بزرگترین مشکل گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو
پرچمداران جدید گوگل یعنی گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو در حدود بیشتر یک ماه است که وارد بازار جهانی گوشیهای هوشمند شدند و در طی این مدت گزارشهای زیادی از وجود مشکلات مختلف از سوی کاربران این گوشیها در فضای مجازی دست به دست میشود.
به گزارش موبوایران، پرچمداران جدید گوگل یعنی گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو در حدود بیشتر یک ماه است که وارد بازار جهانی گوشیهای هوشمند شدند و در طی این مدت گزارشهای زیادی از وجود مشکلات مختلف از سوی کاربران این گوشیها در فضای مجازی دست به دست میشود. گوگل پکهای بهروزرسانی متعددی را برای حل مشکلاتی نظیر کندی اسکنر اثر انگشت و شمارهگیری خود به خود این گوشیها منتشر کرده که این مشکل باعث میشد تا تلفنهای کاربران بهطور تصادفی مخاطبین را شمارهگیری کنند و تماسهای اضطراری بدون درخواست را با ۱۱۹ برقرار کنند.اکنون گویا مشکلات این دو گوشی تمامی ندارد و برخی از کاربران گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو در شارژ کردن گوشیهای هوشمند خود با استفاده از شارژرهای ثالث با مشکل مواجه هستند.
علاوه بر این، یک بهروزرسانی با حذف ویژگی «پاککن جادویی» در برخی از گوشیهای سری پیکسل ۶ اوضاع را بدتر کرده است. با قابلیت پاککن جادویی، کاربران میتوانند که اشیای مد نظر خود را از روی عکسها پاک کنند و این ویژگی بهشدت توسط گوگل برای سری پیکسل ۶ تبلیغ شده است. اکنون اما یک باگ جدید ظاهر شده که گوگل باید آن را بررسی کند.
به گفتهی چندین کاربر ردیت، برخی از دارندگان پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو که سعی دارند گوشی جدید خود را با شارژرهای قدیمی یا ثالث شارژ کنند، قادر به انجام این کار نیستند. چیزی که این مشکل را بزرگتر میکند این است که گوگل مانند اپل، سامسونگ و سایر تولیدکنندگان گوشی دیگر شارژر را در جعبه گوشیهای جدید خود قرار نمیدهند. برخی تحلیلگران بر این باورند که گوگل این شیوهی خرید را ترتیب داده تا کاربران را مجبور کند، شارژر ۳۰ واتی خود را به قیمت ۳۰ دلار خریداری و از این راه کسب سود نمایند.
برخی از شکایات به طور خاص به ناتوانی گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو در شارژ با استفاده از شارژر خودرو اشاره میکنند، در حالی که برخی دیگر میگویند که این گوشیهای هوشمند حتی در هنگام استفاده از پیکسل استند گوگل هم شارژ نمیشوند. طبق گزارش کاربری، پس از ۱۰ روز استفاده از این گوشی مشکلی در شارژ کردن نداشت. اما پس از مدتی با ایجاد مشکل در شارژ، گوشی خود را برای تعمیر به گوگل ارسال فرستاد و منتظر است ببیند آیا این یک مشکل اساسی برای پیکسل به شمار میآید یا، به قول خودش تنها یک مشکل جزیی است.
به نظر میرسد که این مشکل برای بسیاری دیگر از کاربران این دو گوشی هم پیش آمده و بنابراین یک مشکل جزیی به حساب نمیآید. در انجمن پیکسل، یکی از مالکان پیکسل ۶ نوشت: «گوشی خودم را به شارژ عمومی که از آن برای شارژ بسیاری از دستگاههای با پورت USB-C استفاده میکنم، وصل کردم اما گوشی من شارژ نشد. هیچ اتفاقی نمیافتد. بدون هشدار، انگار گوشی به شارژر وصل نیست.»
او ادامه میدهد: « من حتی گوشی خود را با بسیاری از شارژرها/کابلهای دیگری را که در خانهام دارم امتحان کردم. هیچکدام از آنها کار نکرد. در نهایت کابل اصلی پیکسل ۶ را به شارژر آیفون همسرم وصل کردم و شروع به شارژ شدن کرد. و این یعنی ناامیدی کامل نسبت به این گوشی گوگل.» این کاربر همچنین گوشی خود به شارژر ماشین هم وصل کرد، اما باز هم شارژ نشد.
همانطور که الکساندرو می گوید: «این مضحکترین چیزی است که تا به حال در زندگی خود دیده ام. اگر به دلایلی گوگل تصمیم گرفته باشد تا این گوشیها فقط با تعداد محدودی از شارژرها شارژ شود، من میخواهم گوشی خود را در اسرع وقت برگردانم. من حدود ۲۰ عدد شارژر دارم و با استفاده از آنها گوشی من شارژ نشد. صرفا بخاطر اینکه من گوشی خود را عوض کردم، قرار نیست که همهی آنها را هم عوض کنم.»
کاربری دیگر که حدود ۱۰۰ پوند برای خرید یک جفت شارژر دیواری، یک پاوربانک ۲۰۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و سه کابل جدید با استفاده از فناوری PD هزینه کرده، نوشت: «گوگل گوشی هوشمندی را به من فروخت که ۳۰ درصد از آلومینیوم بازیافت شده ساخته شده اما مجبورم کرد که ۱۰۰ برابر وزنش را صرف خرید لوازم جانبیهایی کنم که برای من هیچ سودی نیز نداشته است. اگر آنها با شعار دوستی با محیط زیست چنین گوشی تولید نمیکردند، خیلی اوضاع بهتر بود.»
بهترین راهحل برای کاربران گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو این است که یک شارژر از گوگل خریداری کنند یا یک شارژر PD ثالث را امتحان کنند. این شارژرها از کابلهای USB A به USB C استفاده نمیکنند و در عوض از USB C به USB C استفاده میکنند. شارژرهای PD سرعت شارژ سریعتری را هم به کاربران ارائه میدهند. برخی از کاربران گزارش میدهند که اگرچه میتوانند یک شارژر ثالث برای کار روی پیکسلهای جدید خود تهیه کنند، اما سرعت شارژ بسیار پایینی به آنها ارائه میدهد.
در حالی که گوگل فرصت زیادی برای تولید یک پرچمدار بیعیب و نقص داشت، اما در نهایت محصولی را تولید کرد که از زمان عرضه تاکنون خبرهای زیادی پیرامون مشکلات فنی آنها میشنویم. از سو سو زدن نمایشگر گرفته تا از کار افتادن حسگر اثرانگشت بعد از اینکه شارژ باتری به ۰ میرسد. باید دید گوگل چه واکنشی نسبت به این مشکل نشان میدهد.