به گزارش سایت طلا، بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) می تواند یک خبر بد جدی باشد. این بیماری ناشی از تجمع چربی در کبد است که در نتیجه یک رژیم غذایی ناسالم و عدم تحرک به وجود می آید.
غذاها و نوشیدنی هایی که مصرف می کنید می توانند نقش مهمی در به خطر انداختن کبد شما داشته باشند یا به شما در حفظ سلامت این اندام حیاتی کمک کنند. اکنون، تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به NAFLD مرتبط است.
در این مطالعه که در مجله Clinical Nutrition منتشر شد، محققان دانشکده پزشکی هاروارد حدود 78000 زن را طی دو دهه مورد بررسی قرار دادند.
آنها دریافتند کسانی که در هفته یک وعده یا کمتر گوشت قرمز میخورند نسبت به دیگران به میزان قابل توجهی کمتر به NAFLD مبتلا می شوند و کسانی که هر روز یا چند بار در روز گوشت قرمز میخورند، بیشترین خطر را دارند.
همچنین محققان این مطالعه دریافتند که گوشت قرمز فرآوری شده با انواع تازه آن هر دو به یک اندازه در ایجاد بیماری کبد چرب مؤثرند. با این حال متخصصان پیشنهاد می کنند که اگر بهرحال می خواهید گوشت قرمز مصرف کنید، انواع فرآوری شده ان را مصرف نکنید چراکه به جز کبد چرب خطرات سلامتی دیگری نیز به همراه دارند.
طبق گفته مؤسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، افراد مبتلا به NAFLD در کنار سایر مسائل بهداشتی در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 هستند.