این 5 ماده غذایی را بیشتر مصرف کنید

سبزیجات یکی از اصلی ترین گروه های مواد غذایی به شمار می روند که مزایای بسیاری برای سلامتی دارند اما اغلب به اندازه کافی مصرف نمی شوند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، ما در ادامه قصد داریم 5 سبزی سفید رنگ را به شما معرفی کنیم که بهتر است بیشتر آنها را مصرف کنید. شما می توانید این سبزیجات را به صورت خام یا به اشکال دیگری بخورید و سلامتی تان لذت ببرید.

گل کلم: در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم وجوانه بروکسل، گل کلم نیز دارای خواص بسیار مفیدی است. این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه نموده و بافت استخوانی رو قوی و سلامت رگ ھای خونی را ھم حفظ می کند.

قارچ: قارچ ها انرژی کمی دارند و کلسترول و چربی و گلوتن هم ندارند. مقادیر سدیم آنها پایین است اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای داده اند.

قارچ

سیر: سیر نه تنھا به غذاھا طعم بھتری می دھد بلکه گفته می شود که به رویش مو و از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند. ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

پیاز: ترکیبات ضد التھابی به نام quercetin در پیاز وجود دارند که مشکلات ناشی از آرتریت رو مرتفع می کنند و احتمال بروز سرطان، بیماری ھای قلبی و دیابت را کاھش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می نمایند.

سیب زمینی: تقریبا اکثر افراد نیاز روزانه خود به پتاسیم و فیبر رو تامین نمی کنند. سیب زمینی سفید، بیشتر از ھر سبزی و میوه، حاوی پتاسیم ھست و به اندازه بقیه میوه ھا و سبزی ھا، فیبر دارد.