مشخصات وانپلاس Nord 2 CE لو رفت
وانپلاس مدتی قبل از گوشی موسوم به Nord CE رونمایی کرد که مدل ضعیفشدهی وانپلاس نورد عرضه شده در سال گذشته محسوب میشود.
به گزارش موبوایران، وانپلاس مدتی قبل از گوشی موسوم به Nord CE رونمایی کرد که مدل ضعیفشدهی وانپلاس نورد عرضه شده در سال گذشته محسوب میشود. حالا بر اساس یک گزارش جدید، وانپلاس قصد دارد بهزودی جانشین آن را راهی بازار کند. این گوشی وانپلاس Nord 2 CE نام دارد و با شماره مدل IV2201 و نام مستعار Ivan در دست ساخت قرار دارد. حالا به لطف افشای مشخصات این گوشی، میتوانیم به جزئیات آن اشاره کنیم.
ظاهرا وانپلاس برای گوشی Nord 2 CE نمایشگر ۶.۴ اینچی امولد با رفرش ریت ۹۰ هرتز در نظر گرفته است. قلب تپندهی این گوشی چیپست ۶ نانومتری Dimensity 900 است که مدیاتک چند ماه قبل از آن رونمایی کرد. این تراشه از اینترنت ۵G پشتیبانی میکند و پردازندهی آن از ۸ هسته تشکیل شده است. ۲ هستهی Cortex-A78 سرعت ۲.۴ گیگاهرتز را ارائه میدهند و ۶ هستهی Cortex-A55 با سرعت ۲ گیگاهرتز انجام وظیفه میکنند. این تراشه در کل رقیب قدرتمندی برای اسنپدراگون ۷۵۰G محسوب میشود. در ضمن پردازندهی گرافیکی آن از تراشههایی مانند اگزینوس ۲۱۰۰ و گوگل تنسور اندکی ضعیفتر است ولی روی هم رفته حرف زیادی برای گفتن دارد. چیپست Dimensity 900 از قابلیتهایی مانند دیکد AV1 و بلوتوث ۵.۲ هم پشتیبانی میکند.
از نظر ظرفیت حافظهی داخلی هم باید انتظار بهرهگیری از دو ظرفیت ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی را داشته باشیم و کاربران برای خرید این گوشی میتوانند بین ۶ تا ۱۲ گیگابایت رم دست به انتخاب بزنند. ظاهرا در پنل پشتی این گوشی ۳ دوربین تعبیه شده است. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۶۴ مگاپیکسلی خواهد بود و در کنار آن اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم قرار دارد. در پنل جلویی هم دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی تعبیه شده است.
وانپلاس Nord 2 CE همراه با اندروید ۱۲ راهی بازار خواهد شد که بر روی آن رابط کاربری OxygenOS 12 قرار دارد. انرژی این گوشی از طرف باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود که از شارژ سریع ۶۵ وات هم پشتیبانی میکند. باید خاطرنشان کنیم نسل قبلی این گوشی از شارژ ۳۰ وات بهره میبرد و شارژ کامل آن حدود ۵۰ دقیقه طول میکشد. ظاهرا وانپلاس اوایل ۲۰۲۲ این گوشی را با قیمت بین ۳۱۷ تا ۳۷۰ دلار راهی بازار چین میکند. باید ببینیم برای دیگر بازارها، وانپلاس چه قیمتی را برای این گوشی در نظر میگیرد.
در همین رابطه بهتر است به مشخصات وانپلاس Nord CE هم اشاره کنیم. این گوشی همراه با نمایشگر امولد ۶.۴ اینچی راهی بازار شد که از رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل بهره میبرد. قلب تپندهی آن چیپست ۸ نانومتری اسنپدراگون ۷۵۰G است و در کنار آن ۶ تا ۱۲ گیگابایت رم و همچنین ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی در نظر گرفته شده است.
در پنل پشتی این گوشی سه دوربین قرار دارد. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۶۴ مگاپیکسلی است و در کنار آن باید به اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی قرار دارد. بنابراین به نظر میرسد نسل دوم این گوشی از نظر دوربینهای اصلی تفاوت کلیدی با مدل اصلی ندارد. حسگر اثر انگشت آن زیر نمایشگر تعبیه شده که این روزها به یک ویژگی همهگیر بدل شده است. در نهایت نباید بهرهگیری از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی و پشتیبانی از شارژ ۳۰ وات را از قلم بیندازیم.
بسیاری از کاربران نمیدانند که اوپو و وانپلاس زیرمجموعهی هلدینگ BBK هستند و چندین ماه قبل از ادغام تیمهای تحقیق و توسعهی خود و افزایش همکاری با یکدیگر خبر دادند. وانپلاس از جمله شرکتهایی بود که مانند اپل، هر ساله تعداد اندکی گوشی جدید راهی بازار میکرد. اما حالا مانند شرکت اوپو، روزبهروز در حال افزایش شمار گوشیهای خود است و همین رویکرد نگرانی طرفداران این شرکت را به همراه داشته است. از جمله نتایج این رویکرد، میتوانیم به کاهش توجه به آپدیت گوشیهای میانرده و پایینرده اشاره کنیم.
وانپلاس در بسیاری از بازارها حضور چندانی ندارد. باید ببینیم آیا این شرکت در سال ۲۰۲۲ میتواند سهم بازار خود را به طور قابل توجهی افزایش دهد یا نه. به نظر شما افزایش تعداد گوشیهای وانپلاس، منجر به افت کیفیت این گوشیها شده است؟