به گزارش سایت طلا، در سنین 25 تا 30 سالگی، اکثر افراد به اوج توده استخوانی خود می رسند. در این سنین و زمانی که جوان تر هستید بهترین زمان برای تقویت استخوان ها است چراکه در سنین بالا مشکلات مربوط به استخوان می تواند بسیار دردسر ساز باشد.
استخوانهای قوی به معنای خطر کمتری برای شکستگی یا پوکی استخوان است و رژیم غذایی شما در واقع عامل اصلی در استحکام استخوانهای شما با افزایش سن به شمار می رود.
همه ما می دانیم که محصولات لبنی برای استخوان ها بسیار مفید هستند اما این بدان معنی نیست که این گروه از غذا ها تنها غذا های مفید برای استخوان می باشند.
در واقع یک مطالعه اخیر در مجله تغذیه نشان میدهد که خوردن سبزیجات با استخوانهای قوی تر مرتبط است، بهویژه برای بزرگسالانی که مصرف کم سبزیجات دارند.
به گفته بنیاد سلامت استخوان و پوکی استخوان، بسیاری از سبزیجات مملو از مواد مغذی هستند که می توانند در طول زمان به سلامت استخوان ها کمک کنند.
سبزیجات با برگ سبز پر از کلسیم و همچنین ویتامین K هستند. گوجه فرنگی و همچنین سایر سبزیجات قرمز و نارنجی رنگ مانند سیب زمینی شیرین، پرتقال، موز و چنار مملو از پتاسیم هستند. سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین C مانند فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، کلم بروکسل و توت فرنگی نیز می توانند مفید باشند.
این مواد مغذی در کنار کلسیم برای شکل گیری استخوان ها و قوی تر شدنشان بسیار ضروری هستند. برای مثال ویتامین دی برای جذب کلسیم ضروری بوده و تحقیقات نشان داده است که ویتامین K با استحکام بیشتر استخوان ها در ارتباط است.