به گزارش روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور، این سازمان اعلام کرد: از تاریخ انتشار نرخهای جدید بلیت هواپیما در تمامی مسیرها توسط انجمن شرکتهای هواپیمایی، بلیتهای هواپیما از ابتدای آذرماه امسال براساس نرخ نامه اعلامی که بر سایت انجمن شرکتهای هواپیمایی قابل مشاهده است، به فروش میرسد و نرخها بیرون از نرخ نامه جدید به مراکز فروش ارائه نشده است.
گزارشها حاکی است، در بسیاری از موارد نه تنها سقف نرخها به فروش نرسیده بلکه پایینتر از نرخ نامه اعلامی به فروش رفته است.
لازم به ذکر است، با نظارت میدانی و رصد درگاهای فروش بلیت توسط کارشناسان دفتر نظارت بر شرکت ها، فرودگاهها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین گزارشات مردمی، نرخها تحت کنترل بوده و نسبت به چگونگی ارائه بلیت هواپیما نظارتهای لازم و مستمر صورت میگیرد.
گفتنی است، به مسافرانی که بخش هوایی را برای سفر خود انتخاب میکنند، توصیه میشود از مراکز معتبر دفاتر خدمات مسافرت هوایی و سایتهای دارای مجوز، نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند و در صورت مشاهده فروش بلیت خارج از نرخ نامه اعلام شده مراتب را از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.cao.ir اطلاع دهند تا اقدام مقتضی در برخورد با هرگونه تخلفات احتمالی صورت گیرد.
محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور در جلسهای اعلام کرد: بخش حمل و نقل هوایی علاوه بر مسئولیت حساسی که برعهده دارد، در زمینههای خدمات رسانی بطور شاخص و موثر در بسیاری از عرصهها حضور داشته و دارد.
وی استفاده از ظرفیتهایی از جمله ارتباط با شرکتهای دانش بنیان، ارائه طرحهای دراز مدت و برنامه ریزی برای توسعه ناوگان، اهمیت به آموزش نیروی انسانی و استفاده از دیپلماسی فعال را ضروری دانست و افزود: نباید صنعت را گران اداره کرد، داشتن MRO (مجوز تعمیر و نگهداری) واستفاده از توان بالقوه نیروهای داخل راهکار حرکت در مسیر ارتقاء توان عملیاتی شرکتها خواهد بود با این اطمینان که برای ارتقاء سطح MRO محدودیتی قائل نخواهیم شد.
محمدی بخش با اشاره به اینکه اولویت سازمان هواپیمایی کشوری همکاری با تمامی مجموعههای فعال در صنعت حمل و نقل هوایی است، خاطرنشان کرد: استفاده از شرکتهای دانش بنیان راه سخت و دشوار صنعت را تسهیل میکند و هرکسی که از این شرکتها استفاده کند، سود میبرد، ارزان سازی میکند، ارتقاء پیدا میکند و در نتیجه سریعتر حرکت میکند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه حل بسیاری از مسائل صنعت به دلیل برخورداری از توان نرم افزاری، متالوژی، متریال و. به دست دانشگاهها حل خواهد شد، گفت: با نگاه به درون به منظور مصونیت در مقابل تهدیدها و استفاده از نیروهای مستعد در صنعت، توانمندیها را با یکدیگر به مشارکت بگذارید.