سایت خبری طلا

آیا شما فردی درونگرا هستید یا خجالتی؟ چه تفاوتی بین این دوتیپ شخصیت است؟

منبع: yoursay.suara


این مقاله به تفاوت های بین شخصیت درونگرا و خجالتی که مشابه اما غیر یکسان است می پردازد!


تفاوت درونگرایی و خجالتی

شاید هنوز افراد زیادی باشند که فکر می کنند افراد درونگرا و خجالتی یکی هستند. هرچند هر دو ساکت به نظر می رسند، اما این دو شخصیت بسیار باهم متفاوت هستند و اگرچه شباهت هایی به هم دارند اما باهم یکسان نیستند. خب، در زیر برخی از تفاوت های شخصیت درونگرا و خجالتی را ارائه کرده ایم.

ویژگی های شخصیتی درونگرا:

1. کسانی که شخصیت درونگرا دارند، اگر مجبور باشند در حضور افراد زیادی سخنرانی کنند، مشکلی ندارند.

2. فردی با شخصیت درون گرا تمایل به گفتگوهای طولانی و بی دلیل ندارد، اما واقعاً از گفتگوهای عمیق و معنادار لذت می برد.

3. افراد با شخصیت درونگرا اغلب هر بار که با فرد دیگری ارتباط برقرار می کند (به خصوص صحبت های طولانی)، احساس خستگی ذهنی می کند، به این دلیل که معاشرت با تعداد افراد زیاد و یا طولانی مدت، انرژی آنها را تخلیه می کند و در نتیجه نیاز به شارژ انرژی خود پیدا می کنند.

4. افراد با این تیپ شخصیت، تنها بودن را ترجیح می دهند، زیرا می تواند راهی برای شارژ مجدد انرژی در زندگی آنها باشد. آنها همچنین با تنهایی راحت تر هستند.

5. این نکته پنجم اغلب در مورد شخصیت درونگرا، یعنی مشکل اجتماعی شدن، توسط بسیاری از مردم اشتباه تلقی می شود! اینطور نیست که آنها نمی‌خواهند معاشرت کنند، اما در ترکیب شدن با محیط جدیدشان کمی به زمان نیاز دارند اما بالاخره این کار را می کنند.

ویژگی های شخصیتی خجالتی:

1. بر خلاف درونگراها، افراد با شخصیت خجالتی تمایل ندارند و یا به سختی می توانند خود را بیان کنند، بنابراین برای این هدف به کمک نیاز دارند؛ درنتیجه، آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی فعال‌تر از زندگی واقعی و برخورد چهره به چهره با افراد صحبت می‌کنند.

2. در مورد شغل سخنرانی، تیپ افراد با شخصیت خجالتی و درونگرا متفاوت است. وقتی از اکثر آنها (شخصیت خجالتی) خواسته شد که سخنرانی کنند، بلافاصله عرق سردی بر روی صورتشان جاری شده و ضربان قلبشان تند شد.

3. افرادی که خجالتی هستند، ممکن است هنگام معاشرت با افراد جدید بسیار ساکت باشند و هنگام تعامل احساس ناخوشایندی دارند.

4. فردی با شخصیت خجالتی در واقعیت ممکن است دوست نداشته باشد تنها باشد، اما برای شروع معاشرت خجالتی است.

5. آخرین نکته ای که شخصیت های درون گرا و خجالتی را از هم متمایز می کند نحوه شناخت افراد دیگر است. کسانی که شخصیت خجالتی دارند، اگر واقعاً افراد دیگر را نشناسند، تمایل زیادی به سکوت دارند؛ اما، وقتیکه به قدر کافی با آنها راحت شدند، زیاد صحبت می کنند و بهتر می توانند خود را بیان کنند.

این پنج تفاوت بین فردی با شخصیت درونگرا و خجالتی است که می تواند مشابه باشد اما یکسان نیست.