سیدحسن خمینی: اختلاف نظرها نقطه قوت ماست/همه پشت سر یک فرمانده هستند
یادگار امام با تأکید بر اینکه شرط بقا «عزت» است، گفت: با همه اختلافاتی که ممکن است مردم ما داشته باشند، اگر گوشه چشمی به تهدید و طمع کشور دوخته شود هیچ کس نباید تردید کند که همه یک فرمانده دارند، پشت یک فرمانده هستند.
به گزارش سایت طلا ،یادگار امام با تأکید بر اینکه شرط بقا «عزت» است، گفت: با همه اختلافاتی که ممکن است مردم ما داشته باشند، اگر گوشه چشمی به تهدید و طمع کشور دوخته شود هیچ کس نباید تردید کند که همه یک فرمانده دارند، پشت یک فرمانده هستند، و در یک مسیر گام بر می دارند. یک راه، یک هدف، یک آرمان و یک فرمانده، اگر روزی تهدیدی متوجه این کشور شود.
به نقل از جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی ایران با آرمان های امام خمینی(س) گفت: در تاریخ یک خاطره ای نقل شده که در شهریور 1320، چند روزی قبل از اینکه متفقین به ایران حمله کنند، حاکم وقت، رضا شاه به بازدید یکی از هنگ های ارتش رفته بود. از فرمانده آنها می پرسد که اگر متفقین به ایران حمله کنند ما چند روز می توانیم مقاومت کنیم؟ او می گوید اعلی حضرت خوب است بپرسند چند ساعت می توانیم مقاومت کنیم.
یادگار امام با بیان اینکه کار رهبران پمپاژ انرژی و تزریق آرامش در موقع نیاز است، افزود: همین ارتشی که در شهریور 1320 یک دقیقه مقابل نیروهای متفقین ایستادگی نکرد، هشت سال مقابل عراق و بلکه کل دنیا مقاومت کرد. یک سرباز وقتی جانش را نثار می کند که در کوچه پس کوچه های شهرش او را قهرمان بدانند. قدرت یک نیروی نظامی به ریشه هایی است که در خانه های مردم دارد. وقتی دعای خیری از سجاده ای بر می خیزد، گلوله آن سرباز اثرش صد چندان می شود.
وی اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب یک روزی محضرشان بودم فرمودند اوایل انقلاب که نماینده امام در شورای عالی دفاع بودند، ما برای تهیه وسایل بسیار ساده باید چقدر دنبال می کردیم که بتوانیم از کشورهای دنیا بگیریم ولی به یمن انقلاب، خودباوری و پیوند نیروهای نظامی با مردم، امروز همین کشورها دنبال هستند که بهترش را از ما بگیرند. روزی قرار بود امنیت را به ما صدقه بدهند و امروز در منطقه، ملت ایران امنیت آنها را تأمین می کنیم.
سید حسن خمینی یادآور شد: کسی گفته بود خلاصه داستان مغول چیست؟ گفت آمدند، سوختند، کشتند و رفتند. اما به تعبیر فرمانده معظم کل قوا، «دوره بزن در رو گذشته»و کسی که شروع کند، او پایان نمی دهد. این به اتکاء قدرت نظامی ما است. قدرت نظامی این مردم هم از دل های به هم تنیده است. روزی که انقلاب شد امام به حق تشخیص دادند که این جمله قرآن «و اعدوا لهم مااستطعتم من قوة» باید سرلوحه ما قرار بگیرد.
وی ادامه داد: هم دشمنان خدا، هم دشمنان شما و هم کسانی که در آینده می آیند که شما آنها را نمی شناسید اما خدا آنها را می شناسد، می دانند نباید چشم طمع به گوشه سرزمین و استقلال شما داشته باشند. عقده مردم ایران برای قرن ها است که سرنوشت این مملکت در سفارتخانه های خارجی نوشته شد؛ رضا شاه را می آورند و وقتی می خواهند می برند و فرزندش را جای او می گذارند. از دوره قاجار این سفارتخانه های خارجی هستند که صدر اعظم می آورند و امیرکبیر می برند.
یادگار امام تأکید کرد: امروز کدام کسی است در دنیا که به ذهن خودش خطور بدهد توان تصمیم سازی برای مملکت ما دارد؟! عزت مانند آب برای حیات یک ملت است و ملت غیر عزیز تن به همه چیز می دهد. شرط بقا «عزت» است. امروز به یمن وجود مبارکی که ریشه های نظامی گری ما را در خانه های مردم کاشت و انقلابی که حقیقت عزت را در پیوند با خدا تعریف کرد، آن نهال درخت تناوری شده است.
وی ادامه داد: به حق باید شهادت داد که در دفاع از عزت کشور، انقلاب و ایران بعد از امام فرمانده معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب یک پرچمداری بزرگ و عزت آفرین و افتخار آفرین را رقم زده اند و آن مسیر ادامه دارد. امروز هم نباید شک کرد که با همه اختلاف سلیقه هایی که در کشور ما هست و نقطه قوت ما است، اگر فکر کنیم همه مثل هم بیاندیشیم ذهن، فکر و اندیشه ای نداریم؛ قدرت ما در کثرت در عین وحدت است.
سید حسن خمینی گفت: با همه اختلافاتی که ممکن است مردم ما داشته باشند، اگر گوشه چشمی به تهدید و طمع کشور دوخته شود هیچ کس نباید تردید کند که همه یک فرمانده دارند، پشت یک فرمانده هستند، و در یک مسیر گام بر می دارند. یک راه، یک هدف، یک آرمان و یک فرمانده، اگر روزی تهدیدی متوجه این کشور شود.
وی افزود: روزهای شکوهمند سالگرد انقلاب را با هم مرور می کنیم؛ تاریخ انقلاب را بخوانیم. هنوز صدای امام را در گوش جانمان احساس کنیم و بشنویم. این ندای ملکوتی، قدرت ما است. از خدا می خواهیم به همه ما توفیق ادامه این راه را عنایت کند.