به گزارش سایت طلا، سیر یکی مفید ترین صیفی جات به شمار رفته و بسیاری بر این باورند که سیر بزرگترین ضد باکتری طبیعی است و می تواند بدن را در برابر بیماری ها مصون کند. همچنین سیر سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها بوده و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
این افزودنی غذا طعم فوق العاده ای نیز به غذا می دهد و معمولا در همه آشپزخانه ها پیدا می شود که مصرف آن را ساده می کند. با این حال این ماده مفید می تواند برای برخی افراد ضرر هایی را به همراه داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
خورن سیر تازه میتواند احتمال خونریزی را افزایش دهد بنابراین اگر هر نوع لکه بینی یا خونریزی واژینال داشتید باید با پزشک مشورت کنید.
در برخی موارد سیر میتواند ناراحتی معده و مسائل گوارشی ایجاد کند. بنابراین اگر سابقه بیماریهای گوارشی داشتهاید قبل از مصرف حتما از پزشک سوال کنید.
سیر میتواند فشار خون را پایین بیاورد بنابراین اگر به طور کلی فشار خونتان پایین است بهتر است از خوردن آن خودداری کنید.
سیر خواص رقیقکننده خون دارد و این به آن معناست که انعقاد خون را به خصوص در عمل جراحی دشوار میکند. بنابراین نزدیک زایمان و حتی بعد از زایمان که دچار قاعدگی میشوید بهتر است از این گیاه پرخاصیت چشم پوشی کنید.