روی گلکسی S22 اولترا منعطف میشود و تمرکز کاربران عادی هم روی دو مدل استاندارد و پلاس. حال در این بین فقط سیاست قیمتگذاری شرکت کرهای است که میتواند در تعیین میزان فروش پرچمدارهای این شرکت، امری کاملا تاثیرگذار و مهم باشد.
اگر سامسونگ سری S را حذف میکرد و بهجای آن سری گلکسی نوت را راهی بازار میکرد، کاربران هر سال با گوشیهایی مواجه بودند که سال گذشته هم مشابه آن را دیده بودند و هیچ چیز بیشتری جز یک سری ارتقای همیشگی وجود نداشت. اما حالا اوضاع فرق میکند. حالا کاربران به گلکسی S22 اولترا بهعنوان محصولی نگاه میکنند که با اضافه شدن قلم و محفظهای برای نگهداری از آن، یک قابلیت جدید و عالی دارد. کمتر کسی حوصلهی تحلیل این موضوع را دارد که خبری از اضافه شدن قابلیت جدید نیست؛ سامسونگ فقط با نام بازی کرده و اگر در فروش پرچمدار موفق شود، باید سیاستی را که در پیش گرفت تحسین هم کرد.
با این حال انتظار داریم گلکسی S22 اولترا بهجای قیمت پایهی ۱٫۱۹۹ دلار، با قیمت پایهی ۱۲۹۹ دلار راهی بازار شود چرا که شرکت قلم را هم به جعبه اضافه کرده و محفظهای هم برای نگهداری آن درون خود گوشی تعبیه شده است. آیا حاضر هستید برای یک گوشی پریمیوم و فوقالعاده لوکس از سری گلکسی S-نوت سامسونگ آن هم در مدل پایه، تا این اندازه هزینه کنید یا سامسونگ باید خود را برای یک شکست بزرگ دیگر در میزان فروش گوشی پرچمدار آماده کند؟
به خاطر داشته باشید که اگر این شایعهها و خبرهایی که پیرامون قیمت پرچمداران سامسونگ منتشر شده است حقیقت داشته باشد، آنوقت گوشیهایی نظیر آیفون ۱۳ پرو مکس ۱۰۰ دلار از آن ارزانتر، آیفون ۱۳ پرو ۲۰۰ دلار ارزانتر و به احتمال بسیار فراوان به همین اندازه، آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس هم از نمایندهی قدرتمند سامسونگ ارزانتر خواهند بود. در رابطه با سری آیفون ۱۴ هم نهایتا میتوان اینطور گفت که در بدترین حالت، قیمت آنها با گلکسی S22 اولترا یکسان خواهد بود.
از طرفی نمایندهی خوب گوگل یعنی پیکسل ۶ پرو هم چیزی حدود ۴۰۰ دلار از گلکسی S22 اولترا با قیمت پایهی ۱۳۰۰ دلار ارزانتر خواهد بود. البته با این تفاوت که گوگل گوشیهایش را فقط در ۱۱ کشور به فروش میرساند و سامسونگ در تمام نقاط جهان. به همین خاطر پیکسل ۶ پرو نمیتواند خطری جدی برای این شرکت محسوب شود ولی در همان ۱۱ کشور، شاید کاربران نتوانند اختلاف قیمت ۴۰۰ دلاری را بین دو گوشی توجیه کنند و در نتیجه به سراغ نمایندهی گوگل بروند.
