به گزارش موبوایران، اینطور که به نظر میرسد هواوی میخواهد تا ۱۰ روز دیگر، گوشیهای هواوی P50 پرو و P50 پاکت را که گوشی تاشوی شرکت چینی به حساب میآید وارد بازار اروپا کند.
هواوی تابستان سال گذشته گوشیهای سری P50 خود را رسما در بازار چین در دسترس قرار داد. در ماه دسامبر همان سال بود که اولین گوشی تاشوی عمودی شرکت (گوشی تاشو شبیه به گلکسی زد فلیپ ۳) تحت عنوان هواوی P50 پاکت به مجموعه گوشیهای این سری اضافه شد تا هواوی بعد از سامسونگ به دومین شرکتی تبدیل شود که محصولی با چنین طراحی در بازار دارد. هر دوی این گوشیها اکنون در بازار کشور چین در دسترس قرار دارند اما به خاطر تحریمها، خیلی در بازار جهانی وضعیت فروش آنها تعریفی ندارد.
با تمام این تفاسیر شرکت چینی تصمیم گرفت ریسک کرده و این گوشیها را در بازار مالزی و خاورمیانه هم عرضه کند. استقبال نسبتا خوب کاربران از P50 و مدل تاشو اما باعث شد هواوی کمی ریسک خود را بیشتر کرده و آنها را در بازار اروپا که یکی از مهمترین بازارهای جهان به حساب میآید عرضه کند. طبق جدیدترین گزارشهای بهدست آمده، این اتفاق در تاریخ ۲۵ ژانویه یعنی حدود ۱۰ روز دیگر رخ خواهد داد و از ان روز به بعد کاربران اروپا میتوانند به قدرتمندترین و جدیدترین نمایندههای هواوی دسترسی داشته باشند.
این خبر را از طریق صفحهی رسمی شعبهی بلغارستان هواوی دریافت کردیم که صراحتا به نام هواوی P50 پرو کرد و نه مدل پاکت اما از خبرگزاری محلی این کشور که با نام nixanbal شناخته میشود شنیدیم که مدل تاشو هم در بازار اروپا در دسترس قرار خواهد گرفت. هر دوی این گوشیها از پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ بهعنوان قلب تپنده بهره میبرند اما از آن جایی که هواوی امکان دسترسی به جدیدترین و پیشرفتهترین فناوریهای روز را ندارد، این تراشه که در تمام گوشیها به همراه مودم ۵G بهکار گرفته میشد در نمایندههای هواوی با مودم ۴G استفاده شده است. بنابراین کاربران علاوه بر محدودیتهای نرمافزاری مجبور هستند با محدودیت اینترنتی هم کنار بیایند.
با وجود این محدودیتها و همچنین بهرهمند نبودن از خدمات و سرویسهای گوگل، هواوی P50 پرو و هواوی P50 گوشیهای بسیار خوبی هستند و با در نظر نگرفتن این محدودیتها بسیار ارزشمند هستند. از جمله این قابلیتها برای مدل معمولی میتوان به بهرهمندی از دوربین چهارگانه روی پنل پشتی با کیفیت بسیار بالا، نمایشگر OLED فوقالعاده باکیفیت، شارژر ۶۶ واتی سریع و برای مدل تاشو هم میتوان به نمایشگر تاشوی بدون فاصله و یک نمایشگر ثانویهی دایرهای شکل ۱ اینچی اشاره کرد.
قیمتی هم که هواوی برای این گوشیها برای بازار جهانی در نظر گرفته هنوز مشخص نیست اما وقتی در بلغارستان شاهد عرضهی آنها باشیم، به احتمال بسیار فراوان همان قیمت برای سایر بازارها هم در نظر گرفته خواهد شد. اگرچه این گوشیها محدودیت سختافزاری و نرمافزاری زیادی دارند اما بعید به نظر میرسد قیمت پایینی برای آنها در نظر گرفته شود. با این حال باید منتظر ماند و دید هواوی چه میکند.