جان پراسر به طراحی بدون حاشیه پیکسل واچ گوگل اشاره کرد و همچنین اعلام کرد این گجت با اسم رمزی" "روهان" شناخته میشود.
این بار افشاگریهای جان پراسر درخصوص اپل واچ سری ۷ درست از آب درنیامد، افشاگران دیگر این حوزه نیز در خصوص اپل واچ سری ۷ ادعاهای او را داشتند. جان پراسر (Jon Prosser) یکی از معتبرترین افشاکنندگان محصولات اپل، در ماه آوریل تصاویری از پیکسل واچ گوگل افشا کرد. این تصاویر دقیقا همان جزئیاتی را داشت که وب سایت Business Insider در مورد این محصول گزارش کرده بود.
فرارو نوشت:همانطور که در تصاویر فاش شده مشاهده می شود، پراسر به طراحی بدون حاشیه پیکسل واچ گوگل اشاره کرد و همچنین اعلام کرد این گجت با اسم رمزی" "روهان" شناخته میشود. او همچنین در ماه آوریل اعلام کرده بود که این محصول در سه ماه اول سال ۲۰۲۲ معرفی خواهد شد. Business Insider هفته گذشته به این موضوع اشاره کرد.
جان پراسر با اطلاعاتی که در مورد پیکسل واچ گوگل منتشر کرده، خود را در حد و اندازهی "مینگ چی کو" تحلیلگر معروف اپل نشان داده است. در صورت رونمایی این ساعت هوشمند در سه ماه اول سال ۲۰۲۲، پراسر با این اطلاعات توانسته حدود ۱۰ الی ۱۱ ماه زودتر از رونمایی این محصول، اطلاعات آن را منتشر کند. بهترین افشاگری "مینگ چی کو" در فوریه ۲۰۱۷ اتفاق افتاد که تصاویری در خصوص جزئیات آیفون X (که در آن زمان به نام آیفون ۸ شناخته میشد) نشان داده بود.
در آن گزارش، او توانسته بود اندازه صفحه نمایش هر سه گوشی آیفونی که اپل در ماه سپتامبر عرضه کرد را بطور دقیق فاش کند، دربارهی عمق میدان لنز این گوشی توضیح دهد و این ویژگی را انقلابی در صنعت دوربین گوشیهای هوشمند بنامد.
یکی دیگر از بهترین افشاگریها مربوط به ایوان بلاس است که تصویری غیرعادی از یک گوشی بنام HTC One (M۷) را فاش کرد و همچنین زمان رونمایی این گوشی را در ژانویه ۲۰۱۳ اعلام کرد و همینطور هم شد.
این افشاگری تنها دو ماه پیش از معرفی این گوشی اتفاق افتاد، چیزی که باعث میشود این افشاگری واقعا بینقص تلقی شود، این بود که ظاهر آن گوشی در آن زمان آنقدر با گوشیهای دیگر تفاوت داشت که بیشتر مردم صحیح بودن این ادعا را باور نمیکردند. به گفتهی جان پراسر برخی از تصاویر تبلیغاتی این ساعت هوشمند، از منابعی در داخل شرکت گوگل به بیرون درز پیدا کرده است و او نیز برخی از این تصاویر منتشر کرده است.
بدلیل عدم اعتماد گوگل به سیستم عامل Wear OS، این ساعت هوشمند در سال ۲۰۱۹ عرضه نشد. همچنین با توجه به تصمیم سامسونگ برای جایگزینی سیستم عامل اختصاصی خود (تایزن) با سیستم عامل Wear OS برای ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴، ممکن است اطمینان گوگل نیز به سیستم عامل Wear OS جلب شود. گوگل قصد دارد ویژگیهای خاصی برای این ساعت هوشمند در نظر بگیرد که فقط مختص به همین محصول میباشد. همانند ویژگیهای اختصاصی گوشیهای پیکسل گوگل.
در رویدادی که در نوامبر ۲۰۱۹ اتفاق افتاد که طبق گفتهی برخی، باعث شد گوگل توسعه پیکسل واچ را جدیتر بگیرد، آلفابت کمپانی مادر گوگل، فیتبیت سازندهی ساعتهای هوشمند و ردیابهای ورزشی را به قیمت ۲.۱ میلیارد دلار خریداری کرد. هدف گوگل از این کار، ساخت ساعت هوشمند برای رقابت با اپل واچ است. در آن زمان، گوگل گفت که این اتفاق میتواند به آنها کمک کند تا گجتهای پوشیدنی خود را وارد بازار جهانی کنند.
عرضهی ساعت هوشمند پیکسل واچ مطمئنا اکوسیستم گوگل را تقویت میکند، اکوسیستمی که امسال با عرضهی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو با حواشی زیادی روبهرو شده است. با وجود مشکلات پیش روی گوشی های جدید، این گوشیها فروش خوبی داشتهاند و گوگل هم با بروزرسانیهای نرمافزاری،توانسته برخی مشکلات این محصول مانند شمارهگیری خودکار و تأخیر اسکنر اثر انگشت را برطرف نماید.
یکی از این بهروزرسانیها باعث غیرفعال شدن قابلیت Magic Eraser در گوشیهای برخی از کاربران شده است. همچنین پیرو آخرین گزارشات اعلام شده در خصوص مشکلات این گوشی، از شارژ نشدن و مشکل وصل نشدن به اینترنت همراه خبر میدهند.
به نظر میرسد که گوگل این مشکلات را نیز با ارائهی بهروزرسانیهای نرمافزاری حل خواهد کرد. امیدواریم پیکسل واچ گوگل، با مشکلات این چنینی در روزهای اولیه عرضهی خود مواجه نشود، زیرا این مشکلات به ظاهر کوچک قطعا در فروش محصولات گوگل تأثیرگذار خواهند بود.