سایت خبری طلا

دیگر این موادغذایی را اشتباه مصرف نکنید

منبع: سایت طلا


موادغذایی مختلف زمانی می توانند برای سلامتی ما مفید باشند که آن ها را درست مصرف کنیم در نتیجه این اشتباهات را دیگر تکرار نکنید.


به گزارش سایت طلا، هر کدام از موادغذایی دارای خواص مختلفی برای سلامتی ما هستند با این حال استفاده اشتباه از ان ها می تواند تمام مواد مغذی آن ها را ازبین ببرد و به یک ماده بی خاصیت تبدیل کند.

شما تا الان کدوم ماده غذایی رو به شکل اشتباه مصرف می کردید؟

غلات کامل:

غلات کامل و حاوی سبوس مانند انواع لوبیا، حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فیتات هستند که به ویتامین ها و مواد معدنی در غذاها متصل می شوند و از جذب آنها جلوگیری می کنند. پس همیشه این غلات را قبل از مصرف در آب قرار دهید و بگذارید مدتی سپری شود تا فیتات موجود در آنها از بین برود

ماست:

آب ماست که طرفدار زیادی ندارد ، حاوی پروتئین، ویتامین ب ۱۲ و فسفر است. سعی کنید ماست را با آب موجود در آن مخلوط کنید و از حرارت دادن آن با غذاها نیز اجتناب نمایید چون باکتری های مفید موجود در آن، در اثر حرارت از بین می روند.

گوجه فرنگی:

لیکوپن موجود در گوجه فرنگی ضد سرطان و ضد بیماری های قلبی است اما بهتر است برای بهره بردن از فواید آن، گوجه فرنگی را بپزید.

مارچوبه:

این سبزی ارزشمند را آب پز نکنید. این کار باعث خارج شدن ویتامین C موجود در مارچوبه می شود. بهتر است این سبزی را بخارپز و در نهایت کبابی کنید. آب مارچوبه را که بخارپز شده، دور نریزید و از آن برای تهیه سوپ و سس استفاده کنید تا از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن بهره ببرید.

دانه کتان:

این دانه حاوی تعداد زیادی از خواص درمانی است ضمن این که منبع غنی از فیبر، امگا ۳، و لیگنان است لیگنان ماده شیمیایی گیاهی  محسوب می شود که خاصیت ضد سرطان دارد. بدن ما قادر به هضم این دانه نیست و بنابراین برای استفاده از خواص تغذیه ای آن، این دانه را آسیاب کنید

کلم بروکلی:

این نوع کلم سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد سرطانی است. بنابراین آن را به شکل بخارپز و یا آب پز مصرف کنید و از سرخ کردن آن بپرهیزید تا باعث از دست رفتن مواد مغذی موجود در این سبزی نشوید.

توت فرنگی:

چاقو زدن به توت فرنگی و یا خرد کردن آن، منجر به کاهش جذب ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در این میوه می شود. ویتامین C موجود در توت فرنگی به نور و اکسیژن حساس است و وقتی در معرض آنها قرار می گیرد، احتمال از بین رفتن دارد.

سیر:

 آلیسین موجود در سیر که خواص ضد سرطانی دارد، با قرارگیری در معرض نور و هوا، بیشترین میزان اثربخشی را دارد. سیر را قبل از خوردن ،خرد کرده سپس به مدت ۱۰ دقیقه در معرض هوا قرار دهید.

چای سیاه:

اضافه کردن لبنیات به چای سیاه، خواص آنتی اکسیدانی چای را از بین می برد. پروتئین های شیر به ترکیب موجود در چای سیاه که کاتچین نام دارد می چسبند و ترکیبات مفید چای را از بین می برند.