به گزارش موبوایران، نزدیک به ۱۰ سال طول کشید، اما ویندوز بالاخره تصمیم گرفته که یک نشانگر مدرن میزان صدا در اختیار کاربران ویندوز ۱۱ قرار بدهد. نوار سیاهی که هنگام تنظیم صدای سیستم با استفاده از صفحه کلید یا دستگاه دیگر ظاهر میشود، در ابتدا در ویندوز ۸ و در سال ۲۰۱۲ معرفی شد و اکنون با استفاده از این نشانگر مدرن که در ویندوز ۱۱ از آن استفاده خواهد شد، دیگر خبری از آن نوار سیاه رنگ تنظیم صدا نخواهد بود. مایکروسافت آن را با یک نشانگر میزان صدا جایگزین میکند که با طراحی کلی ویندوز ۱۱ مطابقت دارد.
در همین راستا و علاوه بر نشانگر صدا، نشانگر روشنایی، امنیت دوربین، روشن/خاموش کردن دوربین و حالت هواپیما همگی بهزودی با طراحی مدرنتر در اختیار کاربران قرار میگیرند. «آماندا لانگوفسکی»، مدیر Windows Insider مایکروسافت، توضیح میدهد: «این فلایآوتهای جدید زمانی که کلیدهای میزان صدا یا روشنایی لپتاپ خود را فشار میدهید ظاهر میشوند و حالت روشن/خاموش را برای شما فراهم میکنند تا تجربهی کاربری منسجمتری داشته باشید. نشانگرهای روشنایی و صدا همچنان با بهروزرسانی قابل تغییر و بهبود هستند.»
در کنار این تغییر طراحی، مایکروسافت همچنین اجازهی آزمایش یک طراحی جدید پنجرهی تماس را در برنامهی Your Phone در ویندوز ۱۱ میدهد. آماندا لانگوفسکی میگوید: «این بهروزرسانی شامل یک پنجرهی تماس جدید پیشرفته با آیکونها، فونتها و سایر تغییرات رابط کاربری است که با طراحی بهبودیافته ویندوز ۱۱ همخوانی دارد.» جدیدترین نسخهی پیشنمایش ویندوز ۱۱ یعنی ۲۲۵۳۳، همچنین شامل تمهای صفحه کلید لمسی به پنل ایموجی و موارد دیگر برای آزمایشکنندگان و توسعهدهندگان این سیستم عامل است. اگر همیشه میخواستید برنامهی ساعت را در ویندوز ۱۱ حذف کنید، اکنون گزینهای هم برای انجام این کار وجود دارد.
مایکروسافت ممکن است برخی از این تغییرات را به صورت ماهانه برای کاربران ویندوز ۱۱ منتشر کند، زیرا این شرکت به سمت ارائهی بهروزرسانی سالانه بزرگتر برای آخرین سیستمعامل خود حرکت کرده است. این شرکت سازندهی سیستم عامل ویندوز مشخص نکرده است که دقیقاً چه زمانی این ویژگیهای جدید برای همه کاربران ویندوز ۱۱ ظاهر میشود، اما انتظار میرود که آنها را در مقطعی از سال جاری ببینیم.
جدیدترین نسخهی سیستم عامل ویندوز، یعنی ویندوز ۱۱ اوایل تابستان امسال از سوی مایکروسافت منتشر شد که از قابلیتهای کاربردی جدیدی بهره میبرد که در ویندوزهای قبلی ممکن نبود. اگر از کاربران ویندوز ۱۰ هستید، احتمالا میدانید که این سیستم عامل از دسکتاپهای مجازی یا طبق بیان مایکروسافت «دسکتاپها» پشتیبانی میکند اما در ویندوز ۱۱ استفاده از آنها راحتتر و در دسترستر شده است. بهطور پیشفرض پس از نصب سیستم عامل جدید، یک دکمه با دو مستطیل سیاه و سفید در نوار وظیفه یا تسکبار دیده خواهد شد. نشانگر را روی آن قرار دهید و روی New Desktop کلیک کنید تا فضای کاری بیشتری در اختیار داشته باشید.
برخی از تغییرات ویندوز ۱۱ نسبت به نسخهی ۱۰ آن خیلی محسوس نیستند و ممکن است همهی کاربران متوجهی آن نشوند. برای مثال تعداد زیادی از کاربران بعد از نصب ویندوز ۱۱ متوجه شدند که در منوی استارت دیگر نمیتوانند پوشههای دلخواه خود را پین کنند. در این ویندوز گزینهای وجود دارد که با فعالسازی آن، تعدادی از پوشههای سیستمی در کنار دکمهی پاور نمایش داده میشوند. برای این کار شما لازم است تا به بخش Personalization مراجعه کرده تا گزینههای مربوط به پوشههای سیستمی را که قادر به فعال یا غیرفعال کردن آنها هستید را مشاهده کنید.
اگرچه این سیستم عامل جدید قابلیتهای جدید و کاربردی را در اختیار کاربران خود قرار داده، اما مشکلاتی نیز در این سیستم عامل به چشم میخورد. برای مثال بسیاری از کاربران با نصب ویندوز ۱۱ از کند شدن سرعت سیستمشان خبر دادند. اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که با ارتقای سیستم عامل به ویندوز ۱۱ با کندی سیستم خود مواجه شدید، مایکروسافت خبرهای خوبی برایتان دارد. این شرکت وعده داده که در سال آینده اصلاحات و بهروزرسانیهایی را منتشر میکند که عملکرد سیستم عامل ویندوز ۱۱ را بهبود ببخشد. باید دید در ادامه مایکروسافت برای بهبود هر چه بهتر ویندوز ۱۱ چه قابلیتهای جدیدی را به این سیستم عامل اضافه میکند.