مشخصات کلیدی گوشی تاشوی Pipit گوگل پیکسل در گیکبنچ دیده شد
در نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ماه)، ۹to5Google فاش کرد که به اطلاعاتی کلیدی از گوشی تاشوی آینده پیکسل با نام رمزی «Pipit» دست پیدا کرده است.
به گزارش موبوایران، در نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ماه)، ۹to5Google فاش کرد که به اطلاعاتی کلیدی از گوشی تاشوی آینده پیکسل با نام رمزی «Pipit» دست پیدا کرده است. اکنون به نظر میرسد که مشخصات مهم این گوشی هوشمند تاشوی گوگل در وبسایت گیکبنچ هم ظاهر شده که میتواند خبر خوبی برای علاقمندان به گوشیهای تاشو و کاربران گوگل باشد. معمولا ظاهر شدن اطلاعات گوشیهای هوشمند در گیکبنچ به این معنی است که شرکتهای سازندهی آنها در حال انجام تست و آزمایشات داخلی روی این گوشیها هستند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در گیکبنچ، گوشی هوشمند تاشوی Pipit گوگل از یک چیپست هشت هستهای با فرکانس پایه ۱.۸۰ گیگاهرتز به عنوان قلب تپندهی خود بهره میبرد. کدهای منبع نشان میدهند که چهار هستهی کارآمد با فرکانس ۱.۸۰ گیگاهرتز در این گوشی قرار گرفتهاند. همچنین این پردازنده دارای دو هسته با فرکانس ۲.۸۰ گیگاهرتز و دو هستهی دیگر با سرعت ۲.۵ گیگاهرتز است. همچنین بر اساس این اطلاعات پردازندهی گرافیکی GPU Mali G78 کار پردازش تصاویر این گوشی هوشمند گوگل را بر عهده دارد.
مشخصات پردازندهی Pipit اشاره میکند که گوشی هوشمند تاشوی گوگل پیکسل میتواند از تراشهی گوگل تنسور بهره ببرد که در سری گوشیهای هوشمند پیکسل ۶ نیز از آن استفاده شده است. گوگل با بهرهگیری از این تراشه میتواند کنترل بیشتری بر روی گوشیهای خود داشته باشد و بهخصوص در زمینهی الگوریتمهای پردازش تصویر امکانات جذابتری را ارائه کند. این تراشه از دو هستهی قدرتمند cortex-X1 بهره میبرد و به همین خاطر توان بالایی را برای گوشیهای خود به ارمغان میآورد.
باید خاطرنشان کنیم که بعد از تراشههای سری A اپل و اگزینوس سامسونگ، گوگل با پردازندهی تنسور وارد بازی تراشههای اختصاصی شد. واحد پردازشی تنسور (Tensor Processing Unit یا TPU) در واقع نوعی مدار مجتمع با کاربرد خاص (ASIC) شتابیافته با هوش مصنوعی است که سال ۲۰۱۶ گوگل بهصورت اختصاصی برای شبکههای عصبی یادگیری ماشین معرفی کرد.
پردازندهی این گوشی هوشمند را ۱۲ گیگابایت حافظهی رم همراهی میکند و همچنین سیستم عامل اندروید ۱۲ نیز به صورت پیشفرض روی این گوشی نصب شده است. در تستهای انجام شدهی این گوشی هوشمند، در بخش تست تکهستهای پردازندهی آن امتیاز ۴۸۱۱ و در تست چند هستهای امتیاز ۱۱۳۴۹ را بدست آورد. انتظار میرود نسل دوم پردازندهی تنسور عملکرد سریعتر و حتی قابلیتهای هوش مصنوعی چشمگیرتری را نسبت به نسل قبلی ارائه دهد. اخیرا گزارشهایی منتشر شده مبنی بر اینکه تراشهی جدید گوگل با نام رمزی Cloudripper در کد منبع پیکسل دیده شده است.
گزارش ۹to5Google نشان میدهد که گوشی تاشوی Pipit گوگل به سنسور ۱۲ مگاپیکسلی Sony IMX363 به عنوان سنسور اصلی مجهز است که میتواند با یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی سونی IMX386 فوق عریض همراه شود. همچنین حدس زده میشود که نمایشگر داخلی این گوشی هوشمند مجهز به دوربین ۸ مگاپیکسلی سونی IMX3555 باشد. یکی دیگر از لنزهای ۸ مگاپیکسلی سونی IMX355 احتمالاً در نمایشگر بیرونی این گوشی تاشو قرار میگیرد.
اطلاعات فاش شده در مورد دوربینهای گوشی تاشو پیکسل نشان میدهد که این گوشی هوشمند نمیتواند تجربههای عکاسی بسیار خوب گوشیهای هوشمند پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را که دارای دوربینهای بهتری هستند در این گوشی نیز تکرار کند. جزئیات دیگر پیکسل Pipit تاشو در حال حاضر در دست نیست، اما انتظار میرود که در روزهای آینده خبرهای بیشتر و دقیقتری از گوشی جدید و تاشوی گوگل منتشر شود.