سایت خبری طلا

دلایل خریدن و نخریدن گلکسی S22 اولترا

منبع: دیجی مگ


گلکسی S22 اولترا با توجه به امکاناتی که ارائه می‌دهد احتمالا توجه کاربران زیادی را جلب خواهد کرد.


به گزارش موبوایران، گلکسی S22 اولترا با توجه به امکاناتی که ارائه می‌دهد احتمالا توجه کاربران زیادی را جلب خواهد کرد. با این حال مطمئنا برخی از کاربران حتی اگر بودجه‌ی کافی را داشته باشند، برای خرید این گوشی گران‌قیمت با شک و تردیدهایی روبرو می‌شوند. با توجه به این شرایط، در ادامه ۶ دلیل برای خریدن این پرچم‌دار همه‌فن‌حریف و ۳ دلیل برای نخریدن آن مطرح می‌کنیم.

دلایل برای خریدن

روشن‌تر شدن نمایشگر

سامسونگ مهم‌ترین سازنده‌ی پنل‌های اولد محسوب می‌شود و سری گوشی‌های گلکسی S هم همواره از نمایشگرهای بسیار خوبی استفاده می‌کنند. خانواده گلکسی S22 هم از این قاعده مسثنا نیستند و طبق اعلام این شرکت، نمایشگر مدل اولترا و مدل پلاس حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیت را به ارمغان می‌آورند و در شرایط معمول هم حداکثر روشنایی به ۱۲۰۰ نیت می‌رسد که رقم بسیار بالایی است.

در رابطه با اهمیت حداکثر روشنایی هم باید بگوییم که اگر از جمله افرادی هستید که زمان زیادی را در طول روز زیر نور خورشید به سر می‌برید، این قابلیت اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند زیرا به راحتی قادر به مشاهده‌ی محتوای گوشی خواهید بود. همچنین نمایشگر گلکسی گلکسی S22 اولترا از نظر پوشش فضای رنگی sRGB و DCI-P3 حرف بیشتری برای گفتن دارد. به همین خاطر هنگام تماشای ویدیوها یا تصاویر با رنگ‌های دقیق‌تری روبرو می‌شوید.

تعبیه‌ی قلم S Pen در بدنه

یکی دیگر از ویژگی‌های حائز اهمیت گلکسی S22 اولترا این است که برای اولین بار، یک گوشی سری گلکسی S با جایگاه مختص قلم S Pen به دست کاربران می‌رسد. سال گذشته S21 اولترا با قابلیت پشتیبانی از این قلم معرفی شد ولی از آنجایی که هیچ جایگاهی برای آن در بدنه وجود نداشت، کمتر کاربری به بهره‌گیری از این مشخصه روی آورد.

اما حالا طرفداران گوشی‌های سری گلکسی نوت با خرید این گوشی می‌توانند بدون هیچ دردسری از قلم جذاب S Pen برای کارهای مختلف استفاده کنند. سامسونگ اعلام کرده که سرعت این قلم نسبت به نسل قبلی ۷۰ درصد بیشتر شده و این یعنی کاربران هنگام استفاده از آن با تجربه‌ی بهتری روبرو می‌شوند.

بهبود رفرش ریت متغیر

قابلیت رفرش ریت متغیر روزبه‌روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد و امروزه بیشتر گوشی‌های پرچم‌دار از این قابلیت استفاده می‌کنند. به زبان ساده، این قابلیت به گوشی اجازه می‌دهد که گاهی اوقات رفرش ریت را به پایین‌ترین حد برساند و هنگام کارهایی مانند بازی کردن و اسکرول کردن در محیط‌های مختلف کاربران می‌توانند از رفرش ریت بالا بهره ببرند.

سال گذشته گلکسی S21 اولترا با رفرش ریت متغیر بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز راهی بازار شد ولی حالا S22 اولترا می‌تواند رفرش ریت بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز را برای کاربران به ارمغان بیاورد. همانطور که احتمالا می‌دانید، رفرش ریت بالا فشار بیشتری به باتری وارد می‌کند و به همین خاطر هرچقدر حداقل رفرش ریت پایین‌تر باشد، عمر باتری هم افزایش پیدا می‌کند. بنابراین به نظر می‌رسد S22 اولترا از نظر عمر باتری نسبت به نسل قبلی حرف بیشتری برای گفتن دارد.

افزایش سرعت شارژ

در سال ۲۰۲۰ گوشی S20 اولترا با پشتیبانی از سرعت شارژ ۴۵ وات معرفی شد ولی در کمال تعجب نسل بعدی این گوشی از شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند. اما خوشبختانه کاربران S22 اولترا می‌توانند گوشی خود را با بهره‌گیری از سرعت ۴۵ وات شارژ کنند. با بهره‌گیری از این سرعت، شارژ باتری S22 اولترا از ۰ تا ۵۰ درصد حدود فقط ۲۰ دقیقه طول می‌کشد که ۱۰ دقیقه سریع‌تر از زمان موردنیاز برای شارژ ۵۰ درصدی S21 اولترا است.

البته متاسفانه امسال هم پرچم‌داران سامسونگ بدون شارژر به دست کاربران می‌رسند و کاربران برای استفاده از این سرعت باید شارژر مخصوص خریداری کنند.

