تخته گوشت
اگر تا بحال یک برنامه آشپزی در تلویزیون تماشا کرده اید، احتمالاً متوجه شده اید که سرآشپزها می دانند چگونه سبزیجات خود را به طرز باور نکردنی ای سریع خرد کنند! حتما خودتان جرات ندارید آن را امتحان کنید، ما نیز این کار را نمی کنیم، زیرا به
انگشتانمان علاقه زیادی داریم! موضوع مهم در مورد خرد کردن مواد غذایی توسط سرآشپزها این است که به طرز شگفت انگیزی، تخته ی گوشت آنها هرگز یک سانت هم حرکت نمی کند! این در حالیست که، تخته شما هنگام انجام عمل خرد کردن، به
همه جا می لغزد! بنابراین، چگونه می توانید مانع از لغزش تخته گوشت و احتمال ایجاد خطر شوید؟
دستمال کاغذی حوله ای
بسیار ساده است، فقط باید از یک دستمال کاغذی حوله ای که حتما در آشپزخانه خود دارید، استفاده کنید، درنتیجه اجرای این نکته نباید سخت باشد. قبل از شروع کار، دستمال کاغذی را زیر تخته بگذارید سپس متوجه خواهید شد که دیگر تکان نمی خورد. علاوه بر این، بهتر است از تخته برش چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید. تخته ای که از نوع دیگری از مواد ساخته شده است ، به راحتی روی پیشخوان شما می لغزد.
جوش شیرین
آیا تخته چوبی یا پلاستیکی شما بعلت تعدد استفاده از آن، تغییر رنگ داده است؟ پس ما یک راهنمایی عالی برای شما داریم. شما به راحتی می توانید تخته ی برش خود را با جوش شیرین تمیز کنید؛ یک ماده تمیز کننده که می تواند حتی سرسخت ترین کثیفی ها را نیز از بین ببرد. یک قاشق غذاخوری جوش شیرین روی تخته بریزید و بگذارید بماند، سپس با یک برس سفت، روی آن بکشید و در نهایت آن را با دقت بشویید. خواهید دید که دوباره تمیز شده است!