این باورهای قدیمی و مادربزرگی درباره ازدواج را دور بریزید

شاید با خودتان فکر کنید که تجربه مادربزرگ تان بیشتر است شما است و تمام حرف های او درست اما باید بدانید که شما در هنگام ازدواج عاقلانه تر از همیشه تصمیم بگیرید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، استفاده از تجربیات دیگران و درس گرفتن از ان ها می تواند مفید باشد اما بهتر است پیش از قبول کردن هر پیشنهاد و حرفی آن را بسنجید بسیاری از باورهای قدیمی تنها می تواند پایه های ازدواج شما را بخشکاند.

عمده ترین باورهای نادرست پیش از ازدواج عبارت است از :

قیافه عادی می شود ،‌با چادر سفید برو با کفن بیا ، شانس فقط یکبار در خانه آدم را میزند، خوشگل ها مال مردم هستند، عشق و علاقه بعد از ازدواج پیش می آید، ازدواج کنید حالتان خوب می شود ، ازدواج پایان مشکلات است.

ازدواج به درمان بیماری روانی کمک میکند: این باور نادرستی که ازدواج میتواند به بهبود بیماران روانپزشکی بیانجامد. این باور تحت تاثیر این فرضیه نادرست که مشکلات جنسی علت بیماری روانپزشکی است. پس اگر فرد از لحاظ جنسی ارضا شود شفا و درمان می یابد.

خانواده های اینچنین، فرزندان را به ازدواج تشویق میکنند. باید به این ها توضیح داد که بیماری علت های زیادی دارد . لذا دارو درمانی و روان درمانی ،‌ بهترین گزینه درمان هستند نه ازدواج. خود ازدواج باعث بحران هایی میشود که فردی که سلامت روان اش دچار مشکل است نمیتواند از پس آن بر آید. آنگاه نه تنها ازدواج درمان نیست بلکه مشکلی بر مشکلات فرد بیمار افزوده می شود.

ازدواج حل کننده مشکلات است
برخی از جوانان پایان تمام مشکلات را ازدواج می بینند که این باور هم نادرست است. گر چه ازدواج پایانی تجرد است اما پایان مشکلات نیست. ولی آغاز مشکلاتی دیگر می تواند باشد. مهم تر از همه ازدواج سازگاری با موقعیت جدید است.

قیافه عادی می شود. یکی از باورهای غلط این است که قیافه را جدی نگیر، قیافه مهم نیست. گرچه زیبایی نسبی است ولی هر کسی سلیقه متفاوتی دارد. حتی اگر زیبایی و جذابیت به عنوان تنها ملاک هم قرار بگیرد باز هم ازدواج با چالش مواجه خواهد شد.

درست این است که زوج ها باید برای هم جذابیت داشته باشند تا به ازدواج رغبت پیدا کنند .گرچه قیافه در طول زمان ممکن است برای فرد عادی تلقی شود ولی در مورد چهره زشت مصداق ندارد. اگر چهره در اولین نظر به او نچسبید فرد تا آخر این احساس ناخوشایند را با خودش یدک می کشد و همواره ناراضی خواهد بود.

ازدواج

شانس فقط یکبار در خانه آدم را می زند. اعتقاد به این باور نادرست فرد را در فرایند تصمیم گیری در فشار روانی قرار میدهد که مبادا با رد این پیشنهاد شانس از دست برود و مورد مناسبی گیرش نیاید. این شانس نه یکبار بلکه بارها و بارها پیش می آید پس عجله نکنیم و به خود فرصت بدهیم.

با چادر برو با کفن برگردد. البته این عبارت قالبی الان کمتر در نسل جوانان شایع است. ا گر هم باشد اندک است. البته کسانیکه هنوز به این ، باور دارند که اگر دختری با چادر سفید به خانه بخت رفت باید به هر شکلی بسازد و کنار بیاید و تنها مرگ می تواند او را از همسرش جدا کند. اعتقاد به این باور باعث می شود که عروس تنها راه نجات خود را خود سوزی، خودکشی، فرار از خانه، یا تسلیم شدن به هر قیمت بداند.

خوشگل ها مال مردم هستند. این باور که افراد زیبا و جذاب قابل اعتماد و وفادار نیستند در بین مردم جا افتاده است. لذا چنین چیزی باعث اجتناب از ازدواج با افراد جذاب میشود و باعث می شود که فرد با یک قیافه معمولی ازدواج کند. پس زندگی دوام نخواهد داشت. در حالیکه برای همه جا افتاده است که عواملی باعث پایداری زندگی می شود نه یک عامل .

چه بسا افراد نا زیبا به معیار اخلاقی پای بند نیستند و به همسرشان خیانت می کنند و چه کسانی که بسیار زیبا هستند اما به معیار اخلاقی پایبند هستند. بنابراین قضاوت و نتیجه گیری بر اساس یک ملاک نوعی نتیجه گیری سطحی و شتاب زده است. با کمک فنون شناختی با تحریف های همه یا هیچ ،استنباط دلبخواهی و نتیجه گیری شتابزده مراجعان را به چالش بکشید.

عشق و علاقه بعد از ازدواج به وجود می آید. یکی از باورهای نادرست رایج این است که علاقه قبل از ازدواج بی معنی است و عشق و علاقه باید بعد از ازدواج شکل گیرد. لازم است بین عشق و علاقه تفاوت قایل شویم .

عشق به معنای علاقه شدید و خواستن بی اندازه همراه با شیفتگی نسبت به طرف مقابل است. چنین چیزی به احساسات خوشایندی مثل تعلق ، لذت ، شعف و سرخوشی منتهی میشود. گرد و غبار ناشی از هیجانات مانع دیدن واقعیت ها میشود.