باید منتظر ماند و دید در فوریهی ۲۰۲۲ چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. آیا سامسونگ میتواند با در پیش گرفتن سیاست جدید که در واقع فقط یک تغییر نام جزئی است، تغییر بزرگی در روندی که وجود دارد به وجود بیاورد یا اینکه باز هم شکست خواهد خورد و نمیتواند آنطور که باید تأثیرگذار ظاهر شود؟ نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا پرچمدار قدرتمند سامسونگ یعنی گلکسی S22 اولترا که در واقع تلفیقی از سری نوت و S است ارزش این را دارد که در مدل پایه، ۱۳۰۰ دلار برای آن هزینه کنیم؟
دربارهی سری گلکسی S22 چه میدانیم؟
گلکسی S22 امسال هم مثل هر سال دیگر در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا راهی بازار خواهد شد و با نگاهی به شایعهها و خبرهایی که تاکنون در رابطه با آنها منتشر شده و در بالا هم به آن اشاره کردیم، باید در تاریخ ۸ فوریه ۲۰۲۲ (سهشنبه – ۱۹ بهمن ۱۴۰۰) شاهد رونمایی رسمی از آنها باشیم. مدل استاندارد یعنی گلکسی S22 طبق گفتهی بسیاری از خبرگزاریها از نمایشگری با وضوح +FHD، رفرشریت ۱۲۰ هرتزی و اندازهی ۶٫۰۶ اینچی، گلکسی S22 پلاس با وضوح و رفرشریت ۱۲۰ هرتز ولی اندازهی ۶٫۵۵ اینچی و در نهایت گلکسی S22 اولترا با وضوح +QHD، رفرشریت تطبیقپذیر ۱۲۰ هرتز با امکان جابهجایی بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز و اندازهی ۶٫۸۱ اینچی راهی بازار خواهند شد.
از لحاظ دوربین و شکل ظاهری هم سه گوشی با یکدیگر تفاوت اساسی دارند. البته فرق بین دو مدل استاندارد و پلاس از لحاظ ظاهری فقط اندازه است اما هر دوی این گوشیها از لحاظ طراحی ماژول، طراحی کلی بدنه، جنس مواد بهکار رفته در بدنه و طراحی نمایشگر با یکدیگر متفاوت هستند. مثلا گلکسی S22 و S22 پلاس طراحی مشابه نسل قبل خواهند داشت ولی گلکسی S22 اولترا روی پنل پشتی خود ماژول خاصی ندارد چرا که دوربینها به صورت مجزا هر یک روی پنل پشتی و به صورت عدد P قرار گرفتهاند.
از لحاظ اندازهی سنسور هم گفته میشود برای دو مدل استاندارد و پلاس از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی استفاده خواهد شد که در کنار سنسور ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با قابلیت زوم ۳ برابری اپتیکال و احتمالا ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و ۱۰ مگاپیکسلی سلفی، مجموعهی عکاسی و فیلمبرداری را تشکیل میدهند. این در حالی است که در مدل اولترا دوربین اصلی باز هم همان سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی اما اینبار از نسل سوم و طبیعتا پیشرفتهتر، دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دو دوربین تلهفوتو ۱۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۳ و ۱۰ برابری به صورت اپتیکال و سلفی ۴۰ مگاپیکسلی برای عکاسی و فیلمبرداری ایفای نقش میکنند.
در نهایت هم میرسیم به باتری که گفته میشود اینبار به نسبت نسل گذشته شاهد افت ظرفیت آنها خواهیم بود. طبق آخرین اطلاعاتی که در این زمینه در اختیار داریم، به نظر میرسد باتری این گوشیها از مدل استاندارد تا اولترا به ترتیب ۳۵۰۰، ۴۵۰۰ و ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت باشد. دلیل اصلی کاهش ظرفیت باتری هم کاهش اندازهی نمایشگر است اما بعید به نظر میرسد جز مدل اولترا، دو گوشی دیگر عملکرد خوبی در نگهداری شارژ داشته باشند؛ مگر اینکه تراشهی اگزینوس ۲۲۰۰ و یا اسنپدراگون ۸۹۸ واقعا در زمینهی مصرف انرژی عملکرد بینظیری داشته باشند و به سامسونگ در جلب رضایت کاربران کمک کنند. در غیر این صورت شاید شرکت کرهای نتواند موفقتی را که انتظار دارد بهدست بیاورد.