بورس تهران دوباره کاهشی شد

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز در یک روند کاملا ریزشی با کاهش 4180 واحد به رقم یک میلیون 332 هزار و 640 واحد رسید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی معاملات در رقم یک میلیون و 336 هزار واحد ایستاده بود اما در ساعات میانی روندی نزولی به خود گرفت و تا یک میلیون و 330 هزار واحد کاهش یافت. این شاخص در ساعات پایانی رو به صعود رفت و با این‌که کمی افزایش یافت اما نتوانست رقمی که ساعات ابتدایی معاملات به دست آورده بود را دوباره اخذ کند.

بورس اوراق بهادار تهران که از یکی دو روز گذشته تحت تأثیر شایعات بازار مبنی بر نزدیک شدن به توافق و نتایج مذاکرات هسته‌ای و چشم انداز کاهش نرخ دلار، رو به ریزش گذاشته است.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن با کاهش 1099 واحدی به رقم 352 هزار و 103 واحد رسید. ارزش بازار به 5 میلیون و 341 هزار میلیارد تومان رسید. معامله گران امروز در بورس تهران بیش از 5 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 350 هزار فقره معامله و به ارزش 2901 میلیارد تومان دادوستد کردند.

ارزش معاملات فرابورس هم بیش از 1100 میلیارد تومان بود، با این حساب ارزش معاملات دو بازار بیش از 4 هزار میلیارد تومان شده است. امروز همه شاخص‌های بورس به رنگ قرمز درآمدند که حکایت از کاهش دارد، اما ریزش همه شاخص‌ها زیر نیم درصد بوده است.

به گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت 31 صدم درصد کاهش یافت و این دو شاخص با معیار هموزن نیز 31 صدم درصد افت کردند، شاخص آزاد شناور 22 صدم درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 18 صدم درصد، شاخص بازار دوم بورس 48 صدم درصد، افت کردند.

امروز نمادهای ایران خودرو و بانک ملت بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را داشته و نمادهای پتروشیمی پارس، ملی مس، هلدینگ خلیج فارس، صندوق سرمایه‌گذاری بازنشستگی و پالایش نفت اصفهان به ترتیب بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را داشتند.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

امروز شاخص فرابورس بیش از ۹۹ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۸ هزار و ۱۸ واحد ثابت ماند.

امروز نمادهای فرابورس ایران (فرابورس)، توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن)، صنعتی دوده فام (شصدف)، سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه)، ذوب روی اصفهان (فروی)، فرآوری زغال سنگ پرورده طبس (کپرور)، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا) و پالایش نفت لاوان (شاوان) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند.

همچنین پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پلیمر آریا ساسول (آریا)، صنعتی مینو (غصینو)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (شجم)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) و پتروشیمی تندگویان (شگویا) تاثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.