سایت خبری طلا

۵ شرط ستاد ملی کرونا برای فعالیت اصناف

منبع: خبرگزاری مهر


اتاق اصناف ایران اطلاعیه ای با موضوع ۵ شرط ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای فعالیت ۹ رسته شغلی صادر کرد.


به گزارش  سایت طلا ، اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به موجب مصوبه نودمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (یکم آبان ۱۴۰۰) و با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای موثر طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید ۱۹ در بستر سکوی بیماری های همه گیر (سامانه امید)، فعالیت واحدهای صنفی و مشاغل زیر که میزبان مشتری در محل هستند، مشروط به رعایت ۵ شرط ذیل شد.

۱- مراتب تزریق دو دوز واکسن صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان، مشتریان مربوط و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا، در سامانه «امید» مندرج باشد:

– مراکز سرو غذا در محل از قبیل: رستوران، چایخانه، قهوه‌خانه، کافی شاپ، فست فود

– تالارپذیرایی و باغ تالار

– استادیوم‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی سرپوشیده، استخرهای شنای سرپوشیده، پارک‌های تفریحی آبی، شهربازی و مراکز تفریحی (مسقف)

– پاساژ، فروشگاه‌های زنجیره‌ای

– کلیه مراکز اقامتی از قبیل هتل، متل، مسافرخانه، بوم‌گردی

– تورهای گردشگری

– بانک‌ها و مؤسسات خدمات مالی، کارگزاری‌های بورس

– دفاتر پیشخوان دولت، پلیس +۱۰ ،دفاتر خدمات تلفن همراه، دفاتر ارائه خدمات قضایی و مراکز مشابه

– سالن‌های سینما، تئاتر و موسیقی

۲- اخذ QR کد از سامانه و نصب آن در مدخل ورودی کلیه واحدها و فعالیتهای صنفی، به نحوی که توسط خدمت‌گیرنده قابل رویت و اسکن باشد، الزامی است. تشکل‌های صنفی مربوط موظفند علاوه بر پیگیری این موضوع، بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمار نبودن مراجعان و مشتریان از طریق سامانه، توسط متصدیان واحدها و فعالیتهای صنفی نظارت کنند.

۳- خدمت گیرندگان موظفند QR پروفایل شهروندی خود را از سامانه اخذ و در تلفن همراه خود ذخیره و قبل از ورود به محل واحدها و فعالیتهای صنفی، آن را به متصدیان مربوط ارایه کنند.

۴- خدمت گیرندگانی که مراتب تزریق واکسن به آنها در سامانه ثبت نشده و یا در وضعیت قرنطینه و تحت درمان بیماری کرونا باشند، نمیتوانند در محل واحدها و فعالیت های صنفی حضور داشته باشند.

۵- اتاق‌های اصناف و سایر تشکلهای صنفی حسب مورد موظفند ضمن نظارت مؤثر بر چگونگی رعایت الزامات مربوط در حوزه عملکرد واحدها و فعالیت های صنفی، نسبت به آن دسته از واحدها و فعالیتهای صنفی ذیربط که الزامات مقرر را نقض کرده‌اند، به ترتیب زیر و در چارچوب ساز و کارهای اجرایی تعیین شده اقدام کنند:

مرحله اول: ارسال اخطار کتبی پلمب به واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج آن در سامانه.

مرحله دوم: درخواست مسدود شدن پوز بانکی واحد و فعالیت صنفی متخلف به مدت دو هفته از طریق سامانه.

مرحله سوم: پلمب ۳۱ روزه واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج گزارش آن در سامانه.

تبصره: در صورت رعایت الزامات مربوط و تأئید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نسبت به رفع پلمب و مسدودیت پوز بانکی ظرف ۷۲ ساعت اقدام می‌شود.