به گزارش موبوایران، وانپلاس سال پرتلاطمی را پشت سر گذاشته است و از تغییرات گستردهای رونمایی کرد که در سال ۲۰۲۲ عملی خواهند شد. بسیاری از کارشناسان میگویند که وانپلاس در حال از دست دادن هویت خود است و در ادامه به مهمترین محصولات برنده و بازندهی این شرکت در سال ۲۰۲۱ میپردازیم.
برنده – سری وانپلاس نورد
به نظر میرسد گوشیهای سری نورد کمکم در حال تبدیل شدن به مهمترین سری گوشیهای وانپلاس هستند. سال گذشته برخی از گوشیهای این سری مورد ستایش قرار گرفتند و امسال هم گوشیهای نورد ۲ و نورد CE توانستند توجه زیادی جلب کنند. در واقع، نورد ۲ یکی از بهترین گوشیهایی است که با پرداخت حدود ۴۰۰ دلار میتوانید بخرید که البته باید خاطرنشان کنیم در بسیاری از بازارها عرضه نشده است. وانپلاس فعالیت خود را بهعنوان شرکتی که تعادل بین قیمت و عملکرد گوشی اهمیت زیادی دارد، آغاز کرد. حالا هم گوشیهای سری نورد تا حد زیادی به این فلسفه پایبند هستند.
بازنده – وانپلاس واچ
صادقانه باید بگوییم از ساعت هوشمند وانپلاس انتظارات بیشتری داشتیم. وانپلاس حداقل میتوانست برای این ساعت از پلتفرم WearOS استفاده کند اما حالا این گجت عملا یک مچبند هوشمند است که فقط شبیه به ساعت هوشمند به نظر میرسد. این گجت از واچفیسهای جذابی بهره نمیبرد، بند آن طولانی است، نمایشگر همیشه روشن ندارد و در ضمن از تعداد محدودی از فعالیتهای ورزشی پشتیبانی میکند. با قیمت ۱۵۹ دلاری که برای آن تعیین شده، میتوانید گزینههای بسیار بهتری را بخرید.
برنده – وانپلاس ۹ پرو
اگرچه وانپلاس ۹ پرو مشکلات مختلفی دارد، اما روی هم رفته نمیتوانیم جذاب بودن آن را کتمان کنیم. نسبت به برخی از رقبای خود قیمت مناسبتری دارد و در عین حال به لطف بهرهگیری از ویژگیهای متنوع، یک پرچمدار تمامعیار محسوب میشود. این گوشی از نمایشگر ۶.۷ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۱۶ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد. قلب تپندهی آن چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ است و در کنار آن ۸ و ۱۲ گیگابایت رم قرار دارد. انرژی آن از طرف باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود و سرعت شارژ آن به ۶۵ وات میرسد.
در پنل پشتی این گوشی شاهد دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، تلهفوتو ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳.۳ برابری، اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی و سنسور سیاهوسفید ۲ مگاپیکسلی هستیم. روی هم رفته باید بگوییم که مهمترین ضعف این گوشی، دوربینهای آن است که در ادامه به این موضوع میپردازیم.
بازنده – دوربینها
وانپلاس سالهاست که میگوید کیفیت دوربین گوشیهای خود را به طور قابل توجهی بهبود میبخشد. پرچمداران این شرکت در حوزههای مختلف، بهخصوص نرمافزار، حرف زیادی برای گفتن دارند اما در نهایت برای رقابت با نامهای بزرگ، این گوشیها باید بتوانند عکسهای جذابی را ثبت کنند. در سال ۲۰۲۱ همکاری وانپلاس و هاسلبلاد بر سر دوربین گوشیهای پرچمدار این شرکت آغاز شد که اگرچه تبلیغات زیاد سر این همکاری صورت گرفت، اما در حقیقت تأثیر چندانی بر کیفیت عکسها نداشته است.
هاسلبلاد از جمله قدیمیترین برندهای جهان در حوزهی عکاسی است و به این راحتیها با سازندهی گوشیهای هوشمند همکاری نمیکند. به همین خاطر فکر میکردیم که این همکاری نتایج شگفتانگیزی به همراه خواهد داشت. البته ما مدعی بد بودن دوربینهای وانپلاس ۹ پرو نیستیم بلکه حقیقت این است که نسبت به دوربینهای موجود در بهترین پرچمداران بازار حرف زیادی برای گفتن ندارند. از سوی دیگر، تقریبا تمام پرچمداران اندرویدی با دوربینهای پریسکوپی عرضه میشوند اما وانپلاس همچنان در حال استفاده از دوربینهای تلهفوتو با زوم ۳ برابری است.
بازنده – رابط کاربری OxygenOS
رابط کاربری OxygenOS و طرفداران آن احتمالا بزرگترین بازندگان در سال ۲۰۲۱ هستند. وانپلاس طی سالهای گذشته به لطف توجه ویژهای که به این رابط کاربری نشان داده، توانسته طرفداران پروپاقرص زیادی را به دست آورد و بعد از اعلام خبر ادغام با رابط کاربری ColorOS اوپو، کاربران زیادی نسبت به این موضوع اعتراض کردهاند. بهتازگی آپدیتهای OxygenOS مشکلات مختلفی را برای کاربران ایجاد کردهاند و به نظر میرسد وانپلاس دیگر توجه چندانی به این نرمافزار نشان نمیدهد.
برخی کارشناسان بر این باور هستند که وانپلاس به طور کامل هویت خود را از دست داده و به همین خاطر قرار است شکاف بین گوشیهای اوپو و وانپلاس به طور کامل از بین برود. البته با توجه به ادغام تیمهای تحقیق و توسعهی این دو شرکت، ممکن است وضعیت ColorOS به لطف متخصصان وانپلاس بهتر از گذشته شود. در هر صورت در سال ۲۰۲۲ باید ببینیم افزایش همکاری وانپلاس و اوپو چه نتیجهی خواهد داشت.