اولین شهر شناور جهان ساخته شد
این شهر شناور در ساحل کلانشهر بوسان ساخته میشود و در برابر سیل مقاوم است و از چندین جزیره تشکیل شده است که همراه بالا آمدن آب دریا بالا میآیند.
به گزارش سایت طلا، این شهر شناور در ساحل کلانشهر بوسان ساخته میشود و در برابر سیل مقاوم است و از چندین جزیره تشکیل شده است که همراه بالا آمدن آب دریا بالا میآیند.
اولین شهر شناور جهان در کرهی جنوبی در حال ساخت است.به گزارش بیبی سی، این پروژه که قرار است تا سال ۲۰۲۵ به پایان برسد با پشتیبانی سازمان ملل متحد به عنوان یکی از روشهای مهار بالا آمدن سطح دریاها انجام میشود.
این شهر شناور در ساحل کلانشهر بوسان ساخته میشود و در برابر سیل مقاوم است و از چندین جزیره تشکیل شده است که همراه بالا آمدن آب دریا بالا میآیند.
طراحان این پروژه امیدوارند بتوانند شهرهای شناوری ایجاد کنند که بتواند از طریق انرژی خورشیدی، غذا و آب شیرین خود را تأمین کند.
این توافقنامه در چارچوب برنامهی اسکان بشر سازمان ملل متحد امضا شده است که در بیش از ۹۰ کشور جهان در پی بهبود روشهای پایدار زندگی در شهرهاست.
چرا کلانشهر بوسان انتخاب شد؟
بوسان با حدود ۳.۴ میلیون جمعیت یکی از پررفتوآمدترین بندرهای جهان است.
به همین دلیل بیشتر مهندسان و سازندگان محلی تجربهٔ فراوانی در ساختوساز کنار پهنههای آبی دارند.
شهرهای بندرگاهی مانند بوسان بهویژه در برابر بالا آمدن آب دریاها بر اثر گرم شدن زمین آسیبپذیرند.
دانشمندان برآورد میکنند که تا سال ۲۱۰۰ آب دریاها تا حدود یک متر بالا خواهد آمد که بر زندگی میلیونها نفر در سراسر جهان که در شهرهای ساحلی زندگی میکنند اثر خواهد گذاشت.
میمونه مُهدشریف، مدیر اجرایی برنامهی اسکان بشر سازمان ملل متحد میگوید: «به جای جنگ با دریا بهتر است یاد بگیریم که در سازگاری و هماهنگی با آن زندگی کنیم».
کرهی جنوبی در برابر انواع دیگری از بلایای طبیعی آسیبپذیر است از جمله توفند، سیل، خشکسالی، رانش زمین، کولاک، سونامی و زمینلرزه. امید است که شهر شناور بتواند همهی این بلایا را تاب بیاورد، چون بخشهای شناور به کف دریا متصل شدهاند.
ساخت شهر شناور در حدود ۱۵۰ میلیون پوند هزینه خواهد داشت و برآورد میشود که حدود ۱۰.۰۰۰ نفر در آن اسکان یابند.