بوتاکس نکنید! پای مرغ را به این روش بخورید

پای مرغ علاوه بر خواص دارویی، خواص زیبایی هم دارد که از جمله لیفت، لطافت و از بین بردن چین و چروک‌های صورت و بدن است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، پای مرغ، همانی که برای برخی ترسناک و عجیب است درمان قطعی درد‌های زانو و افزایش تراکم استخوان است. پای مرغ علاوه بر خواص دارویی که گفته شد خواص زیبایی هم دارد که از جمله لیفت، لطافت و از بین بردن چین و چروک‌های صورت و بدن است.

برخی پای مرغ را شبیه آبگوشت یا ساده‌تر که فقط آب پز شود، درست می‌کنند و می‌خورند اتفاقا طعم آن را هم به این صورت دوست دارند. دستور پختی را برای آن‌هایی که این طعم را دوست ندارند یا می‌خواهند اثرات این داروی طبیعی موثرتر باشد، آورده شده است.

مواد لازم عصاره گیری پای مرغ

۳ عدد پای مرغ برای هر نفر

نصف کمتر قاشق چایی‌خوری نمک

یک شیشه با درب فلزی به اندازه متناسب (می‌توانید از جای سس یا رب‌های شیشه‌ای استفاده کنید)

دستور تهیه

۱. پای مرغ‌ها را شسته و در شیشه می‌گذاریم. (به آن آب اضافه نکنید)

۲. نمک را اضافه می‌کنیم و درب شیشه را می‌بندیم و چندین بار تکان می‌دهیم.

۳. یک قابلمه متوسط برداشته و تا نیمه آب می‌کنیم و شیشه را در داخل آن می‌گذاریم.

۴. زیر آن را زیاد کنید تا به جوش برسد سپس متوسط بگذارید که از جوش نیفتد.

۵. تا ۴ الی۵ ساعت بگذارید بپزد و اگر نیاز به آب داشت از آب جوش سماور یا کتری استفاده کنید.

۶. شیشه را در آورده و با چاقویی نوک تیر بین در و شیشه، هوای داخل شیشه را متعادل کنید تا باز شود.

آبی که در ته ظرف جمع شده است (به مقدار کم) عصاره پای مرغ است. پای مرغ و عصاره را صبح ناشتا یا آخر شب بخوریم تا خوب در بدن جذب شود.

اگر باز هم این طعم را دوست نداشتیم می‌توانیم عصاره را در سوپ و خورشت بریزیم. عصاره پای مرغ به علت ژلاتین بالا، بعد از مدت کمی حالت ژله‌ای به خود می‌گیرد و می‌توان در فریزر نگه داشت.

چرا باید در برنامه‌غذایی خود پای مرغ را داشته باشیم

هزینه‌های گزافی که برای بوتاکس پرداخت می‌کنیم همگی برای تزریق کلاژن مورد نیاز پوست است. پای مرغ خود کلاژن، پروتئین و کلسیم مورد نیاز یک پوست شاداب و جوان را تأمین می‌کند.

ازجمله دیگر خواص این داروی طبیعی برای پوست از بین بردن جای جوش، آکنه و زخم پوست است. پای مرغ باعت استحکام و رشد سریع ناخن‌ها نیز می‌شود.

سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری‌های باکتریایی و ویروسی جدید افزایش می‌دهد. میزان کلسیم در بدن با پیر شدن انسان، کاهش یافته و بازسازی سلول‌ها سخت می‌شود.

مصرف منظم پای مرغ به دلیل داشتن مواد معدنی بسیاری مانند کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن به تقویت مفاصل کمک کرده و از شکنندگی استخوان در پیری جلوگیری میکند.