بهبود کیفیت عکس‌ها در محیط‌های کم‌نور

اگرچه در نگاه اول به نظر می‌رسد که دوربین اصلی S22 اولترا تفاوتی با نسل قبلی ندارد و بار دیگر از همان دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده شده، ولی باید بگوییم که دوربین اصلی گوشی جدید مبتنی بر سنسور بزرگ‌تری است و در نتیجه می‌تواند نور بیشتری دریافت کند. همچنین نباید قابلیت لنز فوق شفاف (Super Clear Glass Lens) را از قلم بیندازیم که در واقع همان پوشش ضد بازتاب است و باعث می‌شود هنگام عکاسی از منابع نوری، نور پخش نشود و جلوه‌ی روح مانند ایجاد نکند.

علاوه بر این، سامسونگ امسال توجه بیشتری به پردازش‌های مبتنی بر یادگیری ماشینی نشان داده و به همین خاطر کاربران در شرایط مختلف با عکس‌های جذاب‌تری روبرو می‌شوند.

دوام بالا

سامسونگ برای پنل پشتی و جلویی این گوشی از شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس استفاده کرده که نسبت به نسل قبلی دوام بیشتری را ارائه می‌کند. همچنین نباید بهره‌گیری از فریم آلومینیومی مقاوم را از قلم بیندازیم که نقش مهمی در دوام بدنه ایفا می‌کند. بر اساس اولین تست‌های صورت گرفته، به نظر می‌رسد دوام بدنه بسیار بالا است و کاربران نگرانی چندانی از بابت این موضوع نخواهند داشت.

دلایل برای نخریدن

قیمت بسیار بالا

این گوشی نسبت به نسل قبلی با افزایش قیمت روبرو نشده ولی قیمت ۱۲۰۰ دلاری حتی برای کاربران ساکن کشورهای ثروتمند هم بسیار بالا است و طبیعتا برای کاربران ایرانی یک قیمت نجومی برای گوشی محسوب می‌شود. در همین رابطه می‌توانیم به مدل پایه آیفون ۱۳ پرو مکس اشاره کنیم که ۱۰۰ دلار از این گوشی ارزان‌تر است و با قیمت ۱۲۰۰ دلاری مدل پایه‌ی S22 اولترا می‌توانید مدل ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۱۳ پرو مکس را بخرید.

البته ما ویژگی‌های جذاب این گوشی را کتمان نمی‌کنیم، اما واقعیت این است که برای بخش بزرگی از کاربران، این ویژگی‌ها اهمیت زیادی ندارند و در ضمن کاربران با پرداخت قیمت به مراتب کمتر می‌توانند پرچم‌داران بسیار جذابی را خریداری کنند.

یک گوشی اولترا باید رم و حافظه‌ی بیشتری داشته باشد

زمانی که یک کاربر ۱۲۰۰ دلار برای خرید گوشی هزینه می‌کند، مطمئنا انتظار بهره‌گیری از رم بالایی دارد. اما متاسفانه برخلاف نسل قبلی که مدل پایه‌ی آن با رم ۱۲ گیگابایتی عرضه شد، سامسونگ برای مدل پایه‌ی S22 اولترا از ۸ گیگابایت رم استفاده کرده است. به نظر می‌رسد این تصمیم به دلیل افزایش قیمت رم اتخاذ شده است. اما از طرف دیگر، سامسونگ می‌توانست میزان حافظه‌ی داخلی مدل پایه را افزایش دهد تا این مشکل را تا حدی جبران کند ولی بار دیگر حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی مورد استفاده قرار گرفته است.

عملکرد ضعیف‌تر نسبت به آیفون

گوشی‌های سری گلکسی S22 در برخی کشورها با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راهی بازار می‌شوند ولی در بیشتر بازارها با اگزینوس ۲۲۰۰ به دست کاربران می‌رسند. در مورد عملکرد اگزینوس ۲۲۰۰ هنوز با قاطعیت نمی‌توانیم صحبت کنیم ولی به نظر می‌رسد مطابق معمول ضعیف‌تر از چیپست ساخت کوالکام است. اما برای اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بنچمارک‌های زیادی منتشر شده که عملکرد آن را نسبت به نسل‌های قبلی نشان می‌دهند. اگرچه این چیپست در مقایسه با اسنپدراگون ۸۸۸ با ارتقاهای مختلفی روبرو شده، ولی همچنان شکاف زیادی بین آن و چیپست A15 موجود در سری آیفون ۱۳ دیده می‌شود.

اگرچه بنچمارک‌ها معمولا شکاف‌های بین تراشه‌ها را بزرگ‌تر از حد معمول نشان می‌دهند، اما در هر صورت باید اعتراف کنیم که A15 سریع‌ترین چیپست موبایل جهان محسوب می‌شود. همچنین با وجود اینکه سامسونگ برای تعدادی از گوشی‌های خود از جمله سری S22 چهار آپدیت جدید اندروید را ارائه خواهد کرد، اما کاربران با خرید مدل‌های مختلف آیفون ۱۳ از حداقل ۵ آپدیت جدید iOS بهره‌مند می‌شوند و این موضوع برای برخی کاربران اهمیت بسیار زیادی دارد.