موتورولا اج X30 در یک مدل با دوربین سلفی زیر نمایشگر عرضه می‌شود

این‌طور که به نظر می‌رسد، موتورولا می‌خواهد از یک مدل نوآورانه‌ی موتو اج X30 با دوربین سلفی زیر نمایشگر هم رونمایی کند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، این‌طور که به نظر می‌رسد، موتورولا می‌خواهد از یک مدل نوآورانه‌ی موتو اج X30 با دوربین سلفی زیر نمایشگر هم رونمایی کند.

شاید فکر کنید آخرین باری که موتورولا یک گوشی با طراحی و قابلیت‌های نوآورانه راهی بازار کرد در نوامبر ۲۰۰۹ و زمانی بود که شرکت از گوشی موتورولا دروید رونمایی کرد. برخی دیگر شاید به موتورولا اتریکس اشاره کنند که در سال ۲۰۱۱ راهی بازار شد و در آن زمان یک پروژه‌ی جاه‌طلبانه به حساب می‌آمد. موتورولا اتریکس نه تنها اولین گوشی با حسگر اثرانگشت به حساب می‌آمد بلکه اولین گوشی با تراشه‌ای دو هسته‌ای بود که می‌توانست به لوازم جانبی لپ‌تاپ متصل شده و تجربه‌ای مشابه کامپیوتر رومیزی را برای کاربران به ارمغان بیاورد.

البته حسگر اثرانگشت موتورولا اتریکس به معنای واقعی کلمه ضعیف بود و شرکت نتوانست صرفا با تکیه بر قدرت این گوشی فروش خوبی داشته را تجربه کند. موتورولا دروید ایکس اما به خاطر نمایشگر ۴٫۳ اینچی نسبتا بزرگ خود توجهات را تا حد زیادی جلب کرد اما موفقیت موتورولا زمانی به اوج رسید که این شرکت به تولید میان‌رده روی آورد، به‌خصوص گوشی‌هایی با قیمت پایین که از قابلیت‌های خوب نظیر باتری بزرگ و قلم بهره می‌بردند.

پرچم‌داران موتورولا در سال ۲۰۲۰ قدرتمند ظاهر شدند

موتورولا اما در سال ۲۰۲۰ بار دیگر تصمیم گرفت به جمع مدعیان سازنده‌ی پرچم‌دار بپیوندد. این‌طور شد که موتو اج پلاس با نمایشگر منحنی ۶٫۷ اینچی با رفرش‌ریت ۹۰ هرتز با پنلی از جنس OLED و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی راهی بازار شد. ماه گذشته هم شاهد اولین گوشی مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ این شرکت تحت عنوان موتو اج X30 بودیم. تراشه‌ای که در حال حاضر باید آن را قدرتمندترین تراشه‌ی ساخته شده برای گوشی‌های اندرویدی بدانیم که حتی گفته می‌شود توان گرافیکی آن در حد و اندازه‌های گرافیک آیفون ۱۳ پرو است.

موتورولا اج X30 اما از لحاظ ظاهر و قابلیت‌های سخت‌افزاری مثل یک گوشی پرچم‌دار معمولی بود. به عبارتی باید بگوییم هیچ چیز عجیب و غریب یا نوآورانه‌ای در آن به چشم نمی‌خورد اما روز گذشته یکی از مقامات این شرکت تصویری از جعبه‌ی یک مدل مخصوص از این گوشی را به اشتراک گذاشت که به گزارش وب‌سایت GizmoChina، نام این مدل «موتو اج X30 نسخه‌ی دوربین زیر نمایشگر» است. قطعا برای یک گوشی، چنین نامی خیلی طولانی است اما نمی‌دانیم آیا واقعا قرار است هنگام عرضه به بازار این گوشی را همین‌گونه بنامیم یا خیر.

این مقام یاد شده که تصویر جعبه‌ی گوشی موتو اج X30 نسخه‌ی دوربین زیر نمایشگر را در ویبو به اشتراک گذاشت، چن جین نام دارد که در واقع همان مدیر کل لنوو (شرکتی که موتورولا به‌عنوان زیرمجموعه‌ی آن فعالیت می‌کند) است. طبق آنچه می‌دانیم، این گوشی در مدل معمولی خود از دوربین سلفی ۶۰ مگاپیکسل بهره می‌برد اما به نظر می‌رسد در مدل خاص خود هم به همین سنسور مجهز شده است. حال موتورولا چگونه توانست سنسوری به این بزرگی را زیر نمایشگر پنهان کند نمی‌دانیم اما امیدواریم حداقل نتیجه رضایت‌بخش باشد. اگر قرار باشد مشخصات دیگر گوشی علاوه بر دوربین سلفی با مدل معمولی برابر باشد، باید انتظار داشته باشیم این گوشی هم نمایشگری ۶٫۷ اینچی با رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز و وضوح +FHD داشته باشد.

همچنین باید به حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دو سنسور دیگر در کنار آن، اندروید ۱۲ به‌عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض و تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ هم به‌عنوان قابلیت‌های مشترک دو گوشی اشاره کرد. اگر این اتفاق رخ دهد، موتو اج X30 اولین گوشی مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ خواهد بود که به دوربین سلفی زیر نمایشگر مجهز می‌شود.

موتورولا توانست خود را به جمع شرکت‌های مدعی در بازار آمریکا برساند

این‌طور که به نظر می‌رسد، این گوشی قرار است حتما در بازار چین و آمریکا به فروش برسد اما اول قطعا در کشور چین در دسترس قرار خواهد داشت. حال چه زمانی شاهد عرضه‌ی آن به بازار آمریکا خواهیم بود اصلا اطلاعی نداریم. همچنین بعید به نظر می‌رسد موتورولا بخواهد این گوشی را وارد بازارهای جهانی کند چرا که گویا این مدل در تعداد خیلی بالایی تولید نمی‌شود.

موتورولا از زمانی که ZTE در کشور آمریکا تحریم شد (از سال ۲۰۱۸ تاکنون) توانست به‌خوبی از فرصت بوجود آمده استفاده کند و در حال حاضر بر اساس جدیدترین اطلاعات بدست آمده از مؤسسه‌ی Statista، با ۹ درصد از سهم بازاری که اپل و سامسونگ به ترتیب ۴۷ و ۳۴ درصد آن را در اختیار دارند، سومین شرکت از لحاظ میزان فروش گوشی هوشمند به حساب بیاید که پیشرفت بسیار خوبی است. آمریکا ZTE را مجاب کرد به کره‌ی شمالی و ایران هیچ خدماتی ارائه ندهد اما این اتفاق افتاد و به همین خاطر این شرکت چینی جز لیست سیاه ایالات متحده قرار گرفت و در نتیجه نمی‌تواند به تأمین‌کنندگان آمریکایی دسترسی داشته باشد. این اتفاق تقریبا یک سال قبل از اینکه تحریم هواوی مطرح شود رخ داد.