به گزارش موبوایران، افشاگر سرشناس دنیای فناوری، Digital Chat Station، در شبکه اجتماعی Weibo، اطلاعات جدیدی درباره پنل پشتی مدل جدید گوشی شیائومی فاش کرده است. تصویر فاش شده از گوشی شیائومی ۱۲ نشان میدهد که این گوشی دارای یک مجموعه دوربین سه گانه در پنل پشتی است که دوربین اصلی آن کیفیت ۵۰ مگاپیکسلی دارد.
Digital Chat Station، از مطرحترین افشاگران دینای مجازی است. این افشاگر اولین کسی بود که فاش کرد شرکت Qualcomm در حال تغییر نام تراشه Snapdragon AP است و حتی نام جدید آن را به درستی حدس زد. حال، این افشاگر اطلاعات تازهای درباره گوشی Xiaomi ۱۲ ۵G منتشر کرده است.
روز چهارشنبه، Digital Chat Station پستی منتشر کرد که براساس آن، شرکت شیائومی قصد دارد از پوشش شیشهای ضد تابش (AG) روی برجستگی دوربین پشتی استفاده کند. این استراتژی هوشمندانه، مانع از برجسته شدن ماژولهای دوربین بزرگ پشتی گوشی میشود.
براساس شایعات، نسخه اصلی شیائومی ۱۲ در ۲۸ دسامبر (هفتم دی ماه) رونمایی میشود. انتظار میرود، این گوشی مجهز به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی باشد؛ این در حالی است که گوشی شیائومی ۱۲ اولترا که قرار است سال آینده رونمایی شود، احتمالا دارای دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی است. اما در این میان کارشناسان معتقد هستند که موفقیت این گوشی پرچمدار جدید منوط به عرضه در بازار ایالات متحده است، زیرا شیائومی در چند سال گذشته نتوانسته در این بازار بزرگ حضور داشته باشد.
شرکت شیائومی هنوز قصد فروش گوشیهای جدید خود در ایالات متحده آمریکا را ندارد. دولت دونالد ترامپ در روزهای پایانی قدرتش، این شرکت را با ادعای همکاری با دولت کمونیستی چین، در لیست سیاه قرار داد. ولی در ماه مه گذشته، شرکت شیائومی از لیست سیاه حذف شد و دیگر به عنوان یک شرکت نظامی چین کمونیست مطرح نیست.
در سال ۲۰۱۶، هوگو بارا، کارمند سابق گوگل، به شرکت شیائومی پیوست و شایعاتی مبنی بر ورود گوشیهای این شرکت به ایالات متحده منتشر کرد.
در اوت همان سال، بارا اظهار داشت که ایالات متحده بازار مهمی برای شرکت شیائومی است که به نام اپل چین نیز شناخته میشود. بارا افزود که گوشیهای شیائومی در «آیندهای نزدیک» به ایالات متحده خواهند آمد. اما اکنون پس از بیش از پنج سال هنوز گوشیهای شیائومی در ایالات متحده در دسترس نیستند.
شیائومی بیش از همه سازندگان گوشی، از تحریمهای ایالات متحده برعلیه هواوی سود برده است. مسلما هدف ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده، کمک به یک شرکت چینی دیگر برای بهبود تجارت نبوده است، ولی زمانی که او هواوی را در لیست تحریمهای سال ۲۰۱۹ قرار داد و مانع از دسترسی این شرکت به زنجیره تأمین ایالات متحده شد که عملا باعث پیشرفت شرکت شیائومی شد.
دقیقاً یک سال بعد از آن روز، ایالات متحده قوانین صادرات خود را تغییر داد و از ارسال تراشههای پیشرفته بدون مجوز به شرکتهای ریخته گری که از فناوری ایالات متحده استفاده میکردند، جلوگیری کرد.
شیائومی در فهرست برترین تولیدکنندگان گوشی در جهان
در حالی که شرکت شیائومی، در حال حاضر، مقام اول فروش گوشی در هند را به دست آورده، در بازار جهانی نیز تبدیل به برندی سرشناس شده است.
در ژوئن گذشته، شرکت شیائومی توانست به سهم ۱۷.۱ درصدی از بازار جهانی برسد و با پیشی گرفتن از شرکتهای اپل و سامسونگ، به برترین تولیدکننده گوشی هوشمند در جهان تبدیل شود. اکنون، سامسونگ با سهم ۱۵.۷ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد و اپل با ۱۴.۳ درصد در رتبه سوم است.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، شیائومی ۲۶ میلیون گوشی را به فروش رساند و این رقم در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ بیش از دو برابر شد و به ۵۳ میلیون رسید که بالاتر از اپل و پشت سر سامسونگ در رتبه دوم فروش قرار گرفت.
شیائومی موفق شد در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ در صدر فروشندگان گوشی در اروپا قرار گیرد. جالب است که شرکت شیائومی در حالی به این موفقیتها دست یافته است که در بازار بزرگ ایالات متحده، حتی یک گوشی هم نفروخته است.
شرکت OnePlus، تنها شرکت چینی سازنده گوشیهای هوشمند است که اخیراً در ایالات متحده به موفقیتهایی دست یافته است. به نظر میرسد اگر شیائومی هم بخواهد در بازار آمریکا جاپایی باز کند باید مانند شرکت OnePlus ابتدا به آرامی کار خود را آغاز کند و سپس با اپراتورهای بزرگ ایالات متحده وارد مذاکره شود. شرکت OnePlus با همین استراتژی و پس از امضای قرارداد با T-Mobile توانست اعتبار زیادی به دست آورد.