به گزارش موبوایران، ساعاتی قبل آنر از اولین گوشی تاشوی خود با نام مجیک V رونمایی کرد که همراه با چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راهی بازار خواهد شد. این گوشی از نمایشگر اصلی ۷.۹ اینچی بهره میبرد و در بخش بیرونی شاهد نمایشگر ۶.۴۵ اینچی ۱۲۰ هرتز با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۰۸۰ هستیم.
ابعاد نمایشگر بیرونی شباهت زیادی به نمایشگر موجود در گوشیهای معمولی دارد و به همین خاطر استفاده از آن نسبت به دیگر گوشیهای تاشو راحتتر است. آنر در مراسم معرفی این گوشی اعلام کرد که برای آنها نسبت ابعاد این نمایشگر اهمیت زیادی داشته و برخلاف نمایشگر بیرونی گلکسی زد فولد ۳ که نسبت ۲۵:۹ را ارائه میکند، این صفحه نمایش از نسبت ابعاد ۲۱:۹ بهره میبرد.
نمایشگر اصلی این گوشی مبتنی بر فناوری اولد است و در کنار رفرش ریت ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۲۲۷۲ در ۱۹۸۴ را به ارمغان میآورد. در این میان باید به پشتیبانی از HDR10+ در کنار رنگهای ۱۰ بیتی و ارائهی حداکثر ۸۰۰ نیت روشنایی هم اشاره کنیم. آنر برای گوشی مجیک V توجه ویژهای به دوربین نشان داده و در پنل پشتی آن شاهد دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص رنگ ۵۰ مگاپیکسلی هستیم. در حفرهی نمایشگر موجود در نمایشگر اصلی و بیرونی هم دو دوربین سلفی ۴۲ مگاپیکسلی انجام وظیفه میکنند.
کاربران برای خرید این گوشی در زمینهی رم حق انتخاب ندارند و فقط از ۱۲ گیگابایت رم بهرهمند میشوند. البته این گوشی در دو مدل مبتنی بر ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی راهی بازار خواهد شد. انرژی آن از طرف باتری ۴۷۵۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود و از سرعت شارژ ۶۶ وات پشتیبانی میکند.
با وجود اینکه چند سال از عرضهی گوشیهای تاشو میگذرد، اما به نظر میرسد تولید این نوع گوشیها برای تعداد زیادی از شرکتها به تازگی صرفهی اقتصادی پیدا کرده است. به عنوان مثال ماهها قبل شیائومی هم اولین گوشی تاشوی خود را رونمایی کرد و مدتی قبل هم اوپو وارد این بازار شد. وزبهروز شمار گوشیهای تاشو افزایش پیدا میکند، اما در نهایت سامسونگ تنها شرکتی است که گوشیهای تاشوی خود را به طور گسترده راهی بازارهای جهانی کرده است. در این میان شرکتهایی مانند شیائومی، اوپو و حتی هواوی این نوع گوشیهای تاشو را فقط به دست کاربران چینی رساندهاند.
برای یادآوری باید بگوییم که آنر تا سال گذشته زیرمجموعهی هواوی بود اما به دلیل تحریمهای آمریکا و فشارهای فزایندهی ناشی از این اقدام، هواوی در ازای دریافت ۱۵ میلیارد دلار شرکت آنر را به یک کنسرسیوم تشکیل شده از چندین شرکت چینی واگذار کرد. بعد از جدایی آنر از هواوی، این شرکت از تحریمهای آمریکا رهایی پیدا کرد و در نتیجه توانست روند ساخت انواع و اقسام گوشیها را از سر بگیرد. به عبارت دیگر، آنر میتواند به راحتی برای گوشیهای خود از سرویسهای نرمافزاری گوگل و تراشههای ۵G کوالکام استفاده کند. این در حالی است که هواوی این دو کار را نمیتواند انجام دهد.
آنر بعد از جدایی از هواوی توانسته روند رو به رشد خود را حفظ کند و بهخصوص در بازار چین سهم قابل توجهی را کسب کرده است. حالا با توجه به اینکه بسیاری از شرکتهای معروف چینی تاکنون یا گوشی تاشو عرضه کردهاند یا میخواهند چنین کاری انجام دهند، آنر هم مطمئنا نمیخواهد از قافله عقب بماند و با عرضهی اولین گوشی تاشوی خود قصد دارد شانس خود را در این زمینه امتحان کند.
ارزانترین مدل این گوشی با قیمت ۱۵۷۰ دلار راهی بازار چین میشود و مدل ۵۱۲ گیگابایتی آن هم ۱۷۲۵ دلار قیمت دارد. طبق اعلام سخنگوی آنر، این شرکت هنوز برنامهای برای عرضهی آنر مجیک V در بازارهای جهانی ندارد. بنابراین بسیاری از کاربران برای خرید گوشیهای تاشو چارهای جز خرید محصولات سامسونگ ندارند. باید ببینیم آیا در سال جاری بالاخره شمار گوشیهای تاشو در بازارهای جهانی به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکند یا نه.