با این ترفند آشپزی، ترد ترین سیب زمینی ها را درست کنید

این ترفند مخفی جیمی الیور برای سیب زمینی ترد عالی است!

خبر را برای من بخوان

سیب زمینی ترد

ما نیز عاشق سیب زمینی هستیم! اما سرخ کردن سیب زمینی بصورت عالی در تابه می تواند کمی سخت باشد، زیرا چگونه می توان مطمئن شد که از بیرون کاملاً طلایی و ترد هستند و از داخل نیز نرم اند؟ بنابراین سرآشپز مورد علاقه همه، جیمی الیور، نکته ای را در کانال یوتیوب خود به اشتراک گذاشته است که با این روش مقداری نمک، فلفل و کمی رزماری به بشقاب خود اضافه می کنید و مهمانی تک نفره خود را تشکیل می دهید.

درست کردن سیب زمینی ترد عالی آنقدرها هم سخت نیست بشرطی که این دستور پخت را رعایت کنید. قرار نیست آنها را در تابه درست کنید؛ دستور زیر را دنبال کنید تا خوشمزه ترین سیب زمینی ترد را که تا به حال خورده اید را داشته باشید!

مقدار لازم برای 4 نفر:

1 کیلوگرم سیب زمینی

فلفل و نمک

رزماری

روغن زیتون

روش تهیه:

. فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

. سیب زمینی ها را به اندازه های مساوی 7-8 سانتی متر برش دهید، سپس آنها را آبکشی کنید تا نشاسته زائد از بین برود و بعد در تابه ای با آب سرد و مقداری نمک بریزید. سیب زمینی ها باید کاملاً با آب پوشانده شوند.

. قابلمه را به جوش آورید و سیب زمینی ها را به مدت 6-7 دقیقه بپزید.

. آنها را در آبکش بریزید و به مدت 3 دقیقه در آبکش بگذارید تا خشک شوند.

. آبکش را کمی تکان دهید تا سیب زمینی ها از بیرون بیشتر خشک شوند و باعث می شود فوق العاده ترد شوند.

. سیب زمینی ها را کف یک ماهیتابه بزرگ به صورت یک لایه پخش کنید و روغن یا کره را اضافه کنید؛ نمک و فلفل نیز بپاشید.

. سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و حدود سه چهارم از زمان پخت بگذرد.

. اینجا ترفند مخفی می آید! یک گوشت کوب بردارید و سیب زمینی های پخته شده را به آرامی فشار دهید تا کمی صاف شوند و سطح تماس آن ها بیشتر شود. هرچه تماس سیب زمینی با ماهیتابه بیشتر باشد، ترد تر می شود.

. حالا رزماری را به ماهیتابه اضافه کنید و با سیب زمینی ها مخلوط کنید و دوباره تابه را داخل فر قرار دهید.

سیب زمینی ها را 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید و تمام: ترد و قهوه ای طلایی!